2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046773 بازدید | 684548 پست

[QUOTE=75483048] هانا جون میشه بگی تو سیکل پانکچر بیشتر چه غذاهایی استفاده کردی، از روز اول پریود تا پانکچر [/QUOTE

من هر روز صبحمو با آب شروع مى كردم هميشه و هنوزم همينم

حتما روزى ٢ تا سفيده تخم مرغ مى خوردم يه ليوان آب پرتقال 

يه قاشق عسل و دارچين و يه كوچولو عرق كاسنى و زمان پريود هم هر روز يه مقدار كم عرق رازيانه مى خوردم

ماهى-گوشت يا مرغ به همراه سبزيجات پخته يا خام

مثل سالاد اسفناج يا بروكلى و گل كلم

حتما هر روز مغز(گردو-پسته-بادوم درختى و فندوق) مى خوردم

و مهمتر از همه روزى نيم ساعت پياده روى داشتم و آب هم زياد مى خوردم

انتقال آخرم كه فريز بود ٤ روز قبل انتقال و روز انتقال كيسه آب گرم دل و رحممو گرم مى كردم و دو روز قبلش هم چون ويتامين دى ٣ خيلى بالا نبود يكى خوردم

هنین دیگه منم موندم جرا وقتی مشکی ندارم این همه درد میکشم دکترهم میگه عادیه ،همین درداخسته ام میکته، ...

این روزها میگذره دوستم اگه دکتر میگه عادیه حتما میدونه ...

خوبی دنیا همینه هیچی ثابت نیست

هم خوبی میگذره هم بدی

پس به قول خودم که خیلی این جمله رو میگم

این نیز بگذرد 

انشالله بعد این همه سختی ها فسقل جان میاد و کلی تلافی میکنه😊😍

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

براى من زندگى بدون فلفل معنا نداره😂😂 اونم به شدت تند و نخورم اصلا نمى شه كه نمى شه

وای من خیلی تند خور نبودم چند روزه وحشتناک هوس کردم و به مقداری خوردم .دیگه خدا خودش رحم می کنه🙈

خدا با ما است ❤❤
بچه ها سوالای من همش بی جوابه اخه چرا 😔😔 من که جایی جز اینجا ندارم برای انرژی گرفتن😔 میشه کلا & ...

دوست جان من خودم بارها این سئوال رو جواب دادم

اگر مستعد یبوستی خواهشا نخور 

ببین هر نوع ریسکی که ممکن برای جنین ت اتفاق بدی به همراه داشته باشه نکن و نخور

مثلا شیر سویا من اصلا نمیدونم برای کی خوبه ...

یا نشاسته ... اخه خوردن نداره

برای لانه گزینی و ویتامین خوب 

به خوبه هم پخته هم خام

آناناس خوبه روزی یه برش

لوبیا سبز خیلی خوبه

گوجه حتما تو غذاهات بخور وسالاد با روغن زیتون و خیار باعث باز شدنت هم میشه.(یبو)

ناشتا یه لیوان اب ولرم نزدیک به گرم بخور 

کلا آب زیاد بخور عیب نداره دستشویی ت میگیره اصلا اب بدن کم میشه همه چی بهم میریزه

خیلی مراقب خودت باش

الان چند انتقالی؟

انشالله اینسری مامانی

راستی روزای اول شما همش به پشت میخوابیدید..یا پهلو هم موردی نداره؟

من خیلی خودمو محدود نکردم ولی بیشتر یادمه به پشت خوابیدم ..به تلافی الان که نمبتونم جز پهلو به هیچ سمتی بخوابم😉😉

من به دستای خدا خیره شدم معجزه کرد...
سلام عزیزم هر روز یه شکلم اولا یکم شکمم سوزن سوزن میشد اما سمت ناف و بالاتر نه سمت رحم امروز هم ب ...

عزیز دلم بسلامتی و دل خوش تمام این زحمتها به شادی تبدیل میشه . من هم دو هفته مرخصی گرفتم تا دوشنبه دیگه که آز دارم برم دوباره .منم امروز یکم دلم بیرون خواست ولی اصلا نرفتم چون کلی هم پله داریم . منم قیقا هر روز یک شکل . درد سینه , تیر کشیدن تخمدان چپم .ولی از امروزکمر درد اساسی که چون سیاتیک دارم زده به پام و مقداری سر درد  . بامید خدا پنجشنبه با بتا تپل مپل بیای 

خدا با ما است ❤❤
دوستان خوبم  بعد از انتقال که میگن سوپ قلم بپزید وبخورید توش چه چیزهایی بریزیم؟هویج ؟جو؟چه سبز ...

جو پرک اگر میخوای بریز نریزی هم بهتره

کلاً هر چی نفخ داره کمش کن واقعا اذیت میشی

هویج تو کل سوپ یه دونه.پیاز .سیب زمینی  اگر کدو حلوایی دوست داری دو ، سه تیکه دو سه شاخه گیشنیز همین.

میکس کن و نوش جان کن

من آب قلم درست کردم(مثل اب مرغ) تو همه غذا ها میخوردم