2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046595 بازدید | 684530 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره بخاطر قلبم نباید بارداربشم😔 اینا همش برا وقتیه ک اجازه بارداری داشته باشم دکترایی ک من رفتم هم ...

ان شالله مامان بشی بزودی

ولی کارهایی که گفتم‌برای قلب خیلی خوبه

میتونی طب سنتی که زیر نظر دانشگاه هاست هم بری .

من رفتم گفتن تو هر آزمایشی بدی نشون نمیده اما قلبت ضعیفه.

سیب رو اندازه حبه قند خرد کن وبا شکر سرخ و گلاب و زعفرون بذار بپزه. بعد از ناهار و شام چند تا لقمه کوچیک بگیر بخور روش چیزی نخور.

عرق کیالک هم شنیدم خوبه اما تو باید ببینی قلب سرده یا گرم.

۴۰ روز هم روزی یکی دوتا سیخ دل گوسفند(قلب )

بگیر کباب کن نمک بپاش خالی خالی و میان وعده که شکمت خالیه بخور.

عرق بیدمشک هم خوبه.من از وقتی میخورم خیلی استرسم کم شده و قلب و مغزم بهتر کار میکنن.

این کارو بکن اما دکترت هم برو.

دکتر قلب خوب که تهران کم نداره برو بگو من میخوام بچه دار بشم حتما راهی وجود داره عزیزم.اما سرخود باردار نشو چون خیلی خطرناکه.

ان شالله خدا برات نی نی سالم و صالح و بارداری خوب و مادری طولانی رقم زده باشه گلم

به نکات زیر توجه شود: منو که یادتونه؟😍 👈  ۱-به زودی در این مکان تیکر بارداری به مدت ۹ ماه نصب میشود.تیکرم واقعی شد. برای سلامتی و پر خیر و برکت بودن و سالم و صالح بودن  نی نی م دعا کنید.اجرکم عندالله ۲-بعد از آن تیکر تولد بچه هام تا یکسالگی نصب میشود.۳-ان شالله خداوند بهم دوقلو خواهد داد شاید هم ۳ قلو.هر تعداد فرزند قابل قبول است.حتی یکی.از دریافت نوزادان قبل از موعد تولد یا دچار خط و خش خوردگی یا هرگونه آسیب دیدگی معذوریم ۴-از شوخی های بیجا پرهیز شود نصب تیکر جدی است. ۵-عدم باور شما به این مساله تاثیری در نصب تیکر ندارد.۶-نصب تیکر با توسل به سرورم امام حسین ع انجام می شود.درصورت تمایل می توانید با ایشان تماس بگیرید و درخواست تیکر نمایید.همچنین می توانید از شعبه های دیگر نصب تیکر مانند شعبه علی اصغر ع و شعبه ابالفضل ع و ... درخواست نصب تیکر نمایید.۸-نامبرده بسیار سختی کشیده و داغ فرزند دیده است.از چشم داشت به بارداری و فرزند دار شدن وی به شدت پرهیز شود.حتی شما دوست گرامی.۹-تنها در صورتی مجاز به کپی امضای بنده می باشید که صرفا از موسسه امام حسین ع و یارانش و خانواده و پدرومادر و جد و فرزندانش درخواست نصب تیکر کرده باشید.در غیر اینصورت طبق قوانین کپی رایت با شما برخورد خواهد شد۱۰-خواندن هر روزه زیارت عاشورا تا ۴۰ روز از شرایط دریافت تیکر می باشد.۱۱-فرزند یا فرزندانی که  به واسطه ی این موسسه و سایر شعب دریافت شوند دارای گارانتی بی قید و شرط مادام العمر خواهد بود.و من الله التوفیق 🌹    https://www.ninisite.com/discussion/topic/2788625/ختم-و-دعاهایی-مجرب-برای-بارداری?postId=90945812
عزیزم روز۱۷از مرحله اول و روز ۱۴از مرحله دوم انتقالم بود که ازمایش دادم. نمیدونم چون سونو نکرد. سه ه ...

متوجه نشدم

ان شالله به سلامتی و خوشی گلم

خدا بهت ببخشه😍🤰

به نکات زیر توجه شود: منو که یادتونه؟😍 👈  ۱-به زودی در این مکان تیکر بارداری به مدت ۹ ماه نصب میشود.تیکرم واقعی شد. برای سلامتی و پر خیر و برکت بودن و سالم و صالح بودن  نی نی م دعا کنید.اجرکم عندالله ۲-بعد از آن تیکر تولد بچه هام تا یکسالگی نصب میشود.۳-ان شالله خداوند بهم دوقلو خواهد داد شاید هم ۳ قلو.هر تعداد فرزند قابل قبول است.حتی یکی.از دریافت نوزادان قبل از موعد تولد یا دچار خط و خش خوردگی یا هرگونه آسیب دیدگی معذوریم ۴-از شوخی های بیجا پرهیز شود نصب تیکر جدی است. ۵-عدم باور شما به این مساله تاثیری در نصب تیکر ندارد.۶-نصب تیکر با توسل به سرورم امام حسین ع انجام می شود.درصورت تمایل می توانید با ایشان تماس بگیرید و درخواست تیکر نمایید.همچنین می توانید از شعبه های دیگر نصب تیکر مانند شعبه علی اصغر ع و شعبه ابالفضل ع و ... درخواست نصب تیکر نمایید.۸-نامبرده بسیار سختی کشیده و داغ فرزند دیده است.از چشم داشت به بارداری و فرزند دار شدن وی به شدت پرهیز شود.حتی شما دوست گرامی.۹-تنها در صورتی مجاز به کپی امضای بنده می باشید که صرفا از موسسه امام حسین ع و یارانش و خانواده و پدرومادر و جد و فرزندانش درخواست نصب تیکر کرده باشید.در غیر اینصورت طبق قوانین کپی رایت با شما برخورد خواهد شد۱۰-خواندن هر روزه زیارت عاشورا تا ۴۰ روز از شرایط دریافت تیکر می باشد.۱۱-فرزند یا فرزندانی که  به واسطه ی این موسسه و سایر شعب دریافت شوند دارای گارانتی بی قید و شرط مادام العمر خواهد بود.و من الله التوفیق 🌹    https://www.ninisite.com/discussion/topic/2788625/ختم-و-دعاهایی-مجرب-برای-بارداری?postId=90945812
وای نهههههه ، چرا آخه ، من اولین انتقالمه و واقعا صفر کیلومتر هستم

