2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046828 بازدید | 684554 پست
راستش اصلا نگاه داروها نکردم فقط توی داروخونه دیدم ۲۲ تا سینال اف ۷۵ گذاشت از اونهایی که توی کارتن ک ...

کاش بری عوضش کنن واست این قلمی ها بهترن داروخانه ارغوانی از این قلمی (پن )داره 

دلم آشوبه فکر میکردم من که مشکلی ندارم داروهام کمه ، دور از جون همه خانمهای اینجا زن خیلی موجود مظلو ...

غصه نخور عزيزم💕قوى باش،منم روزى كه شنيدم بايد ميكرو كنم اولش يه ذره ترسيدم اما بعدش به خودم گفتم تو مى تونى چيزى نيست .اصلا چرا نتونى؟وقتى اين همه زنها تو دنيا تلاش كردن و تونستن پس حتما منم مى تونم 

تو مى خواى مادر بشى اين راهى كه توش قرار گرفتيم در مقابل بزرگ كردن بچه هيچى نيست اينو همه كه بچه دارن مى گن راه سختيه در عوضش قوى مى شيم در مقابل سختيها.

چه فرقى مى كنه مشكل كدوم يكى از طرفين داشته باشن مطمين باش همسرامون خيلى ناراحت تر از مان وقتى اين موضوع رو شنيدن

وقتى زندگيمونو دوست داريم همسرامونو دوست داريم مهم اينه در مقابل سختى ها هم بتونيم همو درك كنيم 

استرس رو از خودت دور كن و با يه اراده قوى شروع كن كه شك ندارم موفق مى شى🙏🏼🌸💕

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام اناجون الحمدلله بهتر از شبم ولي كامل بهبود پيدا نكرده اگر از دكتر و دارو خسته نبودم حتما ميرفتم ...

عزیزم ایشالله خیره...

میتونی به کار دیگه بکنی دو روز دیگه دوباره زنگ بزن اون که یادش نیست.....

توضیح اضافه نده بگو دکتر گفته روز اول تا سوم پری بری برا ویزیت....

بعد برا زودتر وقت بگیر....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
دلم آشوبه فکر میکردم من که مشکلی ندارم داروهام کمه ، دور از جون همه خانمهای اینجا زن خیلی موجود مظلو ...

عزیز دلم شکر گزار باش بخاطر اینکه اول مشکلت مشخص شده که دارو مصرف می کنی .دوما خدا را شکر کن چون توان این را داری که داروها را تهیه کنی و پولشون را پرداخت کنی .سوما شکر کن که خداوند ازت استفاده می کنه که بخوای در کنار همسرت بایستی چون اگر برعکس هم بود اون هم می ایستاد برای شما . چهارم شکرگزار باش راه امیدی هست که بخوای بامید خدا مادر بشی .پنجما شکر گزار باش که تخمدان و رحم و بدن سالم داری که روی بدن خودت این داروها وارد میشه . و شکرگزار باش برای هر نفسی که میکشی .پس هر لحظه برای هرچیزی باید شکرگزار باشیم چون می تونه بدتر از این بود . و امیدوارم توی این راه خداوند صبر و آرامش خودش را بهت بده گلم چون فردا باید یک مادر نمونه باشی بامید خدا

خدا با ما است ❤❤
آناجون پشت گردنم برجسته شده گفتن برم دکتر غدد برل همین گفتم حالا که اومدم آزمایشای ایمنی انعقادی ام ...

عزیزم ایمنی انعقادیارو فکر کنم بخوایی از بیمه استفاده کنی بهتره دکتر زنان بنویسه....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
برای منم از همیناس ۲ تا پودر و با ی آب مقطر قاطی میکنی با ی سرنگ میزنی

شما هم روزی سه تا؟؟؟ هرسه رو باهم میزنی ؟؟ چ ساعتی بزنی بهتره؟

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊
مرسی که کامل توضیح دادی عزیزم، میدونی میتونیم سیر و پیازم مصرف کنیم یا نه؟ 

سیر اصلا حتی یه دونه...

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
کاش بری عوضش کنن واست این قلمی ها بهترن داروخانه ارغوانی از این قلمی (پن )داره 

اگه بتونم میرم ،مرسی عزیزم

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊
شما هم روزی سه تا؟؟؟ هرسه رو باهم میزنی ؟؟ چ ساعتی بزنی بهتره؟

نه عزیزم روزی ی بار با ی آمپول دیگه که اسمش یادم نیست ولی عضلانیه بین ساعت ۴ تا ۶عصر به من گفتن استفاده کنم

خدا جونم شکرت...
غصه نخور عزيزم💕قوى باش،منم روزى كه شنيدم بايد ميكرو كنم اولش يه ذره ترسيدم اما بعدش به خودم گفتم تو ...

ممنون عزیزم از حرفهای خوبت ، راستش انقدر امروز اذیت شدم از ساعت دو تومطب یه لنگه پا وایسادم تا ده شب ، کمی هم یواشکی گریه کردم وقتی یاد اون همه سختی که کشیدم افتادم و اینکه هرگز فکر نمیکردم کارم به اینجاها برسه، میدونم چندروزی حالم بده خدا کنه آخرش خوب تموم شه 🌼

ممنون عزیزم از حرفهای خوبت ، راستش انقدر امروز اذیت شدم از ساعت دو تومطب یه لنگه پا وایسادم تا ده شب ...

حق دارى متاسفانه مطبهاى ايران اينجورييه آدمو خسته مى كنن از بس بايد منتظر نشست

اما عزيزم همه ماها اين روزهارو كم و بيش كشيديم به راهى كه در پيش دارى ايمان داشته باش مطمينا به هدفت مى رسى به حق خدا🙏🏼🌸

عزیز دلم شکر گزار باش بخاطر اینکه اول مشکلت مشخص شده که دارو مصرف می کنی .دوما خدا را شکر کن چون توا ...

خداروشکر که شماها اینجا هستید وگرنه من و همسرم مدتهاست ازهم دوریم بخاطر اینکه من خیلی حساس شدم اونم سعی میکنه فاصله بگیره که من اروم شم ، هرشب روی همین تخت کلللی اشک میریزم و با دیوار و پنجره حرف میزنم ، یا من خیلی سخت گرفتم یا واقعا سخت بهم گذشته