2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046554 بازدید | 684527 پست
براممم دعا کنید😭😭😭😭😭 کف اتاق یک وسیله بود تاریک بود ندیدم خوردم زمین .کمرم بدجور گرفته .برام دع ...

عما مراقب خودت باش ، الان بهتري؟ جاييت كه اسيب نديد؟ اگر نَه كه اهميت نده من وقتي تو همون مرحله بودم خورده بودم زمين به شدت و كمردرد داشتم ولي ني ني سرجاش بود، بعدها فك كردم احتمالا اون زمين خوردن باعث شده بوده فيكس بشه تو رحم، نگران نباش نيني بيدي نيس كه به اين بادا بلرزه

...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها من شب تو نت خوندم نينياي ضعيفو هچينگ ميكنن، خيلي غصه م گرفت نتونستم بخوابم

من قرار بود ایندفعه برام بلاست کنن ولی چون خیلی جنین کم تشکیل شد گفتن ریسک نمی کنیم و همینطور انتقال میدیم .صبح انتقال یکدفعه یادم افتاد که من باید انتخاب می کردم بلاست یا هیچینگ بشن . زنگ زدم گفتم میشه برام هیچینگ کنید? یکی دو ساعته بعد خودشون تماس گرفتن که انجام.میدن اوکی هست . ولی بنظرم ربطی به ضعیفی جنین نداره من یک جا خوندم معمولا خانمهای 37 سال به بالا را هیچینگ می کنن

خدا با ما است ❤❤
من قرار بود ایندفعه برام بلاست کنن ولی چون خیلی جنین کم تشکیل شد گفتن ریسک نمی کنیم و همینطور انتقال ...

اونم نوشتن ولي عاخه من زير سي و هفتم، واي خداي من خودت رحم كن من ميدونم بنده ي بدي هستم ولي تو كه خداي فوق العاده اي هستي كمك كن

اين وضع زندگي منه تا صبح بيدارم😔

...
سلام بچه ها امروز دکتر بودم گفت پروستروژن رو قطع کنم تا پریود بشم ۲۱ دسامبر انتقالم افتاده اگر بعد ذ ...

سلام الهام جان..فکرای منفی نکن که به اناجون میگم ماهیتابه شو بیاره هاا..

من مطمئنم که انتقال میدی و جوابش هم مثبت میشه..❤❤❤❤ مامان الهام خودتو اماده کن واسه ۱۲۰ کیلو شدن 😄😍😍

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
اونم نوشتن ولي عاخه من زير سي و هفتم، واي خداي من خودت رحم كن من ميدونم بنده ي بدي هستم ولي تو كه خد ...

محیا جونم تو نت نگرد عشقم..به خدا اینجا یکی ۵۴ ساله دوقلو زایمان کرده دختر و پسر.میگه میرفتم سرکار.استرس داشتم.هرچی قبلا ای وی اف کردیم نشد.بازنشسته شده.اومده اخرین بار امتحان کرده.دفعه اول گرفته..چون بیخیال بوده.میگفت همکارشم ۴۶ ساله ش بوده و دوقلو زایمان کرده.باای وی اف هم باردارشده بوده..اینا رو گفتم که فقط بدونی مثبت فکر کنی حتی تو سن بالاهم راحتترین و قشنگترین بارداریو خواهی داشت..

ببخشید اینو میگم ولی یکم عجولی بدتر از من.قبلا هم بهت درخواست دوستی دادم که بهت بگم بعد عکس رنگی تا سه ماه اقدام  طبیعی رو میرفتی که احتمال بارداری زیاده.ولی زود رفتی سراغ ای وی اف ..حالاااااا هم که رفتی انقدر به خودت استرس میدی که خدایی مثل خواهر برات نگرانم.فقط واسه دلت نگرانم..خودتو اذیت نکن گلم.به جای نت گردی برو پیاده روی،  تونت همه چیز به بدترین چیزها ختم میشه...زیاد جدی نگیر حرفای تو نت رو..روحیه تو قوی کن و برو واسه یه انتقال مثبت ...آفرین دختر خووب 😍😍😍😍

سلام سارا خوبي؟ بهتر شدي؟

سلام عزیزم

اره بهترم

الان ازمایش گرفتن که اگه حالم خوب بود مرخصم کنن تا ده.ولی دودلم که برم.میرم خونه حالم بدتر خراب میشه

محیا جونم تو نت نگرد عشقم..به خدا اینجا یکی ۵۴ ساله دوقلو زایمان کرده دختر و پسر.میگه میرفتم سرکار.ا ...

مرسي ساراجون🌹🌹🌹حال خودت بهتره؟؟ نگرانت بودم

اصلاً گاهي مُخم قفل ميكنه، ميدوني كافيه يه استرس توي يه حوزه ديگه بهم وارد شه، ديگه انگار به صورت سيستمي فعال ميشه همه جا ميره، سارا جون بعد از عكس فقط يه سيكل اقدام رفتم ببين من سي و يك سالم تموم شده رفتم تو سي و دو ميترسم همش اقدام روزمره رو برم مجبور شدم اي وي رو تست كنم بعدشم كه طبق آز همسرم دكتر گفت بايد اي وي بكنيم،، خلاصه كه خيلي كلافه م مرسي از راهنمايي و پيام خوبت

...
مرسي ساراجون🌹🌹🌹حال خودت بهتره؟؟ نگرانت بودم اصلاً گاهي مُخم قفل ميكنه، ميدوني كافيه يه استرس توي ...

قربونت برم...انشالله نتیجه میگیری گلم...نگران نباش اصلا..دوست دارم 😍😍😍

بچه ها من رفتم انقد تو بيمارستان نشستم تا بالاخره به كمك خدا دكترو ديدم ازش پرسيدم گفت يك دو پري بيا ...

خداروششکر که همت کردی و رفتی نشستی وگرنه یه ماه باز سیکل عقب میفتاد...منشیش خیلی نادونه ...نمیفهمن اینا برای ما زمان چقدر مهمه

شیما جان لطف میکنی بهم راجب سپتوم بگی؟من امروز متوجهش شدم.بعدش انتقال دادین نتیجه گرفتین؟بار چندمتون ...

سلام.سپتوم یک تیغه وسط رحم هست.که با هیسترو بر میدارن.اصلا چیز مهمی نیست.بعد هیسترو اگر مشکل دبگه ای نباشهمثل تنبلی تخمدان اینا خیلی ها راحت طبیعی بار دار میشن.

براممم دعا کنید😭😭😭😭😭 کف اتاق یک وسیله بود تاریک بود ندیدم خوردم زمین .کمرم بدجور گرفته .برام دع ...

هیچی نشده عزیزم...نی نی اصلا نفهمید...خیالت راحت...اصلا هول نکن...به خیر گذشته.🌸❤🌸❤