2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046765 بازدید | 684547 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوستان یه سئوالی دارم این مراکزی که میرد برای پانکچر و یا انتقال خودتون باید وسایل اتاق عمل ر‌و بخر ...

والاتو خصوصیا که همه رو حساب میکنن.....

حتی تو هزینه ها بگردی و دقت کنی شاید داروهای همسایه بغلیم تو لیستت باشه.....

من به شیاف ایندومتاسین حساسیت دارم و اصلا غیر ممکنه برام استفاده کنن و حالم بد نشه....

تو یکی از پانکچرام تو لیست هزینه های عمل فکر کنم هر شیاف مسکنی تو داروخونه داشتن برا من استفاده کرده بود، دیکلوفناک، ایندومتاسین،.....

یا به ما گفتم همیرم رفت لگن خرید و دوباره لگن رو تو هزینه ها زده بودن.....

خلاصه میزنن اونم بعضا دوبله و سوبله.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
خب شما مشکل انعقادی داشتی؟ من مشکل انعقادی دارم

سلام رویا جون.شما بهترین انشالله؟من خونریزیم تموم شد ولی لکه ببنی قهوه ای نزدیک به سیاه دارم نمدونم چیه فردا باید بدم سونو ولی امیدی ندارم خیلی سخت میگذره حالت ویارم هم تموم شده فقط سینه هام هنوز سفت وحساسن که اینم به خاطر امپول پرژسترون هست فک کنم.کاش خودم میمردم خسته شدم

من شوهرم بیوپسی شده و زده بیست درصد اسپرماتید داره.یعنی بچه دار نمیشیم توروخداااا حالم خیلی بدههه دل ...

من به اعداد وارد نیستم که چقدر باشه خوبه چقدر باشه بد

ولی میدونم اون ۲۰ درصد قراره به اسپرم تبدیل بشه

واسه منم همینطوره همون لحظه اصلا میاد بیرون حالا یع ماما مبگفت با انگشت هدایتش کن بره عقب نمیدونم ...

آره .... باید بدی بره عقب.

من انگشت اشاره ام کامل داخل میره وقتی شیاف رو‌ میذارم. تا جایی که بتونم میفرستمش داخل

سلام.بچه ها اسپرماتید چیه.یعنی بچه دار نمیشه دیگه.کسی دکتری در این زمینه نمیشناسه 

یعنی چی عزیزم اسپرماتید؟

منظورت همون اسپرماتیدهای اولیه و..... هستن؟

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
رویاجون عصر میری واسه سونو قلب؟ هاناجونم ک 5شنبه میره اگر اشتباه نکنم

بله عزیزم. البته اگه منو از لیست خارج نکنه

صبح زود رفتن برام اسم نوشتن  نفر اول بودم بعد نمیدونم کدوم شیر پاک خورده ای لیست رو عوض کرده شده بودم نفر ۷۵ .... در حالیکه هر روز ۷۰ نفر سونو میکنه

سلام رویا جون.شما بهترین انشالله؟من خونریزیم تموم شد ولی لکه ببنی قهوه ای نزدیک به سیاه دارم نمدونم ...

منم لک سیاه دارم.... هر بار که تو جام از این پهلو به اون پهلو میشم یا بلند میشم برم دستشویی میگم الان دوباره همه لباسام کثیف میشه

عشقم بچه ها جواب دادن ماه قبل انتقال یعنی قبل اینکه پری بشی بری برا انتقال.سی دی نارکرامو ببین عکسشو ...

اره مال منم لب مرز بود 

ميخواي خراش بدي؟ ايشالله كه ماه ديگه برات بهترينا رقم بخوره

باشه عزيزم قرصاتو گرفتي بگو

دوقلوهای نازنینم...دختران دلبندم..به خاطر شما هم شده هميشه آبي می مانم🌊به خاطر شما هم شده تمام روزهای بعد از اين مهربانتر خواهم شد🌸دلم ميخواهد زودتر دستهايتان را بگيرم🤰🏼زودتر روي دستهايم تكانتان دهم تا بخوابین🤱🏼زودتر برايتان با زبان كودكانه قصه بگويم،بهانه بگيرین و من كلافه شومبريزین،بپاشينو من حرص هايم را سر بيخيالي خالی كنم
من داشتم ولی بهم گفتن فقط تا تخمک گیری بخورم بعدش به هیچ عنوان نخورم  ولی نمیدونم چرا

خودم قبل پانکچر میخوردم اما برای قبل انتقال نمیدونم بخورم،به اندازه ۳۷ ساشه دارم ،قبلا یجا خوندم دوستان موقع انتقال میخوردن