2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046667 بازدید | 684535 پست
ممنون عزیزم پناه بر خدا هرچی خدا بخواد .کمرم یکم اسپاسم داده ولی اونم خوب میشه .خودت خوبی? خوندم خدا ...

عزیزم روز چندمی؟دعاگوتم

خدایا معجزه کن.....کافیه که خدا بخواد سلطان سلیمان خ ر کیه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هی هی ننه بو خدا با چوب دنبالتون باید راه بیوفتم 🧹 منو نمیذارید یه جا بشینم 😆 همه که یکی نیستن مث ...

با چوب .لنگه کفش .ماهیتابه هرچی بدویی دنبالم نمیرم آزمایش . صحنه جواب آزمایش قبلی میاد جلو چشمام ضعف می کنم😂😂😂 کاشکی ایده همسر سارا را می گفتیم شاید عملی بشه اینقدر استرس نگیرم 

خدا با ما است ❤❤
ممنوون عزیزم، از چند ماه قبلش خوردید؟ ایران هستید؟ 

بله ایرانم عزیزم

من از سه ماه قبلش شروع کردم ولی نامرتب میخوردم، یکماه اخر ولی هرروز خوردم

ماشاءالله لا حول و لا قوه الا بالله
آخی طفلی... 😁😂 واقعا کاش میشد این همه سختی میکشیم بگن این جنین که میزاریم حتما و حتما بچه میشه تا ...

من فانتزیم اینه که میز شام را بچینم همسرم بیاد خونه وسط شام کادو بهش بدم باز کنه یک بی بی چک باشه اونم با تعجب نگا کنه بگم عزیزم پدر شدی اونم گریه کنه عین تو فیلما . حالا زندگی واقعی لامصب نمی دونم بی بی چک مثبت چه شکلیه😂😂😂😂😂

خدا با ما است ❤❤

دوستان من بازم ازتون عقب افتادم سعی میکنم زودتر بهتون برسم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
من فانتزیم اینه که میز شام را بچینم همسرم بیاد خونه وسط شام کادو بهش بدم باز کنه یک بی بی چک باشه او ...

عماجان خوبي؟ كمرت بهتره؟ ميگم شما بعد از پانكچر سيكل بعدش پريوديتون عقب انداخت؟

...
لك طبيعيه يان؟از دكترت نپرسيدي

من هنوز دکتری ندیدم که ازش بپرسم

امروز سونو رو برده بودم دادم مرکز .... گفتن احتمالا اون ساک خالی داره با خونریزی دفع میشه

اصلا حرفشونو قبول ندارم..... شنبه ۱۷ آذر وقت دکتر تونستم بگیرم... شاید معلوم بشه چی به چیه