2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046460 بازدید | 684513 پست
مثل این میمونه که دوبار انتقال بدی یکی یا دوتا جنین اول انتقال میدی دوسه روز بعدش یکی دوتا جنین دیگه ...

من برام خیلی جالبه این انتقال دو مرحله ای.کاش همه دکترا این روشو داشتن اگه تاثیر مثبت داره و جوابدهیش بهتره

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
اگه منو میگی بله عزیزم من ۶ ساله دارم میخورم.... قبل سیکل هم قاعدتا داشتم بعد مثبت شدن هم ادامه دادم ...

عزیزم بهتری؟خونریزی نداری دیگه؟؟

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

رويا جون شما قبل از شروع سيكل هم گلوكوفاژ داشتين؟

آره داشتم ..ولی یه هفته قبل از انتقال قطعش گردم

دوباره چن روزه شروع کزدم(با نطر دکتر)

خدا به جنینام رحم کنه با این کارای من

عزیزم برا بارداری باید زیر ۲-۲/۵ باشه..... چون اول بارداری احتمالا بالا رفتن ناگهانی تی اس هاش هست ...

ممنون عزیزم 😘 💋 

به من گفتن قرص جلوگیری بخور،  برو پیش غدد، ۱۹،۲۰ پریودت هم بیا واسه سونو، نامه دکتر غدد رو هم بیار 

الان رفتم غدد، بهم گفت پرولاکتین هم بالاست، باید یه سری آزمایش دیگه بدی. 

گفتم قرص جلوگیری میخورم گفت کی گفته بخوری، قطع کن آزمایش هات درست جواب نمیدن 

تایید هم نکرد 

گفت آزمایش رو انجام بده بیار پیشم دوباره 

الان یعنی نرم سونو؟ چیکار کنم؟  

اگه منو میگی بله عزیزم من ۶ ساله دارم میخورم.... قبل سیکل هم قاعدتا داشتم بعد مثبت شدن هم ادامه دادم ...

مننون عزيزم از توضيحت،،با رويا ٤٢ بودم ولي راستشو بخواي پاسخت ب دردم خورد، ازت متشكرم، رويا خيلي ب فكرت بودم، بهتري؟ 

...

به داشته ها ، موقعیت ها و آدم هایِ خوبِ زندگی ام فکر می کنم

به هرچیز یا هرکسی که دنیایِ مرا زیبا و حالِ مرا خوب می کند .

و می خندم ؛

به رویِ تمامِ روزهایِ خوبی که در راهَند ،

اتفاقاتِ خوبی که خواهند افتاد ،

و آرزوهایی که برآورده خواهند شد .

خوشبختی یعنی همین ؛

که زندگی را سخت نگیرم ،

که حالِ من خوب باشد .

┏━━━⚜━━━┓

@bavarkon2

┗━━━⚜━━━┛

آره داشتم ..ولی یه هفته قبل از انتقال قطعش گردم دوباره چن روزه شروع کزدم(با نطر دکتر) خدا به جنینا ...

ممنون از پاسخت، ميگن رو كيفيت تخمك تثر داره ولي ب من نداد بي ادب، ديگه خدا فقط خدا

بچه ها قبل انتقال ويتامين لازمه؟

قبل از پانكچر سرمو كردم زير برف هيچ تقويتي نخوردم حالا ايندفعه برا انتقال نميخوام  بازم خنگ بازي دربيارم  خواهش ميكنم اگر كسي تقويتي خورده هر ويتاميني و دكترش بهش ويتامينايي برا انتقال تجويز كرده به منم بگه

...
البته بیبی چکم منفی بود دیشب روز ششم انتقال بودم حتی هاله هم نداشت @تورک_آنا    

قندي جان شما كه برا اين سوالت آنا رو صدا زدي مطمئن باش با ماهيتابه مياد خدمتت

تازه غير از اون دوستاني هم هستن كه با دمپايي ابري پاسخ اين سوالاتم ميدن

...

بچه ها ممكنه راهنمايي كنين برا انتقال فريز كه از روز اول سيكل استراديول ميدن در ادامه بعدش چه برنامه اي در پيشه انشالله؟؟؟ يعني تا روز چندم استراديول خورده ميشه و بعد چي كار ميكنن؟

...