2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دست خودم نیس چندشم میش ازهمچی

بیشتر از اینکه خودت اذیت میشی نزدیکانت هم اذیت میشن

اگر معتقدی پس وقتی احکام میگه یقین نداری پاکه

در مورد نجاست یک حکم کلی وجود داره که شما اگر بخواید بگید یک چیزی نجس هست باید یقین داشته باشید

یعنی مثلاً بتونید قسم بخورید که فلان چیز نجسه

اگر خیلی وسواست شدیده باید تحت نظر روانپزشک دارو بخوری یا برو پزشک طب اسلامی یا سنتی طبعت خیلی سرده

بیشتر از اینکه خودت اذیت میشی نزدیکانت هم اذیت میشناگر معتقدی پس وقتی احکام میگه یقین نداری پاکه در ...

ارع بخدامدام باشوهرم دعواداریم روانپزشک رفتم دوهفته ای قرص خوردم عصبانیترم میکردقطع کردم مشکل من اینه ازکناریه چیز خشک نجسم ردشم فکرمیکنم نجس شدم و درادامه هرجاخوردم اونجام نجس شده و چیزایی ک ب این چیزایی ک خوردمم همینطور و این زنجیرع ادامه داره

ارع بخدامدام باشوهرم دعواداریم روانپزشک رفتم دوهفته ای قرص خوردم عصبانیترم میکردقطع کردم مشکل من این ...

گلم قرص آرامبخش هست تلقین کردی عصبی نمیکنه هم شروع میخوای بکنی هم قطع دارو باید کم کم باشه

گلم قرص آرامبخش هست تلقین کردی عصبی نمیکنه هم شروع میخوای بکنی هم قطع دارو باید کم کم باشه

ن خوددکترهم گف اوایل برعکس عمل میکنع ولی ول نکن ادمه بده بروجلو تاثیرشو بمرور بزارع اصلن نتونستم خیلی وحشی شدم سوزش ادرارشدیدم گرفتم ترسیدم نتونم کنترل کنم بدترهمه جا ب گند کشیده بشه