2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046913 بازدید | 684566 پست
چه جالب دو مرحله ایی تا حالا نشنیده بودم چرا این کار رو کردن؟ چند سالتونِ ؟ والا رنگش مهم نیست این ...

آره عزیزم دومرحله ای انجام دادن که احتمال موفقیت بالا بره من سی سالمه اما دفعه چهارمیهکه انتقال انجام دادم برای همین این کار رو کردن. حساسیتی ام سری های قبل پردنیزولون نداشتم امیدوارم این دفعه بشه. دیروز که لک دیدم خوشحال شدم و وقتی دیدم قطع شد و پاک ودم خوشحلل تر هم شدم اما از دیشب که دوباره لک های کمرنگ شروع شدن خیلی مستاصل شدم. ممنون عزیم ان شا الله همینطور که میگی باشه و مامان شده باشم.

خانم ها

من رفتم مطب خانم دکتر طرازی،خیلی خوش برخورد بودن.منشی شونم خوب بود برخوردش .هزینه ویزیت۷۰ هزارتومان گرفتن.وبرای سونو۱۰۰ هزارتومان

می خواستم ببینم هزینه ویزیت ودکترعارفی وهزینه سونو تو مطبشون چنده؟ 

لطفا هرکس مطب خانم دکتر عارفی میره ،لطفا راهنمایی کنه

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرسی سهیلاجون.

منم باید بخورم امامتاسفانه حساسیت دارم بهش.نفس تنگی شدید باتهوع میاره برام،کنارش بهم قرص ویتامین ب هم دادن امابی تاثیر بوده برام .و متاسفانه نمیتونم استفاده کنم .چه ایرانی ش چه خارجی ش

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
عزیزم طبیعیه.... سمت خوابتو تند تند تغییر بده چپ و راست بخوابفشار رو یه سمت نیار..... دیگه آخراشه ...

وای آنا جوری درد میگیره ک اصلا نمیتونم تکون بخورم فقط هم تو خواب اینجوری میشم سرچ کردم علتش چیه ک متوجه شدم ب خاطر انسداد جریان خونه ...ممنون عزیزم ......راسی آنا جون من اصلا موقع خواب ک میخوام این پهلو ب اون پهلو بشم نمیشینم همونجور ب حالت خوابیده آروم تغییر پهلو میدم ب نظرت ایرادی داره؟

شکر عزیرم ظاهرا خوبم

خداروشکر که خوبی عزیزم

منم امروز صبح دوباره لک دیدم زنگ زدم بهشون گفتن امپول ودوتا کن!

گفتم شیاف بزارم گف نه اخه چرا نمیزارن؟؟اینجا همه شیاف وامپول دارند ،امپول دردش زیاده!

ای وای الان خوندم چی شده.بیشتر مراقب خودت باش گلم...نگران نباش .خداروشکر که خوبی..اگه خدانکرده اتفاق ...

ممنون عزیزم پناه بر خدا هرچی خدا بخواد .کمرم یکم اسپاسم داده ولی اونم خوب میشه .خودت خوبی? خوندم خداراشکر بهتری .امروز به عقد میرسی?

خدا با ما است ❤❤
خداروشکر که خوبی عزیزم منم امروز صبح دوباره لک دیدم زنگ زدم بهشون گفتن امپول ودوتا کن! گفتم شیاف ب ...

سلام شیافدر خونریزی باعث میشه دهانه رحم نازکتر بشه وخونریزی ادامه دار بشه.برای همین امپول میدن

مرسی یاسی مهربونم ولی دیگه نمیرسم به جشن...چقدر خیال بافی کرده بودم واسه جشن.اخرشم خدا زد تو برجکم . ...

واي سارا جون باهات چيكار كردن چرا خوب نميشي؟ ايشالا بهتر ميشي برميگردي خونه اينم يه خاطره اي شد برات اشكال نداره مراقب خودت باش

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي
خداروشکر که خوبی عزیزم منم امروز صبح دوباره لک دیدم زنگ زدم بهشون گفتن امپول ودوتا کن! گفتم شیاف ب ...

مطمئنم که نشونه خوبیه .من لک ندارم ولی دفعه قبل هم نداشتم . ناراحتم از اینکه هیچ علائمی نیست😭😭😭 

آمپول درد داره ولی اثرش فکر کنم خوبه نگران نباش بامید خدا همه چیز خوبه

خدا با ما است ❤❤
مطمئنم که نشونه خوبیه .من لک ندارم ولی دفعه قبل هم نداشتم . ناراحتم از اینکه هیچ علائمی نیست😭😭😭&n ...

نگران نباش ادم بی علامت بخدا خیالش راحت تره اینجوری استرس میگیری ای داد پریود میشم

انشالا نی نی هات محکم بهت چسبیدن عزیزم خیالت راحت باشه👍

یه بار باردار شدم ولی سقط شد هفت ماه پیش  ازمایش هامم یک ماه دیگه کامل میشن.شوهرم از دستم عصبا ...

اووو حالا چیزی نشده

به نظرم این تصمیم حالا به ظاهر اشتباه که انجام دادی میتونه برات خیر باشه که بری ازمایش های ایمنی و انعقادی و کاریوتایپ و اینا... رو انجام بدی و با خیال راحت اینسری مامان بشی انشالله

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی