2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046767 بازدید | 684547 پست
مبارکت باشه عزیزم. هر مرکزی یه جوریه. برای من که دکتری که انتقال داده بود توی دفترچه ام دو تا آز ب ...

اما من دوباره تکرار کردم😁

کلا من هر کاری دلم بخواده😉

به نظر بچه های تاپیک اعتماد بیشتری دارم تا دکترم😅

ممنونم.استراحت مطلقم فقط دستشویی.شما چند هفته هستید ؟ویار هم دارین؟

من الان ده هفته ام.

ویارم گاهی شبا تهوع دارم. مثلا دو روز در میون.

گاهی هم سینه درد. 

ولی کلا کم ویارم.

مثلا دو سه روز که میگذره یه روز دوست دارم صبح تا ظهر بخوابم. بقیه روزا عادی ام.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام.بچه ها اسپرماتید چیه.یعنی بچه دار نمیشه دیگه.کسی دکتری در این زمینه نمیشناسه 

اسپرماتید یکی از مراحل بلوغ اسپرم هست

سلول اولی اسمش اسپرماتوگونیه.... تقسیم میشه اسمش میشه اسپرماتوسیت.... بعد از تغییراتی اسپرماتید ایجاد میشه که سر و دم و تنه پیدا میکنه و میشه اسپرماتوزوآ یا همون اسپرم

بچه ها سوالای من همش بی جوابه اخه چرا 😔😔 من که جایی جز اینجا ندارم برای انرژی گرفتن😔 میشه کلا & ...

عزیزم این راهنمایی مسئولیتش زیاده.... میترسم یه چیزی بگم برای تو ریسک داشته باشه

خوردن یک آناناس طی پنج روز چیزیه که خیلی جاها در موردش خوندم

من در مورد شیر سویا خیلی مطالعه کردم.... چون کم کاری تیروئید نداشتم میخوردم

موردی که تا حدی میدونم بی ضرره دمنوش به است.... به لانه گزینی و همچنین محکم شدن جای جنین کمک میکنه

من اکثرا نهار ظهرم توش به داشت. مرغ یا گوشت رو با به میپختم

برای یبوست اگه گلابی و آلو و انجیر جواب نداد حدود یه ربع قبل نهار دو قاشق روغن زیتون رو با آبلیمو مخلوط کن تو یک پیاله بخور

رويا بهترى؟خيلى به فكرتم ايشالا فردا دلت آروم مى شه و برامون خوش خبرى🙏🏼🌸💕 هر چند كه مطمينم همي ...

دختر جونااات قرص سومی چیه  همون اخری برا چیه

خدایا معجزه کن.....کافیه که خدا بخواد سلطان سلیمان خ ر کیه
براى من زندگى بدون فلفل معنا نداره😂😂 اونم به شدت تند و نخورم اصلا نمى شه كه نمى شه

عزیزممممم...به نظر من فقط و فقط استرس نداشته باش و به خدا توکل کن همین

من به دستای خدا خیره شدم معجزه کرد...
من الان ده هفته ام. ویارم گاهی شبا تهوع دارم. مثلا دو روز در میون. گاهی هم سینه درد.  ولی کل ...

انشالله به سلامتی تا خر بارداریتون بخوبی طی بشه .عزیز دلتون را به اعوش بکشین وتمو م این سختی ها را فراموش کنید.ممنونم که دل داری دادین.خیلی خوبین.

بله صبح انتقال دادم

انشالله نی نیات ٩ ماه میچسبن محکم بهت عزیزم ...من خودم از روز اول یه قاشق نشاسته حل کردم تو سویا شیر خوردم روزی دو لیوان ..ویتامین دی هم خوردم روزی یه دونه و اینکه خیلیا رو شنیدم سویا شیر و نشاسته خوردن و جواب گرفتن ...برای یبوست هم برگه زرد الو و الو و انجیر خیس شده بخور و غذاهای فیبر دار که یبوست نگیری 

سلام دوستان 

من امروز وارد سیکل شدم .از امروز تا ۵روز بهم روزی دوتا سینال اف داده .دوتا پودر +یک اب مقطر

میگم داروم کم نیس🙈؟چون پلی کیستیکم کم داده؟اخه هر کسیو میدیدم یه عالمه امپول دارو داشت میگفت برا ۳روزشه

یه سوال دیگه پودر اینفولیک دارم بخورم یا نه الان دیگه تاثیری نداره؟

من نريختم چون مى دونم جعفرى نمى شه بقيه هارو هم خيلى مطمين نيستم اما تو بقيه غذاهام گيشنيز استفاده ك ...

هانا جون میشه بگی تو سیکل پانکچر بیشتر چه غذاهایی استفاده کردی، از روز اول پریود تا پانکچر

سلام دوستان  من امروز وارد سیکل شدم .از امروز تا ۵روز بهم روزی دوتا سینال اف داده .دوتا پودر + ...

عزیزم منم پلی کیستیک بودم ریسک نمیکنن زیاد بدن به ما چون احتمال هایپر شدن پلی کیستیکها بالاست ...منم ٥تا امپول زدم و برام کافی بود و ١٢تاجنین گرید آ داشتم اصلا نگران نباش تازه کلی تخمک اضافی داشتم که خوب رشد نکرده بود و دارو دادن که از بین برن 

عزیزم منم پلی کیستیک بودم ریسک نمیکنن زیاد بدن به ما چون احتمال هایپر شدن پلی کیستیکها بالاست ...منم ...

ای جااانم چه خوب  ومیبینم که خوشگلات چسبیدن به دلت😍😍

پس با همین مقدار دارو ان شالله تخمکای خوبی داشته باشم .حداقل خیر پلی کیستیک بودن اینه که کمتر دارو میگیریم پس😄

نه حتما مکمل بخور عجله نکن چون تخمک باکیفیت مهم ترین بخش سیکل هست تو عکس رنگی برسی باز بودن لوله ها ...

هنین دیگه منم موندم جرا وقتی مشکی ندارم این همه درد میکشم دکترهم میگه عادیه ،همین درداخسته ام میکته،حالا هم موندم چیکارکنم

مهربان خدایم ،دوستت دارم
سلام مامان خوبی? در چه حالی? یک آمار از حالت بده 

سلام عزیزم

هر روز یه شکلم

اولا یکم شکمم سوزن سوزن میشد اما سمت ناف و بالاتر نه سمت رحم

امروز هم باز شد 

درد سینه هم کم شده ولی هست

کمرم هم گاهی خسته ست

و سمت چپم فمر کنم تخمدانم باشه تیرهایی میکشه

همسر میگه حالت چشمهام هم .فرق کرده 

یکم کلافه شدم چون اصلا بیرون نمیرم حوصله م داره سر میره ۳روز دیگه مونده تکلیفمون مشخص بشه

هر روز دعا میخونم و باش خدا

کلی صحبت میکنم که حکمتش با آرزوی قلبی ام یکی باشه 🙌انشالله.

تو چطوری؟

سرکار میری؟

یا مثل من زندانی شدی ؟

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی