2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046753 بازدید | 684544 پست

سلام خانما من تو سیکل ای یو ای هستم دکتر ال دی داد ولی من مصرف نکردم چون خیلی نسبت بهش حساسم ..الان باید چیکار کنم یعنی متوجه میشن من نخوردم ؟

میدونم به زودی میای تو دلم عشقم  

سلام دوستان و بویژه آنا جون

یه سوال داشتم لک بینی لانه گزینی قهوه ایه یا قرمز? من قهوه ای داشتم و خوشحال شدم اما یه جایی دیدم نوشته قرمز! برام توی رویان انتقال جنین دو مرحله ای انجام دادن یعنی یه جنین روز پنج شنبه و دوتا روز یکشنبه، دیروز صبح روز دهم بعد از دومین مرحله انتقال بود که یه کوچولو لک قهوه ای) حالت دون دونه) روی دستمال دیدم بعدش خوب بودم از دیشب دوباره شروع شده که دستمالیک بعد از اجابت مزاج استفاده می کنم یه رنگ قهوه ای کم رنگ داره. می خواستم بدونم طبیعیه? ببخشید بابت توضیحات دقیقی ک دادم. جز شما کسی انقدر خوب توجه و  راهنمایی نمی کنه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام آنا جون...عزیزم میشه ی راهنمایی منو کنی...من شبا ک میخوابم چون ب پهلو میخوابم تمام وزنم میفته ب ...

عزيزم ديگه آخراش بند بند وجودت درد ميگيره، منم مدام از اين پهلو به اون پهلو ميشدم ولي خيلي تاثير نداره، انشالا ني ني سالم بياد بغلت همه رو فراموش ميكني

خدايا شكرت بابت مهربونيت، عاشقتم
براممم دعا کنید😭😭😭😭😭 کف اتاق یک وسیله بود تاریک بود ندیدم خوردم زمین .کمرم بدجور گرفته .برام دع ...

عزیزممم انشالله که خیرباشه استرس نداشته باش توکل به خدا 🤲🌹🍀 الان حالت بهتره؟

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
مادرجون راستش سر اين قضيه با منشي ماجرا داشتيم واس همين قاطي كردم، نفهم از خودش به زور بهم ميگفت لاز ...

عجب ..خدایی بعضی دکترا و منشی ها خیلی رو اعصابن .نمیگن بعد که روزش میگذره میگن چرا اینکار رو نکردی .

توکل بخدا ..الان بعضی دوستان هم بودن اینجا که استرادیول نداشتن .منم تعجب کردم ..خب بدن هر کسی فرق داره .دکتر ادم بهتر میدونه .بازم من همیشه به دکترم میگم چرا مثلا فلان قرص رو نمیدی .اونم دلیلشو میگه مثلا تو به این دلیل احتیاج نداری ..

شما هم به دکترت بگو ..و بهش اعتماد کن ..

من همون ماهی که هیسترو شدم بعد پریودیم انتقال داشتم که نشد دوماه بعدش دوباره انتقال داشتم دوتا جنین ...

خدا رو شکر شیما جون دست راستت زیر سر همه منتظرا.پس دو بار کلا انتقال داشتی.شیما جان پس بعدش نیاز به استراحت خاصی نبوده.راجب انتقال ممکنه بهم بگی چیکارا کردی چقد استراحت داشتی و چیا خوردی.من بیشتر روی استراحت تاکید دارم چون از روز هفت باید برم سر کار

خدایا معجزه کن.....کافیه که خدا بخواد سلطان سلیمان خ ر کیه
سلام الهام جان..فکرای منفی نکن که به اناجون میگم ماهیتابه شو بیاره هاا.. من مطمئنم که انتقال میدی و ...

