2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046591 بازدید | 684530 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام مهربونا...

بچه ها من فردا بایدیک سوم آمپول دیفرلین رو تزریق کنم...

اول اینکه داروخونه چیزی ک داده روش نوشته میکرولین.یکین؟

دوم اینکه صب یا غروبش فرق نداره؟

سوم اینکه عضلانیه؟؟

هر چی فک میکنم از سری پیش یادم نمیاد🙈🙈🙈

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
😭😭😭😭😭 نمیدونم چرا همچین کردم

اشکال نداره گلم بهش فکر نکن، بخند و شاد باش ، حواست باشه خدای مهربون حواسش به همه چی هست ، بهترینها رو واسه بنده هاش میخواد ، پس توکل کن 

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
******** سلام مهربونا... بچه ها من فردا بایدیک سوم آمپول دیفرلین رو تزریق کنم... اول اینکه داروخو ...

سلام عزیزم یکیه نگران نباش

اگه برای انتقاله دکتر من تاکید داشت راس ساعت ۱۰شب روز ۲۱ام زده بشه

عضلانی هم هست

سلام.دکتر افلاطونیان کارش عالیه ورسیدگیش به نحو احسن هم خودش وهم بیمارستان مادر که ایشون اونجا ویزیت ...

عزیزدلم ممنون که دلمو قرص کردی درمورد دکتر افلاطونیان.امیدوارم دیگه هیچوقت این تلخیو تجربه نکنی.حق داری.واقعا ادم به هم میریزه.ان شاالله دفعه ی بعد به سلامتی طی میکنی بارداریتو.حتما با اطلاعات بیشتر پیگیر باش.البته همین الان هم تجربه کسب کردی.درسته تاوانش سنگین بود اما حداقل الان فهمیدی این امپول برات خطرناکه.امیدوارم همه چی درست شه و مامان شی خیلی زووود

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
******** سلام مهربونا... بچه ها من فردا بایدیک سوم آمپول دیفرلین رو تزریق کنم... اول اینکه داروخو ...

سلام عزیزم،فکرکنم شمابه من درخواست دوستی دادید،من قبول کردم اماالان تولیست دوستهام نیستید،من خیلی به سیستم نی نی سایت وارد نیستم نمیدونم الان باید کجاروچک کنم

خدایا نگاهم به دستان توست،به اندازه بزرگیت آرزومیکنم ....
سلام عزیزم من برگشتم با یه آزمایش مثبت و یه بتای خوب۱۲۶۶ ان شا الله همه دوستای منتظرم به زودی زود م ...

چه خبر خوووووبی.خیلی خوشحال شدم.ان شاالله قسمت @عامانوئیل   جونم و بقیه بچه هایی که انتقال دادن و تک تک ماها که به زودی میریم برای انتقال و اینا😍😍همه ی منتظرا مامان شن و به سلامتی بغل بگیرن جوجه هاشونو.خداروشکر.خیلی خبر خوبی بود

امیدوارم این موج مثبت بازم ادامه دار باشع

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم

سلام ب همگی

دوستان من ماه بعد انتقال دارم.رژیم خاصی باید بگیرم؟

من ب تمام ارزوهام میرسم...این ماه باردار میشم.سه قلو.میتونم چهرتون رو تصور کنم عشقای مامان😍😘پسرای من مطمئنم شبیه بابا هستید😍😘 دختر قشنگم مثل خاله زیبا و دوست داشتنی هستی😍😘😍😘دعا کنید بابایی ی شغل مناسب پیدا کنه.🌷از خدا بخواید ک بابا ب حرف من گوش بده.عزیزای دلم خوابتون رو میبینم.مثل فرشته ها میمونید😍پسرای قشنگم خاله خوابتون رو دیده 😍دست عابجی رو بگیرید و باهم بیاید تو دلم.این ماه منتظرتونم.میدونم ک میاید ،من و بابا عاشقتونیم😍😘😍😘😍😘
چه خبر خوووووبی.خیلی خوشحال شدم.ان شاالله قسمت @عامانوئیل   جونم و بقیه بچه هایی که انتقال دا ...

مرسی عزیزم. چه خوب یادآوری کردی ان شا الله عامانوئیل جان و تک تک دوستان منتظر خوش خبر باشن و همه ی دوستان منتظر با دل خوش هر چه زودتر مادر بشن.

اگه موافق باشید برای عامانوئیل جان ختم نادعلی بگیریم که ان شا الله خوش خبر باشه🙏🏻

عزیزم هورمونیت که خوب بود... اما اگه دکتر ال دی بهت بده آسپرینم باید بخوری چون خون رو غلیظ میکنه.ال ...

منم داروم ال دی میخورم و دکتر بهم اسپرین داد ولی چون افتادم به خون و لک دکتر گفت اسپرین و قطع کن، خیلی دوست دارم اسپرین بخورم

#شکرگزاری

🔴انتظاراتتان را با شکرگذاری تعویض کنید...

کل زندگی تان در آن لحظه تغییر می کند...

این گونه است که به رنج پایان میدهید...

شما به رنج بردن با هر کدام از این ۳ روش پایان میدهید...

🔴با قدر دانی _ با شکر گزاری _ با عشق

هنگامی که در حال رنج بردن هستید؛چیزی را برای شکر گذاری پیدا کنید...

خانواده ؛ دوستانتان...

قلبی که در سینه تان می تپد که شما آن را با تلاش به دست نیاوردید

قلبتان به شما بخشیده شده است....

برای بدست آوردن آن لازم نبود کاری را انجام دهید....

خداوند انقدر شما را دوست داشت که هدیه زندگی را به شما بخشید و این موهبت تا زمانی که قلبتان می تپد؛ اداامه دارد.....

بیشتر ما حتی به آن توجه هم نمیکنیم...

❤️برای قلبتان دست بزنید❤️

🆔 @RazeAsheghi444

❣ فرق نمیکند روابط شما در حال حاضر در چه وضعیتی است.شکرگزاری و حق شناسی می تواند به طور سحرآمیزی روابط شما را پر از شادی و معنا سازد.

شکرگزاری و حق شناسی می تواند به طور معجزه آسایی شما را موفق تر و کامیاب تر بسازد، طوری که تمام پولی که برای کارها و امور دلخواهتان نیاز دارید، را به دست می آورید.

شکرگزاری سلامتی شما را بهبود می بخشد و میزانی از خوشبختی و شادی را برایتان به وجود می آورد که فراتر از احساسی است که تا بحال داشته اید.

جادوی شکرگزاری به شما کمک میکند تا به زندگی و فعالیت حرفه ای تان سرعت ببخشید، موفقیت ها را افزایش دهید، و کار و شغل رویایی تان و هر چیزی که می خواهید را به دست آورید.

در واقع، هر چیزی را که می خواهید داشته باشید، برسید یا انجام دهید، شکرگزاری راهی برای رسیدن به همه آنها است.قدرت جادویی شکرگزاری زندگیتان را پر از معجزه میکند.

❣وقتی شکرگزاری و سپاسگزاری را راه و روش زندگی خود کنید، هر صبح با هیجان و شادی از خواب بیدار خواهید شد، خودتان را عاشق زندگی خواهید یافت، احساس سبکی و خوشحالی خواهید کرد.

🆔 @RazeAsheghi444