2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046740 بازدید | 684544 پست
الهى اين لحظه نصيب تك تكتون🙏🏼🌸💕اشكام از خوشحاليه😭😭 رفتيم ديديمش ٧ هفته و دو روز هستم قلبش هم ...

الهی شکر گلم ان شالله  به سلامت بغلش کنی قلبشم واست صد وبیست سال بزنه عزیزم

یعنی انتخاب دست ما نیست و شانسی هست؟؟ خودشون تعیین می کنن؟

قبلا که اینجوری بود. مثلا میگفتن روز دو پری بیا.میرفتی میدیدی ۳ تا دکتر هستن ، نوبتی که گرفتی به هر کدوم می افتاد میرفتی تو اتاقش.

اما الان کمی فرق کرده. مثلا میتونی اولش فلان روز بری که به طرازی بیفتی. بازم بچه هایی که جدید رفتن بهتر میدونن

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم ناامید نشو شاید توی موارد خاص پانکچر بدون بی هوشی انجام بدن. چون هیسترو هم برای بعضیا با بیهوش ...

چ میدونم والا کاش خدا بهم توانایی بده برم ی روز مرکز بپرسم از دوندگیای بی نتیجه میترسم

عه اینجوری نگو  فکر کنم فرشته آسمونی بود که مثبت شد و نفخ داشت دختر من همه چیم بود اما منفی ش ...

فرش انتقال داده بودی?ببخشید عین ماهی شدم همه چیز یادم میره . لک نداشتی نه? من فکر کنم بیشتر علائم مال پرژسترون هست

خدا با ما است ❤❤
خپ شاید بابی حسی برات کار ر انجام بدن ونیاز به بی هوشی نباشه.طود عقب نشینی نکن.پاشوبیا دکترای تهران

میدونی ابجی از  اینهمه دوندگی و هزینه  بی نتیجه خسته شدم الان هرچی میگن یاد قبل میفتم ک الکی اینور اونور رفتم و خسته شدم و هیچی هم عایدم نشد براهمین پام سست میشه

دوست عزیز معادل خارجیش اسمش چیه؟ میدونی از کجا میشه پیدا کرد؟

والا یکی از دوستان دیشب دنبالش بود من گفتم هیراد گفت زنگ زدم نداشته یکی از بچه ها اینجا داروخانه دکتر شفیعی تو شریعتی گرفته بود

الهى اين لحظه نصيب تك تكتون🙏🏼🌸💕اشكام از خوشحاليه😭😭 رفتيم ديديمش ٧ هفته و دو روز هستم قلبش هم ...

خیلی مبارکت باشه عزیزم به خوشی و راحتی بگذرونی این روزها رو🌸