سلامم عزیزم چطور شدی بهتری ؟؟ از پریود خبری نیست ؟

قربونت مهربونمم انشالله با دعای شما حتما نتیجه میگیرم 🤲🌹

عاقاااا اگه تونستید منو بگیرید که خوبه ماهیتابه جای خود داره 😂😂😂😂الفرار😂 

بجان خودم اماده اماده ام برای ۱۲۰ کیلویی شدن😆فکرشو بکن مثل توپ قل بخورم 😂تصورشم سخته

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
براممم دعا کنید😭😭😭😭😭 کف اتاق یک وسیله بود تاریک بود ندیدم خوردم زمین .کمرم بدجور گرفته .برام دع ...

آخ...

الان بهتری؟

اگر جنین گرفته باشه که انشالله گرفته و به خونریزی نیافتاده باشی چیزی نمیشه دوستم نگران نشو

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 

سلام بچه ها

Dfi شوهرم ۴۵ درصده یعنی چی؟چیکار میکنن؟فقط ای وی اف؟

به نکات زیر توجه شود: منو که یادتونه؟😍 👈  ۱-به زودی در این مکان تیکر بارداری به مدت ۹ ماه نصب میشود.تیکرم واقعی شد. برای سلامتی و پر خیر و برکت بودن و سالم و صالح بودن  نی نی م دعا کنید.اجرکم عندالله ۲-بعد از آن تیکر تولد بچه هام تا یکسالگی نصب میشود.۳-ان شالله خداوند بهم دوقلو خواهد داد شاید هم ۳ قلو.هر تعداد فرزند قابل قبول است.حتی یکی.از دریافت نوزادان قبل از موعد تولد یا دچار خط و خش خوردگی یا هرگونه آسیب دیدگی معذوریم ۴-از شوخی های بیجا پرهیز شود نصب تیکر جدی است. ۵-عدم باور شما به این مساله تاثیری در نصب تیکر ندارد.۶-نصب تیکر با توسل به سرورم امام حسین ع انجام می شود.درصورت تمایل می توانید با ایشان تماس بگیرید و درخواست تیکر نمایید.همچنین می توانید از شعبه های دیگر نصب تیکر مانند شعبه علی اصغر ع و شعبه ابالفضل ع و ... درخواست نصب تیکر نمایید.۸-نامبرده بسیار سختی کشیده و داغ فرزند دیده است.از چشم داشت به بارداری و فرزند دار شدن وی به شدت پرهیز شود.حتی شما دوست گرامی.۹-تنها در صورتی مجاز به کپی امضای بنده می باشید که صرفا از موسسه امام حسین ع و یارانش و خانواده و پدرومادر و جد و فرزندانش درخواست نصب تیکر کرده باشید.در غیر اینصورت طبق قوانین کپی رایت با شما برخورد خواهد شد۱۰-خواندن هر روزه زیارت عاشورا تا ۴۰ روز از شرایط دریافت تیکر می باشد.۱۱-فرزند یا فرزندانی که  به واسطه ی این موسسه و سایر شعب دریافت شوند دارای گارانتی بی قید و شرط مادام العمر خواهد بود.و من الله التوفیق 🌹    https://www.ninisite.com/discussion/topic/2788625/ختم-و-دعاهایی-مجرب-برای-بارداری?postId=90945812
ببخشید نوشته تومور در غده ی هیپوفیز😳😳😲😁

بله من هم اولین بار این رو خوندم و سکته رو زدم

اما دکترم گفت هیچی نیست اگر با قرص اون هم مدت ۶ماه نیومد پایین و مشکل تیروئید نداشتی و عصبی و استرسی هم نبودی اون وقت تازه میگیم برو ام ار ای

برای من هم از رنج نرمال ۳۰۰تا بالاتر بود الان شده ۴۰ و از رنج هم پایین تر اومده

یکسال قرص خوردم ولی دیگه بالا نرفت

بی دلیل بالا بود.

نگرانی و استرس غده هیپوفیز رو فعال میکنه و ترشح ش باعث پرولاکتین بالا میشه و باعث سقط جنین.

خیلی مهمِ حتما درمان کن بعد وارد سیکل شو

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
خدا رو شکر شیما جون دست راستت زیر سر همه منتظرا.پس دو بار کلا انتقال داشتی.شیما جان پس بعدش نیاز به ...

