2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046761 بازدید | 684547 پست
سارا جون بیا ببین علم جدید چی درست کرده بعد به همسرت می خندی 😂

اتفاقا داشتم با همسرم درباره این موضوع حرف میزدیم گفت خیلی زود جنین با شرایط دلخواه شما رو میسازن ببین حالا کی گفتم...

چه زود حرفش تعبیر شد😂😂😂

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بیبی چکم مثبت شده .سه تا از دیروز زدم ستاشونم مثبته .فردا ازمایش دارم . امکان داره الان باردار بشم&n ...

واااای خدا رو شکر عزیزم

چرا که نه بتای تپل مپل در انتظارتِ

من هم فردا میرم آزمایش میدم

حالت چطوره چیز عجیب و غریب هم داشتی؟

یا عادی بودی

خوش خبر بیای دوستم👍❤❤❤❤

آره فردا وقت دارم🙏🏼🌸

خیالت راحت هانا جان 

منتظر خبرهای خوب هستیم انشالله❤🌺🙏

حالا جالبیش اینجاست که هر چی من میگم دعوا میکنه قبول نمیکنه... حرف خودشو میزنه کم کم داشت باورم میش ...

👍😂😂😂

سلام بچه ها خوبید؟ من امروز سونو شدم دوباره روزه نهمه سیکلمه دکتر علاوه بر گونال و hmg سه تا هم ست ...

ستروتاید مهمِ دختر

کارش اینه که جلو رشد فولی های خوب رو میگیره و به فولی های ریز اجازه میده تا رشد کنن و اگر سر ساعت نزنی باعث میشه فولی خوب ها همچنان رشد کنن و تا قبل پانکچرت یا ازاد میشن یا از حد میگذرن و کیست میشن

اینو آخرین بار از دکترم پرسیدم که چرا هی بهم ستروتاید میدی‌

تهرانی؟

چرا سن سونو با سنی که با تاریخ پریود حساب میکنیم فرق داره؟

چون سن سونو احتمالا با لقاح مرتبطه. اما سن پریود ، تقریبیه، چون نمیدونن دقیقا کی اقدام بوده و لقاح صورت گرفته ، این رو مبنا میذارن.

البته مثلا برای من توی سونو زده +و-۳ روز که با این احتساب درست در میاد .

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
دوستای گل سوال دارم........ سینال اف رو در بازو بهتره زد یا ناف من یه جا خوندم همین تاپیک یادم نیس ...

هر دو تجویز میشه

اگه شکمت تختِ  معمولا میگن به بازو بزنید

اگر شکم داری که به شکم

زیر جلدی ها بیشترش تو شکم هست

دکترت نگفت بهت؟

سینال هم عصر بزن و سعی کن هر ساعتی میزنی بعدی هم همون ساعت بزنی بدن عادت میکنه اون ساعت دارو دریافت کنه.

مثلا ۵ ، ۶ یا ۷ عصر خوبه.

سلام بچه ها من امروز رفتم سونو ۱۸ تا تخمک داشتم اندازه هاشونم ۱۰ و ۱۱ بود دکترم بهم بازم دارو داد که شنبه برم پیشش هنوز نمیتونم ماست و دوغ بخورم هایپر نشم؟؟

خدا جونم شکرت...