2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046908 بازدید | 684565 پست
سلام مامان ينده خوبي؟ اوندفعه پري دوم بعد از پانكچر رو تاخير داشتي دكتر داروي خاصي كه نداد؟ گفت همون ...

من دفعه پیش که پانکچر شدم بعد انتقال بعد منفی تا شیافم را قطع کردم پریود شدم ولی ماه بعدش فکر کنم سه هفته نیومد رفتم دکتر همون شیافهای پروژسترون را داد گفت دوتا هر روز بخور . 4 تا خوردم پریود شدم

خدا با ما است ❤❤
مرسی مهربون. فردا میرم آزمایشگاه چه آزاد چه دفترچه تحملم تموم شده برام دعا کنید 🙏🙏🙏🙏

برو بفیض خدا با یک بتای تپل بیای . منم فکر کنم همون جمعه برم هرچی خدا خواسته دیگه معلوم شده

خدا با ما است ❤❤

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه اصلا بی بی چک ببینم صد کیلومتریم فرار می کنم .نه امروز که کلا هیچ علائمی ندارم یکذره سینه دردم هم ...

هیچ چیز بالاتر از اراده خداوند نیست.....

بهترینا در انتظارته

خدایا معجزه کن.....کافیه که خدا بخواد سلطان سلیمان خ ر کیه
چرا عزیزم ابن سینا که عکس رو نشون میدن....  آبانم دی وی دی فیلم لقاح و عکس جنینا و میدن....&nb ...

بمن دی وی دی لقاح ندادن...برم دعوا😆

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘

دوستای گل سوال دارم........

سینال اف رو در بازو بهتره زد یا ناف

من یه جا خوندم همین تاپیک یادم نیست کدوم آمپول رو گفته بودید بهتر عصر حدود ساعت 5 زد......کسی یادشه کدوم آمپول بود؟

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
دوستان گلم من می خوام از ابن سینا وقت بگیرم کسی شمارشو داره؟؟ معمولا واسه چند وقت بعد وقت میدن؟؟

دوست عزیز من تهران نیستم و نمیدونم

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
وای از خنگی ماما نگو که فشارم میره بالا امروز تو‌ مرکز داشت خلاصه پرونده منو مینوشت..... تند تند شر ...

بنده خدا قنبری....پرونده اش این وسط گمو گور شد😂😂😂وای یعنی کادر درمانی ایران ناراحته که حقوق کم میگیره خیلیه😒😒😒

بنده خدا قنبری....پرونده اش این وسط گمو گور شد😂😂😂وای یعنی کادر درمانی ایران ناراحته که حقوق کم می ...

پس منشي دكتر من تنها نبوده كلي رفيق همكار داره بهتر از خودش

...
دوستای گل سوال دارم........ سینال اف رو در بازو بهتره زد یا ناف من یه جا خوندم همین تاپیک یادم نیس ...

سلام

عزیزم سینالو من دور ناف میزدم.راس ساعت پنج 

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
عزیزم خیلی سخت بهت گذشت ولی بعدش بامید خدا نی نی هات میان این روزها را یادت میره . امیدوارم داداشت خ ...

قربونت برم عزیزم ...انشاالله روزای خیلی خوب و شیرینی رو پیش رو داشته باشی 😍😍😍

سلام مامان ينده خوبي؟ اوندفعه پري دوم بعد از پانكچر رو تاخير داشتي دكتر داروي خاصي كه نداد؟ گفت همون ...

سلام عزززیزم.. نه من کلا منتظر میشدم پریود بیاد.‌‌

فقط یبار بعد انتقال بهم امپول داد پریود شم.. اونم ن بخاطر تاخیر.. چون اندومترم نامنظم بود.. با اینکه امپول زدم ولی سرتایم خودم پریود شدم.. بار اخرم امپول داد ک لازم نشد و خودم پریود شدم.

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
الهی که جوابش برات شیرین باشه😘😘

یاسی مراقب باش هایپر نشی فقط..دوبار بستری شدم.هرسری ۳۲۰۰ پیاده شدم 😕خداکنه باز برنگرده اون حالم 

راستی اومدی دیدی دکترو؟؟