2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046912 بازدید | 684566 پست
جدا؟ من برای بارداری رفتم فقط پیشش ، جز زایمان البته . خواهرشوهرم و همکاراش که پزشکن و از دانشگاه ...

نمیدونم والا.... آخه هر دکتری واسه یکی اومد داره.... دیدی چجوری مریض ویزیت میکنه؟ گروهی میرن داخل.... من از این کار متنفرم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام خانوما .من امروز روز ۱۵ انتقالم بود ازمایش دادم عدد بتا شد ۳۶۶۲.به نظرتون لازمه دوباره ازمایش ب ...

خدا را شکرررررر مبارکت باشه عزیزم 9 ماه بارداری خوبی داشته باشی و بسلامتی جوجه هات را بغل بگیری .دست راستت زیر سر ما 💋💋💋❤❤❤

خدا با ما است ❤❤
تعداد و تحرک اسپرم شوهرتو میدونی چقدر بود؟

نه برگه های ازمایش توی پرونده اش هست ولی اوناهم خیلی خیلی افتضاح بودن...اصلا واسه وضعیت همسرم گفتن هیچ راهی ندارم جز میکرو...مورفوش 0 بود تعدادو تحرکم خیلی خیلی بد و غیرطبیعی بود که دکتر گفت شکلش درست بشه واسه میکرو اون دوتا زیاد مهم نیستن

نه برگه های ازمایش توی پرونده اش هست ولی اوناهم خیلی خیلی افتضاح بودن...اصلا واسه وضعیت همسرم گفتن ه ...

منم تعداد وتحرک اسپرم شوهرم داغون بود ٩٨درصد هم شکلش خراب بود به منم گفتن اگه بشا فقط میکرو ...خدارو شکر بهم برای بار اول جواب داد اصلا نگران نباش بلاخره که تو اون همه اسپرم ناقص ١٠تا دونه سالم پیدا میشه که ده تا جنین بهت بده حداقل 

من به دستای خدا خیره شدم معجزه کرد...

بچه ها سوالای من همش بی جوابه اخه چرا 😔😔

من که جایی جز اینجا ندارم برای انرژی گرفتن😔

میشه کلا  بگین چه برنامه ی تغذیه ای داشته باشم..

و اینکه دوسدارم نشاسته بخورم ولی مستعد ی بس هستم 

شیرسویا بخرم به نظرتون؟

سلام خانوما .من امروز روز ۱۵ انتقالم بود ازمایش دادم عدد بتا شد ۳۶۶۲.به نظرتون لازمه دوباره ازمایش ب ...

سلام عزیزم من روز ١٣ انتقالم ٢٦٨٦بود ..لازم نیست ازمایش بدی دیگه بری پیش دکترت انشالله بهت نوبت میده واسه هفته ی ٧ اینا که ساک بارداری و قلب کوچولوت رو چک کنه ...خیلی خوشحال شدممممم مبارکت باشه مامانی ...امیدوارم ٩ماه رو به خوبی و سلامت پشت سر بذاری و کامت با بغل گرفتن کوچولوت شیرین بشه 

دوستان خوبم 

بعد از انتقال که میگن سوپ قلم بپزید وبخورید توش چه چیزهایی بریزیم؟هویج ؟جو؟چه سبزی ای؟

توکل یعنی اجازه دادن به خداوند که خودش تصمیم بگیرد! تو فقط بخواه و آرزو کن اما پیشاپیش شاد باش! و ایمان داشته باش که رویاهایت هم چون بارانی در حال فرو ریختنند! پیشاپیش شاد باش و شکر گذار چرا که خداوند نه به قدر رویاها بلکه به اندازه ایمان و اطمینان توست که می بخشد!
من خام خوردم اما انا جان میگفتن قابض هست شاید اذیت بشی میتونی هر دو رو بخوری ولی خیلی میوه خوبی ه ...

ممنونم عزیزم از کمکت😘

توکل یعنی اجازه دادن به خداوند که خودش تصمیم بگیرد! تو فقط بخواه و آرزو کن اما پیشاپیش شاد باش! و ایمان داشته باش که رویاهایت هم چون بارانی در حال فرو ریختنند! پیشاپیش شاد باش و شکر گذار چرا که خداوند نه به قدر رویاها بلکه به اندازه ایمان و اطمینان توست که می بخشد!
دوستان خوبم  بعد از انتقال که میگن سوپ قلم بپزید وبخورید توش چه چیزهایی بریزیم؟هویج ؟جو؟چه سبز ...

عزیزم هویج و جگر چه زمان بعد انتقال و چه توی بارداری اصلا خوب نیست به دلیل ویتامین آ زیاد ...نشاسته حل کن تو سویا شیر بدون طعم بخور ..میوه رو کمپوت بخور و قیصی و الو و انجیر خیس شده بخور که یبوست نگیری ..میتونی از توالت فرنگی استفاده کن روزی ١٠ تا دونه فندق یا پسته بخور