بله دوبار انتقال داشتم .من استراحت نداشتم ...زندگی عادیمو داشتم به کسی نگفته بودم میکرو کردم همسرمم نبود پیشم خودم تنهاییی کارامو انجام میدادم ..پیاده روی میکردم خیلی برام خوب بودم ..میوه زیاد میخوردم ...روغن زیتون تو سالادام میزدم یبوست نگیرم..این چهارده روزو که خیلیا اعتقاد دارن باید استراحت مطلق کنید یه نظریه کاملا اشتباهیه تاثیری تو مثبت شدن نداره..تازه بعد اینکه بارداری صورت گرفت و تو سونوی دوازده هفته معلوم شد که جفت پایینه و تو شرایط خاصی استراحت مطلق توصیه میشه

اگر غم لشکر انگیزد که خون عاشقان ریزد من و ساقی بهم تازیم و بنیادش براندازیم
بله من هم اولین بار این رو خوندم و سکته رو زدم اما دکترم گفکت هیچی نیست اگر با قرص اون هم مدت ۶ماه ...

پرولاکتین چند هزار نشونه غده اس

نمیدونم عددش چنده که این فکرو کردی

ضمنا اگه بالا باشه یه آزمایشگاه دیگه تکرار کن مطمین شو عددشو

به نکات زیر توجه شود: منو که یادتونه؟😍 👈  ۱-به زودی در این مکان تیکر بارداری به مدت ۹ ماه نصب میشود.تیکرم واقعی شد. برای سلامتی و پر خیر و برکت بودن و سالم و صالح بودن  نی نی م دعا کنید.اجرکم عندالله ۲-بعد از آن تیکر تولد بچه هام تا یکسالگی نصب میشود.۳-ان شالله خداوند بهم دوقلو خواهد داد شاید هم ۳ قلو.هر تعداد فرزند قابل قبول است.حتی یکی.از دریافت نوزادان قبل از موعد تولد یا دچار خط و خش خوردگی یا هرگونه آسیب دیدگی معذوریم ۴-از شوخی های بیجا پرهیز شود نصب تیکر جدی است. ۵-عدم باور شما به این مساله تاثیری در نصب تیکر ندارد.۶-نصب تیکر با توسل به سرورم امام حسین ع انجام می شود.درصورت تمایل می توانید با ایشان تماس بگیرید و درخواست تیکر نمایید.همچنین می توانید از شعبه های دیگر نصب تیکر مانند شعبه علی اصغر ع و شعبه ابالفضل ع و ... درخواست نصب تیکر نمایید.۸-نامبرده بسیار سختی کشیده و داغ فرزند دیده است.از چشم داشت به بارداری و فرزند دار شدن وی به شدت پرهیز شود.حتی شما دوست گرامی.۹-تنها در صورتی مجاز به کپی امضای بنده می باشید که صرفا از موسسه امام حسین ع و یارانش و خانواده و پدرومادر و جد و فرزندانش درخواست نصب تیکر کرده باشید.در غیر اینصورت طبق قوانین کپی رایت با شما برخورد خواهد شد۱۰-خواندن هر روزه زیارت عاشورا تا ۴۰ روز از شرایط دریافت تیکر می باشد.۱۱-فرزند یا فرزندانی که  به واسطه ی این موسسه و سایر شعب دریافت شوند دارای گارانتی بی قید و شرط مادام العمر خواهد بود.و من الله التوفیق 🌹    https://www.ninisite.com/discussion/topic/2788625/ختم-و-دعاهایی-مجرب-برای-بارداری?postId=90945812
بله من هم اولین بار این رو خوندم و سکته رو زدم اما دکترم گفت هیچی نیست اگر با قرص اون هم مدت ۶ماه ن ...

ممنون عزیزم، یعنی مثلا اول چند ماه دارو بخورم بعد برم سیکل آی وی اف؟ نمیشه هم دارو خورد هم ای وی اف کرد؟