2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046554 بازدید | 684527 پست
دوستان من هشت صبح آزمایش دادم و چون تیتر برام نوشتن ، ساعت سه جوابش رو بهم میدن. خواستم بدونید خدا ر ...

از روز چند رفتی سر مار.من از مورد میترسم ولی باز میخوام بعد انتقال بیام سر کار خونه روانی میشم والا

خدایا معجزه کن.....کافیه که خدا بخواد سلطان سلیمان خ ر کیه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من دو تا انتقال منفی داشتم خودم از دکترم خواستم هیسترو کنه رحمم بررسی بشه ببینیم مشکل داره یا نه هم ...

تو بررسی زحم چیزی دیدن؟

من هم سپتوم دارم میخوام هیسترو بشم این ماه که پری شدم بعدش

عزیزم دکتر رزاقی داده فکر کنم دوستان میگن مشکل انعقادی دارم روزی یه دونه ب۶واسید فولیک ۵وهفته یک دون ...

ب6چند میلی میخوری؟ایرانیه؟

همچنین امپول ب12چند میل هست.

دکتر من نگفت بخوردم.منم انعقادی مشکل دارم شما ازملیش انعقادی دادین

ایشالله اگه صلاحته همین ماه شروع میکنه.... فقط از خدا میخوام به زودی طعم شیرین مامان شدنو بهت به به ...

سلام عزیزم ممنونم از مهربونیت 

بله چهارشنبه رفتم و. از پنج شنبه پریود شدم و روزی 225 واحد گنال اف شروع کردم تا روز هفتم که اورگالترون هم اضافه میشه

توکا به خدا

خدایا قسم به بزرگی خودت ،امیدم به توست و بس 
کاش شماره دکترو داشتی زنگ میزدی🙁

اره اصلا نمیدونم چرا یادم نشد ازش بگیرم!چرا خودش که دید انقدر بدحالم شماره شو نداد!

یاسی این امپول انوکسا داره همه شکممو کبود میکنه.جای امپولش خیلی دردناک میشه.تزریقشم درد داره.نمیدونم شاید من دیگه طاقت دردو ندارم.. چه بلاها سرم اومد این مدت!! خدانکنه هیچ وقت درد هایپریو تجربه کنی..ولی فکرکنم دوز داروهاش زیاده.همه رو هایپر میکنه.چون بامن هرکی پانکچر شده بود با پورمطرود ؛اومده بود بستری شده بود...روزی ده تا سفیده بخور حتما..

راستی حرفت درست درومد.زنگ زدم جنین شناسی گفتن دوتا هم اضافه شد به بچه هات😁 به این دوتا وروجک بیشتر از بقیه خوشحال شدم 😁همسرم میگه خوبه.میبرمشون کارخونه خرجی که کردم درمیارم ازشون.فکر میکنه قراره همه شونو بزام 😆

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
من پیش رزاقی هیسترو هم شدم سپتوم داشتم مرداد ماه عملم کرد قبل رفتنش

گلم به منم گفتن سپتوم دارم اما نمیدونم یعنی چی.دیواره داره یعنی رحم؟

درد داشتین؟

واینکه چطور فهمیدن سپتوم داری؟با عکس رنگی؟

عزیزم چند تا از دوستان آپکا انجام دادن..... اما خوب هر دکتری به این مباحث اعتقاد نداره..... عزیزم ...

اپکا چی هست؟؟؟

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
سلام عزیزم ممنونم از مهربونیت  بله چهارشنبه رفتم و. از پنج شنبه پریود شدم و روزی 225 واحد گنال ...

به سلامتی ماهی جونم

انشاالله این سری نتیجه بگیری عزیزم

منم ۴۸ واحد سینال داشتم روزی که انا گفت میشه ۲۲۵ تا گونال.اورگالترانم از روز نه داشتم.فکرکنم دیر بهم داد دکتر.انقدر بد هایپر شدم.منوگونم هم هشتا زدم.(دوپودرو یه اب.)..داروم خیلی زیاد بود...کپسول رویال ژلی ۳ هم بخور بزار کیفیتشون خوب باشه گلم..

سلام عزیزم ممنون پاسخ دادی گلم ازمایشها رو تهران سازمان انتقال خون وبیمارستان بقیت الله انجام دادم خ ...

عزیزم اگر مشکل انعقادی. دارین آسپرین از یکماه قبل از انتقال شبی یک عدد دکتر زرنانی به من گفتن 

خدایا قسم به بزرگی خودت ،امیدم به توست و بس 
اره اصلا نمیدونم چرا یادم نشد ازش بگیرم!چرا خودش که دید انقدر بدحالم شماره شو نداد! یاسی این امپول ...

سارا من بیمارستان بستری بودم خانم بغلیم که الان با هم دوستیم اومده بود نصف شب بخاطر خارج رحمی بنده خدا، بعد دکتر گودرزی شب عملش کرده بود، بعد همین گودرزی رو من دیدم بعد عملش اومد به دوستم سر بزنه، انقدررر مهربون بود، شمارشم خودش داد به دختره، الانم دوبار ویزیت پیشش رفته، هر بار معاینش میکنه، ولی من به پورمطرود بگم کپکم زدم معاینم نمیکنه😂قبل عکس رنگی ام يادته من نمیدونستم باید عفونتم چک بشه، اونم بهم نگفت و من با عفونت عکس گرفتم، چون اون مرکزی که رفتم از من گواهی عدم عفونت نخواستن، فک کنم همین موضوع کار اون یه دونه لولمو ساخت، الانم دومین پریود بعد از لاپاراسکوپیه، من فقط چند بار لک دیدم😕نمیدونم کی میشم درست و حسابی، فقط بهم گفت حالا که پرولاکتینت انقدر بالاس، این ماه نمیتونم سیکلتو شروع کنم

بچه ها من با شروع داروهام روزی دوتا از این کپسولها خوردم.تخمکام  کیفیتشون خوب شد.از ۲۲ تا ۱۷ تاش جنین شد.گفتم شاید به دردتون بخوره.زیادم گرون نبود.فکرکنم ۶۵ تومن خریدم.

اره اصلا نمیدونم چرا یادم نشد ازش بگیرم!چرا خودش که دید انقدر بدحالم شماره شو نداد! یاسی این امپول ...

خیلی خوشحال شدم کلی جنین گوگولی مگولی داری، از حرف شوهرتم کلی خندیدددم😂😂😂مثل شوهر منه، اصلا تو باغ نیستن😇

ممنون، بعد اگه یه نفر پرولاکتینش بالا بود یعنی تا روز پانکچر متوجه نمیشن و طرف اونهمه دارو رو مصرف م ...

عزیزم پرولاکتین منظورم نبود که.. آزهای هورنونی رو قبل شروع سیکل دادم.

من فک کردم برای آز اچ آی وی و.... اینا سوال کردی..

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