2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046541 بازدید | 684523 پست
سارا روز دوم پریود گفتی ازت آز پرولاکتین گرفت؟ بنظرت اونموقع دیر نیست؟ 

اره همون موقع گرفتن.اتفاقا منم با خودم میگفتم اینا دیگه به چه کارتون میاد!

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
بچه ها قرص استرادیول والرات ۲ خواب آلودگی میاره؟ من اصلا نمیتونم از توی رختخواب بلند بشم. کسی مثل م ...

بله عزیزم خواب رو زیاد میکنه منم هردفعه با شروعش همینطور میشم 

خدایا قسم به بزرگی خودت ،امیدم به توست و بس 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره عزیزم من همون سارام.بالاخره پانکچر کردم.ولی با چشمام مرگو دیدم.امروز بیدار شدم دیدم درد ندارم .ی ...

عزیزم خداروشکر که الان بهتری 

مبارکت باشه الان پستت رو خوندم که جنینهات هم تشکیل شدن بسلامتی عزیزم انشالله همیشه سلامت باشی

هایپر خیلی بده یادته مهر هم هایپر. شده بود. طفلک آب شکمش هم کشیدن چقدر آب آورده بود و. وزنش زیاد شده بود. و درد میکشید

خدایا قسم به بزرگی خودت ،امیدم به توست و بس 
سارا تقویتی فقط همینو خوردی؟ دیگه هیچی؟ بعد شوهرتم فقط فرتیل پلاس خورد؟ 

ویتامین ای و سی هم میخوردم یه روز درمیون.فولیک اسیدم میخوردم هرروز.به همسرم موتیلیتی بوست هم میدادم.ویتامین ای .سی .قرص دارچین با ب کمپلکس.فرتیل پلاس.دیگه هرچی دارو مونده بود ریختم تو شکم بیچاره.گفتم حیفه بخور.بعدا به کارمون نمیاد دیگه 😁😁 گفتم یا خراب میشه یا اباد.ولی ظاهرا نتیجه بد نبود.همسرم سه ماه فرتیل پلاس خورد.اون خیلی تاثیر گذار بود فکر کنم.

سلام.دکتر افلاطونیان کارش عالیه ورسیدگیش به نحو احسن هم خودش وهم بیمارستان مادر که ایشون اونجا ویزیت ...

عزیزم یعنی دکتر یوسف نژاد اینطوری کرد؟ای وای من فکر میکردم خیلی دکتر خوبی باشه...🙈🙈🙈

وای ماهم یاسی...شوهرم میگه میرم پیشش کم مونده خودمو خیس کنم ..ببخشیدا 😂 چرا انقدر خفنه؟؟ یه بار از ...

😂😂😂😂😂😂😂😂واي خدا خیر ببینی، مردم از خنده، منم هر بار میرم با صدای خفنش میگه چی آوردی گلی😂 بمن میگه گلی، منم چند ثانیه هنگم، شوهرم که میره میچسبه به دیوار، فکر کنم جایی خوندم پدرش نظامی بودم، احتمالا به پدرش رفته😂

عزیزم خداروشکر که الان بهتری  مبارکت باشه الان پستت رو خوندم که جنینهات هم تشکیل شدن بسلامتی ع ...

اره یادمه..منم ۸ کیلو اضافه کردم.۴ تاش کم شده امروز ..راستی مهری بچه ش خوبه الحمدلله؟هرچی بهش اینجا پیام دادم خبری نشد ازش.روز نیست به یادش نیفتم..

😂😂😂😂😂😂😂😂واي خدا خیر ببینی، مردم از خنده، منم هر بار میرم با صدای خفنش میگه چی آوردی گلی😂 بم ...

باز خوبه از این کلمات بلده به کار ببره.امیدوار شدم بهش 😆ولی گلی جان دیگه بهش اعتماد کن و توکل به خدا ادامه بده؛انشاالله جنینهای خوشگل و تپلی برات درست بشه....اصلا انشاالله این ماه باردار بشی طبیعی ...چه حالی کنیم ❤❤

اره یادمه..منم ۸ کیلو اضافه کردم.۴ تاش کم شده امروز ..راستی مهری بچه ش خوبه الحمدلله؟هرچی بهش اینجا ...

سارا بنظرت خوبه من این ماه پرولاکتیمو درمان میکنم، بعد ماه دیگه میرم تو سیکل؟ بعد بنظرت من از همین ماهم سفیده بخورم؟ یا تو دوره پانکچر زیاد بخورم؟ بعد من صبح معمولا یه تخم مرغ آبپز  کامل میخورم، بنظرت زردیشو نخورم؟ اینماه که ای وی اف ندارم چه چیزایی غیر از مولوی ویتامینا خوبه؟ من همش دنبال اینم که چی بخورم چی نخورم😰😰😰😰 ببخشید با این حالت منم همش ازت سوال میپرسم

ا ین دکتره ،هرکیه،خداخیرتون بده،کلی خندوندین من ر😂😁😀😂😁😀😂😁😀😂😁😀😂😁😀😂😁😀😀😂😁😀😀😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁

😂😁😁😀😁😂😀😀😀😀

😂😁😀😀😂😁😀😀😀

😂😁😀😁😂😁😀

😁😀😁😀😀😂😂😀

😂😁😀😀😀😀😀

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.