هركي زودتر از موعد بيبي چك بزنه ماهيتابه مياد براش توسط انا😂 يعني منظورشون اينه كه كار درستي نيست و اصلا نشون نميده

...
بچه ها شما دوران انتقال غدا چی میخوردید؟ من همه ی غدا ها برام تکراری شده دوس دارم بزنم تو کار غذاه ...

آخ گفتی من دلم فست فود میخواد ی عالمه غذای سرخ شده دلم میخواد  

خدا جونم شکرت...
ان شالله مامان بشی بزودی ولی کارهایی که گفتم‌برای قلب خیلی خوبه میتونی طب سنتی که زیر نظر دانشگاه ...

دکترم گفت توسمینار مطرح کردم همه معتقدم هم پیوند و هم دستگاه ب  قلبت کمکی نمیکنه ک هیج بدتر مشکلاتت زیاد میکنه همینجوری مراعات کنی ک کارت ب این چیزا نکشه بهتره ک بزرگترین مراعاتم باردار نشدن😔😔

شکر سرخ از کجا بگیرم نشنیده بودم تاحالا؟

دل رو ک نخورده از الان میگم بالا میارم  خیلی بد دلم داروهامم جوری بهمم ریخته ک ب همه چی گیر میدم فک میکنم همه چی بو میدن😕

واقعا کسی بوده بدون لکه بینی مثبت شده باشه?

فکر کنم هانا جون.البته بودن دوستانی که هیچ علایمی نداشتن و مثبت شدن اما اسماشون یادم نیست گلم.توکل به خدا.ان شاالله که مامانی

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم

سلام بچه ها

من ظاهرا عفونت گرفته بودم بازم🙄

برا همین بعد عکس رنگی هنوز درد داشتم.واسم آزیترومایسین نوشت روزی ۱ تا ۶ روز نمیدونم خوبه یا نه.

ضمنا من فک کنم اینا حقیقتا دارن مارو موش آزمایشگاهی میکنن‌.چون هر بار یه حرفی میزنن.

اول گفتن اگه مشکل ژنتیکی نداشتی برو طبیعی باردار شو.دوباره گفتن نه باید ای وی اف کنی.لازمه. در حالی که مشکل ژنتیکی نداشتیم.

بعد که آزمایش شوهرمو دیدن گفتن با این جواب آزمایش اصلا نمیشه باید ای وی اف کنی.دی اف آی شوهرم ۴۵ درصده.

به نظرم میخوان تجربه کسب کنن سر ما‌.مگه چند سالمه.۲۵ سال که سنی نیست برا ای وی اف!

مشکل منم فقط پی سی اوه. که اونم به داروهای محرک خیلی خوب جواب میده.ظرتون چیه؟

گلم به خاطر پانکچر خیلی خیلی طبیعیه، به بدنت استراحت بده تا یک ماه تاخیر هم موردی نیست 

اخه کلی امپول پروژسترون تزریق کردم..انگار لج کرده رحمم ...تخمدانام خیلی بزرگ شده.میترسم تکون خوردنی پیچ بخوره خدانکرده..دوست داشتم زود پریودشم یکم حجمش کمتر شه..خدا خودش رحم کنه

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
دکترم گفت توسمینار مطرح کردم همه معتقدم هم پیوند و هم دستگاه ب  قلبت کمکی نمیکنه ک هیج بدتر مشک ...

انقدر دارو خوردی کبدت اشباع شده.سعی کن حداقل بابت غذاهات رعایت کنی.چربی و سرخ کردنی اصلا نخور.روغن فقط اویلا بگیر یا زیتون و کنجد.بقیه همه پالم دارن دروغ میگن بدون پالم.پدر کبد در میاد.

ای خدا من سه سال تمام انتی بیوتیک میخوردم مثل نقل و نبات.تا اینکه یه رزیدنت مشکلمو تشخیص داد و یه انتی بیوتیک قوی بهم داد که ۵ وز خوردم خوب شدم.

انقدر دعاش میکنم ان شالله دست به سنگ بزنه طلا بشه.درکت میکنم.

توکل به خدا کن.

ولی بدون از جونت مهمتر نیست.مگه ماها برا پدرومادرمون جز دردسر چی داشتیم که بچه مون بخواد چه گلی به سرمون بزنه.

من بخاطر حرف مردم و دل شوهرم و پدرومادرم تلاش میکنم.اگه به خودم بود حال و حوصله خودمم ندارم اصن