2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046386 بازدید | 684511 پست
بچه ها من یکی از سینه هام انگار ورم کرده خیلی هم درد دارم چیکار کنم بخاطر هایپر شدنمه؟؟؟   &nbs ...

چند روز از تخمک کشی ت میگذره عزیزم؟

من جفت سینه هام‌ورم کرده بود و درد میکرد

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام. فکر کنم انتقالمون با هم بوده. منم روز ۷ دیروز بود. بی بی منم دیروز منفی شد ان شاالله دوتامون ...

عزیزم خیلی زود بی بی زدی من یه روز از شما جلوتر انتقال دادم اما هنوز بی بی نزدم خیلی زوده آخه یکم صبر کن .

روزهایی در زندگی ام هست که دل ام می خواست مادر بودم. مثل امروز. از خواب که بیدار شدم دل ام می خواست بچه ای داشته باشم که مامان صدایم کند و هربار که می گوید مامان دل ام برای صدایش غنج رود. روزهایی در زندگی ام هست که حال ام دگرگون است. مثل امروز.گاهی فکر می کنم لازمه مادر شدن داشتن قلب و روحی وسیع است. شاید هنوز به این وسعت نرسیدم که خدا نمی خواهد مادر شوم. اما روزی که مادر شوم همه شهر را خبر خواهم کرد.
چند روز از تخمک کشی ت میگذره عزیزم؟ من جفت سینه هام‌ورم کرده بود و درد میکرد

هنوز پانکچر نشدم چهارشنبه وقت پانکچرمه زنگ بزنم مرکز بگم؟من هنوز امروز و فردا دارو دارم

خدا جونم شکرت...
اره، چون سری قبل پانکچر برام جنینی تشکیل نشد بار دوم پانکچر به شدت دوز دارو رو برد بالا ولی باز تخمک ...

الهی بگردم 💔💔 از کجا معلوم بی کیفیت باشن.مگه ما خداییم ..انشاالله بچه های خوشگل و سالمی میشن برات..فقط باید خدا بخاد ❤❤

هنوز پانکچر نشدم چهارشنبه وقت پانکچرمه زنگ بزنم مرکز بگم؟من هنوز امروز و فردا دارو دارم

زنگ بزن بگو..ولی تا میتونی سفیده بخور..یه خرده درد طبیعیه..درد هایپری بیشتر از ورم شکم شروع میشه 

الهی بگردم 💔💔 از کجا معلوم بی کیفیت باشن.مگه ما خداییم ..انشاالله بچه های خوشگل و سالمی میشن برات. ...

اخه از تعداد تخمک فقط شیش تا جنین شد 4تا بی اون دوتا سی ولی به خاطر خوردن قرصی با تجویز دکتر برای کنترل استرسم خوردم و نمیدونستم که برای بچه خیلی خیلی مضره نمیتونم انتقال بدم جنین های باقی مونده رو، و باید از اول شروع کنم 

اره، چون سری قبل پانکچر برام جنینی تشکیل نشد بار دوم پانکچر به شدت دوز دارو رو برد بالا ولی باز تخمک ...

وااااییی من ی عالمه تخمک دارم اولین بارمه میخوام پانکچر بشم اندازه تخمکام ۱۴,۱۵,۱۶ بود خدا کنه کیفیت داشته باشه      امروزم دارو دارم دکترم گفت ی کم هایپر شدی ی قرص داده بهم ولی امروز متوجه شدم یکی از سینه هام متورم شده خیلی هم درد داره چیکار کنم برم امپولامو بزنم یا نه؟شما هایپر شدی چیکار کردی خوب شدی؟

خدا جونم شکرت...
ایشالله مثبتی توکل به خدا

عزیزم قربونت برم چه روحیه لطیفی داری ان شاء الله خدا کمکت کنه گلم

روزهایی در زندگی ام هست که دل ام می خواست مادر بودم. مثل امروز. از خواب که بیدار شدم دل ام می خواست بچه ای داشته باشم که مامان صدایم کند و هربار که می گوید مامان دل ام برای صدایش غنج رود. روزهایی در زندگی ام هست که حال ام دگرگون است. مثل امروز.گاهی فکر می کنم لازمه مادر شدن داشتن قلب و روحی وسیع است. شاید هنوز به این وسعت نرسیدم که خدا نمی خواهد مادر شوم. اما روزی که مادر شوم همه شهر را خبر خواهم کرد.
وااااییی من ی عالمه تخمک دارم اولین بارمه میخوام پانکچر بشم اندازه تخمکام ۱۴,۱۵,۱۶ بود خدا کنه کیفیت ...

من فقط تحمل کردم تا پریود شدم تو عمرم انقدر خونریزی نکردم، من چون دکتر گفته بود جنین هات بی هستن فریز کنیم از فریز احتمال زیاد در نمیان دوتا از سی ها رو انتقال داد منم فکر میکردم بایذ استراحت مطلق باشم به خاطر نی نی ها صدام درنیومد تا نبرنم دکتر، دیگه بعد دوهفته پریود شدم خیلی بهتر شدم