2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046768 بازدید | 684547 پست
ممنونم عزیزم محبت کردی. پاسخ دادی به سلامتی باردار هم هستی تبریک میگم عزیزم  من برای فردا وقت ...

ممنون عزیزم

انشاالله که خدا در بهترین وقت، بهترینها رو نصیبت میکنه

ماشاءالله لا حول و لا قوه الا بالله
گلم قبل از تخمک کشی دکتر چه ویتامین و مکمل هایی برای تقویت تخمک بهتون داد؟ 

فقط d3 و فولیک اسید۵ نوشت

اما خودم فرتیل اید و اووابوست استفاده کردم

ماشاءالله لا حول و لا قوه الا بالله

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ایشالله مامانی، لک بد نیست گلم، ایشالله لک لانه گزینی هست

مرسی عزیزم ان شا الله. من روزی دو تا امپول پروژسترون با هم میزنم زنگ زدم مرکز گفتم شیاف اصافه کنم گفتن نه فقط استراحت کن دو تا امپولت کافیه

😔 عزیزم استراحت کن فقط منم بد نیستم.حالت تهوعم رفع شده خدارو هزار مرتبه شکر نه ساعت ۶ مرخص میشم. ...

عزیزم خیلی سخت بهت گذشت ولی بعدش بامید خدا نی نی هات میان این روزها را یادت میره . امیدوارم داداشت خوشبخت بشن ❤

خدا با ما است ❤❤
بچه ها جون فکر کنم ۵شنبه نتونم آزمایش بدم چون ماما خنگ تاریخ ازمایشم رو زده ۹ آذر جمعه😤 به آزمایش ...

برا من خدمات درمانی اونجایی که میخوام برم ازمایشگاه خصوصیه ودفترچم قبول نمیکنه فکر کنم ازادش چهل پنجاه تومن بشه!

ایشالا ایشالا مامانی عزیزم 

بچه هااا این شوهر من چقدر خنگه...فکر میکنه دوماه بعد میخان جنین دوماهه بزارن تو شکمم 😂😂😂 میگم این ...

😂😂😂😂😂😂😂 آخی عزیزم مردها خیلی ساده و پاکن . طفلکها کلی غصه می خورن . خیلیییی باحال بود کاشکی اینجوری میشد 

خدا با ما است ❤❤
دوتا روتویه سرنگ میزنید ؟؟به من گف صبح یه دونه دیگه بزن چون من شبها میزدم!

اره عزیزم از اول بهم گفتن روزی دو امپول پروزسترون در یک سرنگ. درسته تعداد دفعات کمتره با این شرایطی که جاشون می مونه و درد و کبودی دارن اما ب نطرم هر دوازده ساعت یکی از نطر میزان هورمون توی بدن توی بیست و چهار ساهت بهتر از این حالتیخ ک دو تا با هم باشه

لک بینیت چجوریه :؟زیاده یا کم؟؟

کم، دیروز  صبح بعد از اجابت مزاج دستمالم لک قهوه ای روش دیدم. بعد نداشتم دیشب دوباره برام پیش اومدو هنوز دارم اما کمرنگ تره قهوه ای کمرنگ اما باز هم در این حده ک دستمال نگه میدارم بعد دستملل رو که نگاه می کنم لک روش هست

اره عزیزم از اول بهم گفتن روزی دو امپول پروزسترون در یک سرنگ. درسته تعداد دفعات کمتره با این شرایطی ...

وای نگو جاش خیلی درد میکنه مال من بیرون میزدم کبود میشد همسرم میزنه کبود نیس فقط جاشون سفت شده امپول به زور میره 😢😢

وای نگو جاش خیلی درد میکنه مال من بیرون میزدم کبود میشد همسرم میزنه کبود نیس فقط جاشون سفت شده امپول ...

عزیزم سوزن سرنگت هر چه بلندتر باشه بهتره. من هم توی خونه شوهرم برام میزنه. اما خب بعصیاش کبود میشه و جاهاشون سفت شده خیلی