2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046476 بازدید | 684514 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم من برگشتم با یه آزمایش مثبت و یه بتای خوب۱۲۶۶ ان شا الله همه دوستای منتظرم به زودی زود م ...

عزیزمممم خیلی مبارکت باشه .امیدوارم 9 ماه بارداری خوبی داشته باشی و جوجه هات را بسلامتی در آغوش بگیری❤❤❤

خدا با ما است ❤❤
چند کیلی استفاده میکنید

40 میلی عزیزم.

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
سلام عزیزم گلم به نظرت من اسپرین بخورم میشه ازمایشهای منو فرستادم انا جون ببینه  نگاه کنی اگه ز ...

عزیزم هورمونیت که خوب بود... اما اگه دکتر ال دی بهت بده آسپرینم باید بخوری چون خون رو غلیظ میکنه.ال دی داری الان؟؟

من سیکل قبلم یه ماه قبل انتقال خوردم با دوران انتقال.

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
همسر منم همینطور بود  کنارم نمیخوابید میگفت من دست و پام یهو به تو و نی نی نخوره 😂😂😂😂 همش ...

چرا بترسه عزززیزم... بنظرم نسبت بهشون محتاطه ک خدای نکرده کار اشتباهی نکنه... همون دستو پاش بقول خوت نخوره ب نی نی..

عزیزم.چه خبره به این زودی من امروز روز 13 ام بود وسوسه شدم کلی برای بی بی ولی همسرم برام نخرید . بنظ ...

دوستم شما چندمین انتقالت هست و بنظرت زود بوده یا احتمال داره درست نشون داده باشه منفی بودنو

دوستم شما چندمین انتقالت هست و بنظرت زود بوده یا احتمال داره درست نشون داده باشه منفی بودنو

من دومین انتقالم هست .آره خیلییی زود هست چرا اینقدر استرس میدی به خودت من دفعه پیش بی بی گذاشتم ولی ایندفعه اصلا

خدا با ما است ❤❤
من دومین انتقالم هست .آره خیلییی زود هست چرا اینقدر استرس میدی به خودت من دفعه پیش بی بی گذاشتم ولی ...

ای جانم بسلامتی گلم ، ان شاالله دل همه عزیزای دل تو این جا و کل دنیا شاد بشه و خدا به هممون نور چشمی بده به آبرویِ آبروی دو عالم 

سلام به همگى ايشالا همتون خوب باشين و بهترينها در انتظارتون باشه به زودى زود🙏🏼🌸🌸💕 خانمهايى كه ...

عزیزم من دز 80میخورم... البته دکترم گفت دز ۸۱ که خارجیه هم میشه خورد.