2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046519 بازدید | 684519 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرسی باران جان...اصلا باورم نمیشه دیگه بدن درد ندارم ..خدارو شکر

الهییییییییییی 😍😍😍😍به خدا با تمام وجود درکت میکنم منم مثل شما شدم ولی نه به این شدت، حالت تهوع و.... تشت کنارم بود هر لحظه اوق میزدم، هفت روز یبوست خیلی خیلی شدید، ورم وحشتناک شکم و... 

اونم چ هاله اي، اولش سفيد سه ساعت بعد يه چيز خيلي محو  حالا نمرديمو يه خط ديگه ديديم باشد كه خ ...

وای محیا جان خداکنه باردار باشی و از این همه استرس خلاص شی...

لک دیدی محیا؟؟

خواهرمنم موعدش لک دید.هی میگفت چرا پریود نمیشم کامل.یه هفته بعدش رفت ازمایش داد.مثبت بود.انشاالله واسه شماهم اینطور باشه 😍

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
الهییییییییییی 😍😍😍😍به خدا با تمام وجود درکت میکنم منم مثل شما شدم ولی نه به این شدت، حالت تهوع و ...

خداروشکر که بالاخره این سختی ها تموم شد...انشاالله که  نتیجه بگیریم از یادمون بره روزای سخت ❤❤❤❤

منم نميدونم ولي اصف جاه رو خيلي شنيدم تو سعادت اباده اگه منم كارم به جاي باريك بكشه شايد برم پيش اون ...

ی خانومی با دکتر شادجو لاپاروسکوپی شده بود تو محب یاس میگفت هزینش ۲۰ میلیون شد البته ایشون کلیه ش درگیر شده بود از کجا بیاریم خدا به دادمون برسه

خدا جونم شکرت...
علایم خاصی داری؟ استراحتت در چه حد هست؟ 

بخاطر شرایطم اصلا و مطلقا استراحت نداشتم ، فقط همون یک ساعت که تو کلینیک بعد انتقال خوابیدم و یکی دو ساعت هم ظهر همون روز خوابیدم بعدش کلا سر پا بودم و در رفت و آمد بخاطر مادرم که میبردمش دکتر و کارای خونشون رو میکردم و همچنین همه کارای خونه خودمو انجام می دادم

سلام به همه خانمهای گل و تبریک به مامانهای جدید

روزهایی در زندگی ام هست که دل ام می خواست مادر بودم. مثل امروز. از خواب که بیدار شدم دل ام می خواست بچه ای داشته باشم که مامان صدایم کند و هربار که می گوید مامان دل ام برای صدایش غنج رود. روزهایی در زندگی ام هست که حال ام دگرگون است. مثل امروز.گاهی فکر می کنم لازمه مادر شدن داشتن قلب و روحی وسیع است. شاید هنوز به این وسعت نرسیدم که خدا نمی خواهد مادر شوم. اما روزی که مادر شوم همه شهر را خبر خواهم کرد.
سلام عزیزم من خواهرم سال پیش میخواست با خزعلی عمل کنه اما چون ایشون معلوم نیست چه زمانی میان ایران&n ...

سلام عزیزم ممنون از راهنماییت منم شاید برم با پادمهر توکل به خدا

خدا جونم شکرت...

من 4 آذر انتقال فریز داشتم امروز 8 روزه از روز سوم کمر درد و زیر دلم درد داشت حالا یه خورده بهترم و امروز اومدم سرکار برام دعا کنید مثبت بشم .

روزهایی در زندگی ام هست که دل ام می خواست مادر بودم. مثل امروز. از خواب که بیدار شدم دل ام می خواست بچه ای داشته باشم که مامان صدایم کند و هربار که می گوید مامان دل ام برای صدایش غنج رود. روزهایی در زندگی ام هست که حال ام دگرگون است. مثل امروز.گاهی فکر می کنم لازمه مادر شدن داشتن قلب و روحی وسیع است. شاید هنوز به این وسعت نرسیدم که خدا نمی خواهد مادر شوم. اما روزی که مادر شوم همه شهر را خبر خواهم کرد.
عزیزم من از قبل که اهواز بود میشناسمش هروقت سوال داشته باشم جوابم میده اخرین بار یک ماه نمیشه بهش ای ...

دست گلت درد نکنه 😍😍😍😍

بخاطر شرایطم اصلا و مطلقا استراحت نداشتم ، فقط همون یک ساعت که تو کلینیک بعد انتقال خوابیدم و یکی دو ...

نگران نباش عزیزم خدا با ماست . من هم روز اول انتقال خونمون 15 تا پله داشت و آهسته رفتم بالا ان شاء الله خدا خودش کمکمون میکنه .