2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046460 بازدید | 684513 پست
ای خداااا زدم فیلم ایرانی ببینم دلم بازشه فکرم منحرف بشه . زنه باردار نمیشه😂😂😂😂😂 کل داستان فکر ...

عزیزم.....

به خدا یه لحظه تصور کردم اون صحنه رو خندم گرفت.....

البته از اون خنده های تلخ که اون زمان میکردم.....

ایشالله خنده های شیرینتو ببینم صفحات بعدی عزیزم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
من گاهی سرگیجه هم دارم اما واقعا ول کن علائم رو  خدا باید بخواد  انشالله جواب آزمایش ها ...

عزیزم ایشالله یکی از خبوای خوش صفحات بعدم مامان شدن خودته عزیزم....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستان یه سوال دارم.من پریود قبلیم تقریبا ۳-۴ روز تاخیر داشت و بعد که پریود شدم روز سیزده پریود برای اطمینان رفتم سونو.گفت کیست نداری و احتمالا تاخیرت بخاطر استرس بوده

اخه من دوره هام ۲۸ حتی گاهی ۲۷ روزه هم بوده.مثلا من دفعه ی قبل با تاخیر ۱۰ ابان پریود شدم

الان امروز کمردرد پریودی دارم.و رفتم دستشویی لک دیدم و‌چندقطره خون.نواربهداشتیمم یکم لک داره.پریودم داره شروع میشه.ولی میخوام بدونم امروز برم سونو لازمه؟چون باید از فردا آمپولامو شروع کنم.چون چند هفته قبل سونو شدم بنظرتون لازمه باز سونو شم؟دکتر گفت اگه میخوای خیالت راحت شه سونو شو.اما از طرفی دوست ندارم تو پریودی سونو شم اگه ضروری نیست.اکثرتون روزای اول پریود سونو شدین برای اطمینان از کیست.حالا نمیدونم برم سونو یا نه....اصلا الان روز اول پریودم حساب میشه یا نه؟نمیدونم چرا این دو سری که منتظر پریودم داره اذیتم میکنه.حالا همیشه ۴ روز جلو مینداختم😒😒هرکی اطلاعاتی داره کمکم کنه.چون من باید آمپولامو از دوم پریود شروع کنم.بنظرتون امشب برم سونو؟الانم کیسه آب گرم گذاشتم که خونریزیم بیاد.اخه مثل‌همیشه نمیاد!اسیر شدیم بخدا

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم

@تورک_آنا    آنا جون میدونم به ترتیب میای.. اما میشه سوال منو زیر سیبیلی رد کنی🙈🙈 بعدازظهر تزریق دارم🍀🍃☘

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
وااای چرا اینجورین 😂😂😂 جنین اشتباهی که دیگه فاجعه ست

وای آره فکر کن انقدر زجر بکشی بعدشم ببینی بچه مال خودتون نیست.....

بمنم بار اول عکس جنین هامو دادن.. 😍ایشالا ایندفعه ام میدن.

میدن عزیزم.....

آبان روال کارش اینه فیلم لقاح و عکس جنیناتو بهت میدن....

وای عزیزم‌مبارکهههه چقدر ادم خوشحال میشه روز چنرمته؟؟چند تا نی نی داری😍😍😍

عزیزم روز۱۷از مرحله اول و روز ۱۴از مرحله دوم انتقالم بود که ازمایش دادم. نمیدونم چون سونو نکرد. سه هفته دیگه باید برم سونو

***** دوستان یه سوال دارم.من پریود قبلیم تقریبا ۳-۴ روز تاخیر داشت و بعد که پریود شدم روز سیزده پری ...

عزیزم بنظرم برو.چون داروهات میخوای شرو کنی..

منم برای شروع داروها روز اول رفتم.

حتی همین ماه پیش که به خاطر تاخیر رفتم و سونو شدم و معلوم شد کیست دارم.دکتر گفت پریود شدی نمیخاد بیای ال دی رو شرو کن. اما اگه درد داشتی زنگ بزن باید بیای سونو.

میخام بگم برای ال دی حتی بمن گفت درد داشتی باز بیا سونو. واسه تو که دیگه داروهای اصلیه.

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
میدونم چی میگی دوستم اما با آژانس باید برم بیام همون پول آزمایش ازاد در میاد برام میرم آزمایش میدم ...

ایشالله که اولین بارت به یه + تپل ختم شده....

سلام دوستان خوبین؟ سارا جونم خوشحالم که حالت بهتر شده و دیگه درد اذیتت نمیکنه.ان شاالله به زودی نتی ...

عزیزم من هنوز تازه هفتمین روز انتقالمه ، ان شاالله کامت شیرین

خیلی دعام کن با نفس پاکت

@تورک_آنا    آنا جون میدونم به ترتیب میای.. اما میشه سوال منو زیر سیبیلی رد کنی🙈🙈 بعداز ...

وای منم 😭 پارتی مارتی نداریم :))

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
میدن عزیزم..... آبان روال کارش اینه فیلم لقاح و عکس جنیناتو بهت میدن....

فیلم لقاح ندادن... فیلم هیسترو دادن. ایندفعه رفتم میپرسم..

سلام دوستای گلم  واسه اینکه از مرکز ناباروری ابن سینا وقت بگیریم باید حضوری بریم یا تلفنی هم م ...

حتما دوستان جوابتو دادن اما تلفنی هم میشه.....

۲۳۵۱۹ داخلی مربوطه رو میتونی از طریق تلفن گویاش بزنی.....

داخلی ویزیت نوبت اول زنان داره....

عزیزم بنظرم برو.چون داروهات میخوای شرو کنی.. منم برای شروع داروها روز اول رفتم. حتی همین ماه پیش ک ...

اره خودمم فکرمیکنم برم خیالم راحت تره.فقط یکم نوبت گرفتنش اذیت میکنه ادمو.انقد منشیه بداخلاقه😑زنگ میزنم نوبت میگیرم برای امشب.میرم سونو...مرسی‌گلم