2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046591 بازدید | 684530 پست
عزیزم یادته چند روز بعد پانکچر پریود شدی؟

آره عزیزم.دقیقا ۷ روز بعد.22ام پانکچر،29ام پریود...

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم انشالا خدا به دلت آرامش بده، والا تعیین جنسیت کاملا به مرد ربط داره، اونوقت شوهرتون واسه چیزی ...

اره  واقعا همینو بگو 

آخه ما هم از سمت مادری همش بچه هامون دخترن ، خودم هم برادر ندارم و کلا قحطی پسر هست تو فامیل خودم ولی از سمت شوهرم همه بیشتر پسر دارن حدودا به ازای هر ۳ پسر ۱ دختر تو فامیل دارن

ولی به خدا من خیلی وابسته دختر دومم شده بودم که نمود میگم طوری که حس می کنم بعدی باید دختر بشه تا جای اون پر شه برام ، ولی شوهرم میگه دختر همیشه بدبخته یکیش بسمونه 

من با این سنم حاضر نیستم الکی خودمو درگیر مطب دکترا کنم تازه معلوم نیست بدنم جواب بده یا نه چون من همیشه ماهی یه فولیکول بالغ دارم ولی یه ماه دکتر بهم لترازول داد و اون ماه فولیکولم ریز شد و در حالت بلوغ به ۱۶ میل رسید

راستش بارداری های خیلی بدی دارم ویار شدید( روژی ۴ تا ۱۰ بار بالا میارم) افسردگی یبوست و... دیگه 

خلاصه خیلی به حمایت روحی نیاز دارم هر چی التماسشو می کنم که هوامو داشت باش نداره یه بار حتی به شکمم دست نمی زنه و میگم بابا یه حسی به بچه داشته باش میگه تا نبیمش نمی تونم بعد هم که جنسیتش مشخص میشه که بدتر...

خلاصه به خاطر همین حوصله یه بارداری دیگه با استرس و... رو ندارم وگرنه خدا شاهده دختر رو خیلی دوست دارم و واسه خودم مهم نیست اصلا .

خدا همه مردا رو به راه راست هدایت کنه و به ما هم آرامش خودشو نصیبمان کنه 

بچه ها برای منم خیلی دعا کنید دلم خیلی گرفته

من فانتزیم اینه که میز شام را بچینم همسرم بیاد خونه وسط شام کادو بهش بدم باز کنه یک بی بی چک باشه او ...

ایشالا به فانتزیتم میرسی🍀🍃☘ 

🌷اللهم صل علی محمد و آل محمد🌷

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
الهی آمین.... ممنون از دعای خوبت میدونی امروز چی فهمیدم.... سونو گرافی میتونست صدای قلبشو برام بذار ...

مهررربونم اونم برات میزارن.. واسه هردوشونم میزارن حالشو ببری🍃🍀

مبارکت باشه خانومی ، خیلی خوشحالم که مثبت شده ، میشه بگی مشکلتون چی بوده که میکرو کردی؟؟ بالاخره یه ...

ممنون فدات شم من تنبلی داشتم .شوهرم هم تحرک اسپرم داشت

خدایا شکرت بابت هدیه ات . 
تو رو خدا اینجوری فکر نکن رویا جون...منفی بافی نکن .به حرفای همسرت حساس نشو.مردا همه شون همینن... ا ...

دیگه ناامید شدم ...ناامید بودم ناامیدتر شدم.

کاشکی این چن روز هم تموم شه نکلیفم یک سره شه

دیگه هیجی بران مهم نیست

بیبی چکم مثبت شده .سه تا از دیروز زدم ستاشونم مثبته .فردا ازمایش دارم . امکان داره الان باردار بشم&n ...

ای جووونم مبارکت باشه عززززیزم🍃🍀☘

اره  واقعا همینو بگو  آخه ما هم از سمت مادری همش بچه هامون دخترن ، خودم هم برادر ندارم و ...

عزیزم چرا همش انگار عذاب وجدان داری میخوای این راه رو بری ..

خب همه ادما اینطورین .اینو داشته باشن دوست دارن اون یکی دو هم داشته باشن ...

مثلان من خودم به شخصه دوست دارم از هر دو جنسیت داشته باشم ...هر چند الان ارزوی یکشم دارم .😂😉😉

ولی خب کار همسرت هم اشتباه فرق بین دختر و مسر گذاشتن ...این خیلی بد .اونم تو این دوره که دیگه از مد افتاده اینطور افکار ...

ولی خب وقتی زندگیت بخاطر این موضوع داره دچار مشکل میشه ..

برو به امید خدا دنبال کاراش و با توکل بخدا ...همسرتم که راضیه ...غصه چرا ...

درسته این راه سختی داره .خیلی ...چون خودم کشیدم ..

ولی میارزه ...برو از چند تا دکتر مشورت بگیر با خوشحالی با همسرت برو ...چه اشکالی داره ...وقتی راهی هست که زندگی دو تا جوون تلخ نشه و حتی شیرین تر بشه ..چرا این راه رو نری ..اگه راهی نبود اره ...

وقتی راهی هست .هر چند سخت .چرا نری ...برو امتحان کن ..هم همسرت میفهمه دوستش داری ..بخاطر خواسته اون سختی ها رو تحمل میکنی .هم  خودش شاید پشیمون بشه از طرز فکرش ..

چون میدونم حرف مردم رو شنیدن چقدر سخته .تا حدی که ادم بخواد خدای ناکرده ناشکری کنه ...

پس لطفا با عشق و امید و همسرت برو جلو ..و بهش بگو که تو بعضی کارها هر چند انسان دخیله ولی بازم همه کاره خود خداست ..فقط خدا....بگو شاید هزار بارم من تعیین جنسیت کنم ولی خدا نخواد نمیشه ...

انسان و روشهاش فقط فقط وسیله ان ..

عزیزم موفق باشی ..طولانی شد ..ولی گفتم که ..هر کسی مشکلی داره ..و شاید دیگران سخت درکش کنن 

مثل ماها که برای بچه دار شدن اینهمه امپول و عمل و دکتر و قرص .حرف مردم .پول و قرض و...هر کاری میکنیم ...

ولی دیگران میگن ما که داریم برامون چیکار کرده .شما خودتون رو میکشید برای بچه ..

خوب اونا هم ما رو درک نمیکنن ..

موفق باشی عزیزم ...

خدا واقعا صبر بده بهت  آخه چرا ؟؟ سرکلاژ نشدی چرا؟؟ الان بچه داری؟؟ اونا رو طبیعی باردار شده ب ...

ممنون گلم نه دیگه بعدش باردار نشدم شوهرم مشکل پیدا کرد ، طبیعی باردار شدم ، قلبشون وایساد یهو ، الان تو سیکل میکرو هستم شدیدا محتاج دعا هستم 

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊
رویا جون کجایی عزیزم بیا یه خبر بده .از خودت .بخدا دلم اشوبه ... بحق پنج تن که چیزی نیست و همه چی خ ...

هستم عزیزم... فعلا که نفس میکشم

توکل به خدا.... اصلا زور ما به طبیعت و تقدیر نمیرسه

هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر

آرام تر از آهو .... بی باک ترم از شیر

هر لحظه که میکوشم در کار کنم تدبیر

رنج از پی رنج آید.... زنجیر پی زنجیر