2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046596 بازدید | 684531 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان  من امروز وارد سیکل شدم .از امروز تا ۵روز بهم روزی دوتا سینال اف داده .دوتا پودر + ...

بسلامتی عزیزم 

نه کم نیست با سونو برسی میشه لازم باشه دکترت اضافه میکنه.

الان سارا طفلی رو ببین خیلی حالش بد شده

و اینکه یکم صفحه ها رو از قبل بخون میبینی برای پلی کیستیک چیا خوبه

پودر هم نمیدونم واسه شما مناسب ه یا نه بچه ها بیان میگن یا از دکترت بپرس

اب زیاد هم تو کل مراحل فراموش نشه

انشالله مامانی🌺🙌

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
عزیز دلم بسلامتی و دل خوش تمام این زحمتها به شادی تبدیل میشه . من هم دو هفته مرخصی گرفتم تا دوشنبه د ...

عزیزم منم کمردرد سیاتیکی قبلا بهش مبتلا بودم.

عزیزم صاف بخواب و زیر زانوهات بالشت کلفت تر از سرت بذار.

به چپم خوابیدی ، لای پات بالش بذار.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
این روزها میگذره دوستم اگه دکتر میگه عادیه حتما میدونه ... خوبی دنیا همینه هیچی ثابت نیست هم خوبی ...

ممنون عزیز ،ان شاالله شماهم چند روز دیگه با یه ازمایش مثبت دلتون شاد بشه

مهربان خدایم ،دوستت دارم
عزیزم مرکز آی وی افش از بیمارستان مجزاست ماهم اول رفتیم بیمارستان انگار بهشت بود چون تو هر قدم که می ...

خیلی لطف کردی ممنون از توضیحاتت امیدوارم‌به زودی زود یه نی نی تپل خدا بهت بده و باهاش عشق کنی🙏🙏💝💝

دختر جونااات قرص سومی چیه  همون اخری برا چیه

نتونستم بخونم

قرص چي بهت داده؟

دوقلوهای نازنینم...دختران دلبندم..به خاطر شما هم شده هميشه آبي می مانم🌊به خاطر شما هم شده تمام روزهای بعد از اين مهربانتر خواهم شد🌸دلم ميخواهد زودتر دستهايتان را بگيرم🤰🏼زودتر روي دستهايم تكانتان دهم تا بخوابین🤱🏼زودتر برايتان با زبان كودكانه قصه بگويم،بهانه بگيرین و من كلافه شومبريزین،بپاشينو من حرص هايم را سر بيخيالي خالی كنم
رويا بهترى؟خيلى به فكرتم ايشالا فردا دلت آروم مى شه و برامون خوش خبرى🙏🏼🌸💕 هر چند كه مطمينم همي ...

آره عزیزم.... تونستم به خودم مسلط بشم.... خدا بزرگه.... هر چی خودش بخواد ما هم راضی ایم

ببخشید من هرچی پستای تو رو ریپلای میکنم نمیاد.... 

بچه ها من الان دو روزه دارو هامو استفاده کردم از دیشب دل درد دارم ربطی به دارو ها داره یا نه من فکر ...

داروهای پانکچر؟

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آره تيتي جون پيشنهاد خوبيه فردا ميرم، منشي بيشعور

سلام محيا خوبي چه خبر در چه حالي

دوقلوهای نازنینم...دختران دلبندم..به خاطر شما هم شده هميشه آبي می مانم🌊به خاطر شما هم شده تمام روزهای بعد از اين مهربانتر خواهم شد🌸دلم ميخواهد زودتر دستهايتان را بگيرم🤰🏼زودتر روي دستهايم تكانتان دهم تا بخوابین🤱🏼زودتر برايتان با زبان كودكانه قصه بگويم،بهانه بگيرین و من كلافه شومبريزین،بپاشينو من حرص هايم را سر بيخيالي خالی كنم
من دمنوش به رو از عطاری خریدم. اگه کسی رو داری بگو برن برات بخرن

من همين الان دارم ميخورم

البته خودم درست كردم

به رو ظريف ظريف قاچ كردم ريختم تو قوري