2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046477 بازدید | 684515 پست

امروز یکشنبه

🌞11 آذر1397

سلااام،صبح دلنواز و پاییزی همگی بخیر😍 روزتون پر از عشق❤️پر از حضور خدا در دلهای مهربانتون،خدایااا شکرت

❣خوش باش که هرکه راز داند

داند که خوشی،خوشی کشاند❣

🆔 @RazeAsheghi444

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

امروز یکشنبه 🌞11 آذر1397 سلااام،صبح دلنواز و پاییزی همگی بخیر😍 روزتون پر از عشق❤️پر از حضور خدا ...

بارانبهاري دكتر به شما ميگفت همون لك ها رو پري حساب كنيد؟ ميدونين اخه من بايد از اول پري استراديول بخورم چه طور ميتونم يك لك در طول روز رو روزاول سيكل حساب كنم؟

به خاطر دارومه كه برام مهمه وگرنه كه چند روزي منتظر ميموندم ببينم چي ميشه

...
عزیزدلم ممنون که دلمو قرص کردی درمورد دکتر افلاطونیان.امیدوارم دیگه هیچوقت این تلخیو تجربه نکنی.حق د ...

ممنونم عزیز.انشالله که سال دیگه اینوقت همه ماها  با تلاسمون وتوکل ویاری خداوند مامان هستیم.من امیدوارم.

بارانبهاري دكتر به شما ميگفت همون لك ها رو پري حساب كنيد؟ ميدونين اخه من بايد از اول پري استراديول ب ...

نه لک ها پریودی نیستن، پریودی خون رقیق ادامه دار مثل پزیودی های عادی، من لک داشتم زنگ زدم دکتر گفت ا اس ا رو قطع کن اگه لکت رفت ال دی رو تا اخر بخور اگر لکت قطع نشد و بیشتر شد ال دی رو قطع کن تا کامل پریود بشی، من یک هفته تمام لک خیلی خیلی زیاد داشتم ولی چون تیره بود نزاشتمش به حساب پریودی بعد هفت روز خون اومد منم با کیسه اب گرم و پیاده روی سعی کردم تا همه ی خون بیاد بیرون، 

لک هات جز پریودی نیست 

نه لک ها پریودی نیستن، پریودی خون رقیق ادامه دار مثل پزیودی های عادی، من لک داشتم زنگ زدم دکتر گفت ا ...

ممنون از توضيحت، من كه ال دي ندارم، فقط دقيقا سر موعد پريودي دومين پريود بعد از پانكچر به جاي پري لك شروع شده منو گذاشته سر كار

...
بارانبهاري دكتر به شما ميگفت همون لك ها رو پري حساب كنيد؟ ميدونين اخه من بايد از اول پري استراديول ب ...

منم دقیقا مشکل تو رو داشتم چون بهم گفته بود بسته جدید ال دی رو شروع کنم از روز پنجم، منم گیج شده بودم که چی رو پریود حساب کنم، تا یکی از بچه های اینجا گفت پریودی خون روشن ادامه دار هست، نه لک های تیره و تیکه تیکه، من هفت روز لک و خون داشتم واقعا دیگه مونده بودم چیکار کنم ولی صبر کردم چون فوق العاده هورمون هام بهم خورده بود، و بعد هفت روز تا کمی خون روشن دیدم دیگه با گرما و اتو و کیسه اب گرم و راه رفتن تخلیه شد

منم دقیقا مشکل تو رو داشتم چون بهم گفته بود بسته جدید ال دی رو شروع کنم از روز پنجم، منم گیج شده بود ...

مرسي از توضيحت، انشالله به زودي خوش خبر باشي با بتاي عالي، خوب شد گفتي پس چند روز ممكنه اين قضيه باشه و مشكلي نيس، اخه ترسيده بودم اعصابم خورد ميشد، دستيار دكتر خيلي ريلكس گف چيزي نيس طبيعيه ولي من فكر كردم سر تلفن متوجه منظورم نشده كه اصلا چي ميگم

اولين پري بعد از پانكچر عادي شروع شد فقط يه روز لك بود

تازه يك هفته قبل از موعد بود، حالا اين سري ميخواد جبران كنه احتمالا

...