2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046683 بازدید | 684536 پست
خواهش ميكنم عزيزم از خدا ميخوام به زودي با بتاي تپلت خوشحالمون كني،، حتما از امشب تا فردا و پس فردا ...

ای جانم عزیزم با محبت من

دعام کن ، چون واقعا از جهت روحی نیاز دارم یه اتفاق خوب بیفته برام ، بعد از از دست دادن دخترم دلم یکم حس خوب میخواد البته ناگفته نماند که خداوند بازگرداننده از دست رفته هاست

الهی که همه آرامش داشته باشند

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شیما جان سپتوم با پلیپ یا میوم فرق داره؟ درد داشت؟با بیهوشی انجام دادن؟ ممنونم

بله فرق میکنه من پلیپ و میوم داخل رحمم نداشتم سپتوم یع دیواره بین رحم هست برای من خیلی بزرگ نبود دکترم میگفت مشکلی ایجاد نمیکنه من خودم اصرار داشتم هیسترو بشم عملش یه ربع بیشتر طول نمیکشه خیلی عمل ساده ای هست ویع ربعم که ریکاوری بعدشم هیچ دردی نداری فقط من تا چند دوز خونریزی داشتم که طبیعیه ...

اگر غم لشکر انگیزد که خون عاشقان ریزد من و ساقی بهم تازیم و بنیادش براندازیم
شیما جان لطف میکنی بهم راجب سپتوم بگی؟من امروز متوجهش شدم.بعدش انتقال دادین نتیجه گرفتین؟بار چندمتون ...

من همون ماهی که هیسترو شدم بعد پریودیم انتقال داشتم که نشد دوماه بعدش دوباره انتقال داشتم دوتا جنین بلاست که خداروشکر گرفت وباردار شدم دوقلو...

اگر غم لشکر انگیزد که خون عاشقان ریزد من و ساقی بهم تازیم و بنیادش براندازیم
محیا جونم تو نت نگرد عشقم..به خدا اینجا یکی ۵۴ ساله دوقلو زایمان کرده دختر و پسر.میگه میرفتم سرکار.ا ...

سارا جون منم انقد تو نت گشتم دیشب، دیدم نوشته پرولاکتین انقد بالا باشه یعنی تومور در غده ی تیرویید😂😂😂😂😂😂😂ولي مامانم میگه حتما حامله ای که انقدر تو عددش بالا رفته، تفاوت در نسل قدیم و جدید😃

درد مداوم ندارم اما گاهی درد می کنه و گاهی هم تیر می کشه. و اینکه نسبت به قبل شکمم بزرگتر شده. دیروز ...

عزیزم روحش شاد....

فقط رفتی کار سنگین نکن و زیاد دولا راست نشو....

مراقب خودت باش....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
نه انتقال ندادم. چه رژیمی باید ادامه می دادم؟ دکتر فقط یه سری قرص تقویتی برام نوشت و گفت خشکبار زیاد ...

عزیزم مگه پانکچر نکردی؟

اگه ریسک هایپری داری رژیم پر پروتئین یعنی گوشت و مرغ و ماهی و سفیده تخم مرغ آبپز و آب زیاد رو رعایت کن.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام آنا جون...عزیزم میشه ی راهنمایی منو کنی...من شبا ک میخوابم چون ب پهلو میخوابم تمام وزنم میفته ب ...

عزیزم طبیعیه....

سمت خوابتو تند تند تغییر بده چپ و راست بخوابفشار رو یه سمت نیار.....

دیگه آخراشه و بدن کم میاره.....

بالش بارداریم فکر نکنم فرق زیادی بکنه....

من اواخر از درد لگن نمیتونستم تکون بخورم....

خوبی عزیزم ؟ میگم این کیست ک رفع بشه تو ی ماه ک ال دی میخورم با خون پریودی رفع میشه ؟ من اون ماه ک ا ...

نمیدونم.....

دکتر چیزی نگفت؟

یعنی نگفت بازم ال دی بخوری؟

بچه ها شما راهکاری دارید برای اینکه ورم شکم کمتر شه؟ من فکر می کردم شاید شکمم اب اورده اما الان علائ ...

عزبزم تا حدی که آمپولا تاثیر میذارن تو بزرگشدن شکم.....

به هر حال رفتیم اصلا کار سنگین نکن.....

بچه ها بتام ۲/۸ بود. منفی شد جوابم  باورم نمی شه بعد اینهمه سختی و تلاش  دوباااااره شکست ...

دوست عزیزم درسته ک سخته.. اما چه میشه کرد.باید قوی بود و ادامه داد🍀🍃به زودی زود مادر میشی.شک نکن💚

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
بچه ها بتام ۲/۸ بود. منفی شد جوابم  باورم نمی شه بعد اینهمه سختی و تلاش  دوباااااره شکست ...

عزیزم شما بودی نوشته بودی FET بودی.. همچین چیزی.. یعنی چی؟

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
نمیدونم..... دکتر چیزی نگفت؟ یعنی نگفت بازم ال دی بخوری؟

ال دی دادش گفت پری ک شدی روز اول بیا . منم میترسم بخوره ب تعطیلات 

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود