2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046690 بازدید | 684536 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به سلامتی ماهی جونم انشاالله این سری نتیجه بگیری عزیزم منم ۴۸ واحد سینال داشتم روزی که انا گفت میش ...

ممنونم عزیزم به دعای شما دوستای گلم 

آره بنظر منم داروهات خیلی بودن

چشم ممنونم از راهنماییت 

وای هایپر خیلی بده من دفعه قبل خفیف شدم 

میتونی عکس رویال ژلی رو برام بفرستی امروز میرم داروخانه 

برای شوهرم ولمن بخرم برای خودمم هم رویال ژلی بخرم هم اوابوست بنظرت دوتاش باهم ؟

ساراجون شما همون سارا هستی توی تاپیک ای یو. آی درسته؟

میکرو کردی عزیزم؟به سلامتی انشالله الان انتقال دادی؟

خدایا قسم به بزرگی خودت ،امیدم به توست و بس 
دوستان من هشت صبح آزمایش دادم و چون تیتر برام نوشتن ، ساعت سه جوابش رو بهم میدن. خواستم بدونید خدا ر ...

منتظر بتا تپله هستیم🍀☘

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
سارا من بیمارستان بستری بودم خانم بغلیم که الان با هم دوستیم اومده بود نصف شب بخاطر خارج رحمی بنده خ ...

واقعا که!!! اره منم اصلا معاینه نکرده تو این یه سال..دوس داشت ببره لاپاراسکوپی اونجا معاینه م کنه فکر کنم 😆 نمیدونم چی بگم والا.خیلی مغروره دکتر...میخای با همین دکتر شروع کنی؟تصمیمتو گرفتی یا دو دلی؟؟

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
بچه ها من با شروع داروهام روزی دوتا از این کپسولها خوردم.تخمکام  کیفیتشون خوب شد.از ۲۲ تا ۱۷ تا ...

سارا تقویتی فقط همینو خوردی؟ دیگه هیچی؟ بعد شوهرتم فقط فرتیل پلاس خورد؟ 

خانمی میشه لطفا بگین ب6و 12برا چی میخورین و چه مقدار مصرف میکنید

عزیزم ب۶ و ب۱۲ برای مشکل انعقادیه‌‌...

ب ۶ روزی یدونه .. آمپول ب ۱۲ هفته ای یدونه..

منم استفاده میکنم.

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
سلام عزیزم ممنون پاسخ دادی گلم ازمایشها رو تهران سازمان انتقال خون وبیمارستان بقیت الله انجام دادم خ ...

عزیزم برای انتقال جنین با خانوم طرازی نوبت داری؟؟

نگران نباش پیشش بری برات مینویسه.اگرم خیلی دلواپسی زنگ بزن منشی بپرس جوابتو میگیری.

واقعا که!!! اره منم اصلا معاینه نکرده تو این یه سال..دوس داشت ببره لاپاراسکوپی اونجا معاینه م کنه فک ...

نه دیگه با همین جلو میرم، کل سیستم بدنم دستشه، داخل رحمم هم دیده، باهاش جلو میرم ببینم خدا چی میخواد، فقط یکم ازش میترسیم، شوهرم دوسه بار ازش سوال کرد، دکتر داش قورتش میداد😂😂😂

ممنونم عزیزم به دعای شما دوستای گلم  آره بنظر منم داروهات خیلی بودن چشم ممنونم از راهنماییت&n ...

اره عزیزم من همون سارام.بالاخره پانکچر کردم.ولی با چشمام مرگو دیدم.امروز بیدار شدم دیدم درد ندارم .یه ساعت گریه کردم از خوشحالی.باورم نمیشد خدا بهم زندگیمو برگردوند..پریشب رو به قبله خابیدم.گفتم دیگه دارم میمیرم دور از جونت.انقدر توبه و استغفار کردم.باورم نمیشد اینطور بشه حالم...

عزیزم عکسشو فرستادم

واقعا که!!! اره منم اصلا معاینه نکرده تو این یه سال..دوس داشت ببره لاپاراسکوپی اونجا معاینه م کنه فک ...

سارا روز دوم پریود گفتی ازت آز پرولاکتین گرفت؟ بنظرت اونموقع دیر نیست؟ 

عزیزم دکتر رزاقی داده فکر کنم دوستان میگن مشکل انعقادی دارم روزی یه دونه ب۶واسید فولیک ۵وهفته یک دون ...

منم دقیقا همین داروهارو دارم همراه آسپرین.

البته دکتر طرازی بمن گفت فمبیون پیدا کردی اونو بخور دیگه فولیک ۵نخور.

نه دیگه با همین جلو میرم، کل سیستم بدنم دستشه، داخل رحمم هم دیده، باهاش جلو میرم ببینم خدا چی میخواد ...

وای ماهم یاسی...شوهرم میگه میرم پیشش کم مونده خودمو خیس کنم ..ببخشیدا 😂 چرا انقدر خفنه؟؟

یه بار از صندلی افتاد دلم خنک شد.خندم گرفت به زور خودمو کنترل کرده بودم..سوالامم یادم رفت.شوهرم گفت ابرومونو بردی.فکرکنم به خاطر اون خاست منو بکشه 😆

خدا کنه فقط نتیجه بگیریم ..