2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046616 بازدید | 684533 پست
اولین بار دو تا  دومین بار سه تا سومین بار سه تا  چهارمین بار دو تا ..که خدا رو شکر مثب ...

خدا رو شکر که تعداد جنین خوب داشتی مبارکت باشه دوران خوبی داشته باشی 

راستی بار آخر رحمت رو واسه انتقال خراش دادن؟؟؟ 

مرسی یاس بانو جان ممنون از راهنماییت  اتفاقا اوندفعه ای که گفتی رفتم و پیداش کردم و دیدم تیکر ...

من تازه میخوام شروع کنم، هنوز کاری نکردم، من انقدر پسر دوس داشتم با خودم گفتم حالا که مشکل دارم و میخوام ای وی اف کنم بزار تعیین جنسیتم یهو کنارش انجام بدم ولی هم شوهرم هم دکترم منصرفم کردن، گفتن حالا معلوم نیس که چند تا جنین داشته باشی که میخوای بزنی بترکونیشون، دیگه گفتم هر چی خدا بخواد

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام نه عزیزم من بعد مثبت شدن که با بتای بالا هم بود درهفته ۴ رفتم دکتر که سونو سکمی کرد وگفت ساک تش ...

دکتر افلاطونیان براتون هپارین تجویز کرد بدون ازمایش؟؟؟؟؟ 

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
من تازه میخوام شروع کنم، هنوز کاری نکردم، من انقدر پسر دوس داشتم با خودم گفتم حالا که مشکل دارم و می ...

اره کار خوبی کردی بالاخره یه کم دستکاری میشه ما مجبوریم 

در ثانی کلا تو ای و اف شانس پسر بیشتر از روش طبیعی هست چون جنین پسر به دو چیز ربط داره یکی اسپرم مرد و دیگری محیط رحم زن و قدرت جذب y ، 

مثلا همین نیکی ۷۰ تعداد جنین پسرش بیشتر هم بوده ولی بچه اولش دختره ممکنه محیط رحم خودش مساعدتر واسه دختر بوده مثل واسه من ، محیط رحم زن خیلی مهمه به عینه دیدم از روی ph ادرار ، اون دوستام که اکثرا ph رحمشون ۷ یا بیشتر بوده ، ۲ یا ۳ تا پسر دارن و اونایی که مثل خودم ph ۵ دارن برعکس  و ۲ یا ۳ تا دختر دارن 

این دیگه علم شیمی هست و ثابت شده 

انشالله یه دختر و یه پسر بیاد تو دلت که دل تو و شوهرت هر دو گرم بشه

[QUOTE=75810631] دوستان برای سرماخوردگی چیکار میشه کرد؟؟؟ من روز سیزده انتقال دومم به خاطر مصرف پردنیزولون پس از سال ... [/QUOTE

عزيزم تا زمانى كه پردنيزولون مصرف مى كنى بايد خيلى حواست باشه چون اين قرص سيستم ايمنى بدنتو سركوب مى كنه و بينهايت در مقابل ويروسها و باكترى بدنت ضعيف مى شه

به نظرم ليمو ترش و آب ولرم و يه ذره زنجبيل بخور قرص هم فقط مى تونى استامينوفن ساده بخورى 

بوخور بده و ويتامين سى بخور و سعى كن مايعات زياد بخورى و آب ونمك  غرغره كن

دکتر افلاطونیان براتون هپارین تجویز کرد بدون ازمایش؟؟؟؟؟ 

ببخشید هپارین مثه انوکسا عمل می کنه؟ اخه منم ازمایش نداده بودم ولی بعد انتقالم هم‌اسپرین داشتم هم انوکسا؟ یعنی دکترم اشتباه کرده اینارو‌داده؟

اره کار خوبی کردی بالاخره یه کم دستکاری میشه ما مجبوریم  در ثانی کلا تو ای و اف شانس پسر بیشتر ...

عزیزم توی ای وی اف دیگه محیط رحم تاثیری روی جنسیت جنین نداره...اصلا ربطی به phنداره...جنین پسرو دختر شکل رفته و اماده میاد توی رحمت...حالا میخوای اسیدی باشی میخوای قلیایی هیچ تاثیری نداره...شرایط طبیعی نیست که بگیم اسپرمای پسر سریع حرکت میکنن و به تخمک میرسن...کاملا تعریف شده اس جنین ها...

اگر دوتا جنین انتقال بدن و یکی پسر باشه و دیگری دختر هردو شرایط برابری برای رشد خواهند داشت

دوستان برای سرماخوردگی چیکار میشه کرد؟؟؟ من روز سیزده انتقال دومم به خاطر مصرف پردنیزولون پس از سال ...

مگه پردونیزولون باعث سرماخوردگی میشه

خدایا معجزه کن.....کافیه که خدا بخواد سلطان سلیمان خ ر کیه