2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046824 بازدید | 684554 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستای خوبم آزمایش من منفی شد متاسفانه و خوشبختانه ش رو خدا میدونه... (عددش ۲بود)  منتظ ...

عزیزم خیلی ناراحت شدم اما مطمئنم با این روحیه خوب و تلاشت حتما نتیچه میگیری خوشبختانه روحیه خوب و منطقی داری و این خیلی زودتر تو رو به نی نیهات میرسونه

دوستان یه سوال دارم  تو کل مراحل سخت ترینش همون پانکچر است که کلی قبلش باید دارو بخوری و بعدش ...

از دوم پریودی داروها شروع میشه و بستگی به تخمدان داره زود به تخمک کشی برسی یا دیرتر،مثلا من تا روز 11پری دارو داشتم و صبح زود 13پری پانکچر شدم ،بیهوشی خیلی کوتاهه و یکساعت بعد ترخیص میشی ،انتقال اصلا درد نداره

ذخیرت چنده؟ من بهمن پانکچر شدم تخمک درشت ۵ تا داشتم و ریز داشتم دکترم بهشون اعتماد نداشت اما ۹ تا جن ...

نمیدونم اصلا انگار  تو ازمایش هام ذخیره تخمدان نداشتم خدا کنه برای منم با کیفیت باشه 

الهی بگردم عزیزم گرنگه من ان است که من میدانم؛شیشه را دربغل سنگ نگه میدارد...گلم به حرفای دکتر اصلا ...

سارا جونم دعا میکنم زود زود زود بهتر شی... 💚💛🍃🍀

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
عزیزم وقتی تخمک کم باشه دیگه آدم هایپر نمیشه؟؟ 

ذخیره کم باشه نه دیگه هایپر نمیشی.

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
الهى اين لحظه نصيب تك تكتون🙏🏼🌸💕اشكام از خوشحاليه😭😭 رفتيم ديديمش ٧ هفته و دو روز هستم قلبش هم ...

هانا جانم دختر مهربون

مامان شدنت مبارک❤

الهی ۱۲۰سال قلب خوشگلش بتپه خدایا شکرت بابت هدیه آسمونیت🙏🙏🙏🙏🙏🙏

به بابا جانش هم تبریک میگم👍🌺

سلام دوستای خوبم آزمایش من منفی شد متاسفانه و خوشبختانه ش رو خدا میدونه... (عددش ۲بود)  منتظ ...

عزیزم خوشحالم که اماده واسه سیکل بعدت انشالله خدا زود زود بهترین وقشنگترین معجزه ش رو نصیبت کنه 

سلام دوستان شنبه انتقال جنین داشتم خیلی ناراحتم. دچار نفخ شدید شدم سری قبل هم که نفخ داشتم. منفی ...

عه اینجوری نگو 

فکر کنم فرشته آسمونی بود که مثبت شد و نفخ داشت

دختر من همه چیم بود اما منفی شدم

به اینا نیست...