2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046662 بازدید | 684534 پست
ممنون عزیزم پناه بر خدا هرچی خدا بخواد .کمرم یکم اسپاسم داده ولی اونم خوب میشه .خودت خوبی? خوندم خدا ...

😔

عزیزم استراحت کن فقط

منم بد نیستم.حالت تهوعم رفع شده خدارو هزار مرتبه شکر

نه ساعت ۶ مرخص میشم.عقد از ساعت ۳ و بعدش میرن جشن.منم سرو وضعم داغووون ...دلم گرفته 😕

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
واي سارا جون باهات چيكار كردن چرا خوب نميشي؟ ايشالا بهتر ميشي برميگردي خونه اينم يه خاطره اي شد برات ...

امروز هفت روز از عملم گذشت.یکم بهتر شدم...مرسی گلم...❤❤

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عشقم اره خیلی بهترم.خداکنه اون حال بد برنگرده دوباره دکتر گفت دیروز بازم امپول زدیم ۴ تا . پر ...

خداروهزار مرتبه شکر خوشحالم شدم کم کم بهترم میشی نگرانش نباش 🥰 اوههه این پریود بیاد کارتو میکنه 😆منکه دیشب از درد نخوابیدم 🤕 امروز یا فردا سرکله اش پیدا میشه 🤕 

عزیزم شکمت بخاطر عوارض داروهاست باورت میشه چند وقت پیش بهت گفته بودم ۴۸ نه بعدش همون روز فرداش وزن کردم ۵۰ یا خدا 😟 الان قشنگ ورم شکمم خوابیده باز شدم ۴۸:۳گرم هورااا😂 

توهم پریود بشی حتما حتما تاثیر داره !

ای جانمممم پیش به سوییییییی قلقلی شدن 😂😂 جوجه ها که نمیان ما به زورمون میکاریم بچه های بی ادبو 😂

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸

بچه هااا این شوهر من چقدر خنگه...فکر میکنه دوماه بعد میخان جنین دوماهه بزارن تو شکمم 😂😂😂 میگم این طور بود که میگفتم یه سال دیگه بزارن تو .دستشو بگیرن بگن بفرما تو 😄

حالا که بهش توضیح دادم جدی گیر داده میگه تو فریزر خراب میشن 😐😐زود برو بگو بزارن سرجاش 

عاشق خنگیشم😄😄

خداروهزار مرتبه شکر خوشحالم شدم کم کم بهترم میشی نگرانش نباش 🥰 اوههه این پریود بیاد کارتو میکنه 😆م ...

قربونت برم مهربون مانکن  😍😍😍

منم ماه دیگه کمش کنم این اضافیا رو 😣

نی نی هامون ناز دارن دیگه 😍😍

مطمئنم که نشونه خوبیه .من لک ندارم ولی دفعه قبل هم نداشتم . ناراحتم از اینکه هیچ علائمی نیست😭😭😭&n ...

هی هی ننه بو خدا با چوب دنبالتون باید راه بیوفتم 🧹 منو نمیذارید یه جا بشینم 😆

همه که یکی نیستن مثبت هم داریم داریم بدون علایم نشونه خوشبین عزیز 🌹😍

خداروشکر که خوبی عزیزم منم امروز صبح دوباره لک دیدم زنگ زدم بهشون گفتن امپول ودوتا کن! گفتم شیاف ب ...

ایشالله که مامان شدی خانم👍😍

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
بچه هااا این شوهر من چقدر خنگه...فکر میکنه دوماه بعد میخان جنین دوماهه بزارن تو شکمم 😂😂😂 میگم این ...

ای خدا 😂😂😂😂قلوه درد شدم😂😂 

همسرم منم سر درنمیاره خیلی توضیح دادم میگه جنین چیه میگه تخمک همون تخمکه 😂یعنی یکی باید اعصاب داشته از آ تا بی توضیح بده

قربونت برم مهربون مانکن  😍😍😍 منم ماه دیگه کمش کنم این اضافیا رو 😣 نی نی هامون ناز دارن دی ...

فدای تو خانم گلی 😍🌹😘مواظب خودت باش از حالت خبر بده 

عیبی نداره اب میشه بیشترش ورمه 😆 

اوف بذار بیاد از لپاش گاز بگیرم تا ناز یادش بره 😍😂

بچه هااا این شوهر من چقدر خنگه...فکر میکنه دوماه بعد میخان جنین دوماهه بزارن تو شکمم 😂😂😂 میگم این ...

آخی طفلی... 😁😂

واقعا کاش میشد این همه سختی میکشیم بگن این جنین که میزاریم حتما و حتما بچه میشه تازه خودت تعیین کنی چند وقت دیگه به دنیا بیاریش

فانتزی شیرینیِ😍😉

بچه ها جون فکر کنم ۵شنبه نتونم آزمایش بدم

چون ماما خنگ تاریخ ازمایشم رو زده ۹ آذر جمعه😤

به آزمایشگاه ها هم زنگ زدم میگن شنبه بیا نمیتونیم قبول کنیم یا آزاد بده

حالا ببینم چیکار میکنم دیگه...

تحملم تموم شده😞

اختلاف آزاد و دفترچه هم زیادِ

الان دیدم ، خوب شد دیدم وگرنه فردا تو آزمایشگاه اعصابم بهم میریخت

هیچ نوع حسی ندارم و جرئت بی بی چک زدن هم ندارم

خدا کنه مثبت باشه به حق علی🙏