2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046744 بازدید | 684544 پست
عزیزم انشالله که زود رفتی  برات دعا میکنم هفته دیگه همه چی دیده بشه و دلت شاد بشه فقط از الان ...

سلام عزيزم ن اميدم بخداس انشاالله ك چيزي نيست،ممنونم ازت انشاالله هرچي از خداميخواي بهت بده گلم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دخیره پایین سن بالا از نظر اونا البته  ۴۴ سالمه همسرم ۳۹  گفتن همه چیت خوبه ولی ذخیره تخ ...

افرینننن بهتتتت با انرژی انشالله بحق این سر اذان بزودی یه فرشته ناز خدا نصیبت کنه🌹🌹🌹🤲🤲

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
درناز جان شما بیمارستان نیکان تهران میری؟ راضی هستی؟

عزیزم مرکز آی وی افش از بیمارستان مجزاست ماهم اول رفتیم بیمارستان انگار بهشت بود چون تو هر قدم که میرفتیم یکی گل به دستش بود یکی جعبه شیرینی یا با نوزاد داشتن می اومدن بیرون همه خندون بودن ،منکه محو فضا شده بودم از لحاظ اینکه همه چی به نی نی ها مربوط بود البته حتما کارهای درمانی دیگه هم اونجا انجام میدن

خلاصه که ما سوال کردیم و ساختمانی  تقریبا روبه روی بیمارستانو گفتن  وکلینیک نیکان هست طبقه ۶ بخش آی وی افه 

من از برخورد ماماها خیلی خوشم اومد منشی ها هم معمولی هستن یکیشون کمی بداخلاقه 

کلا پرسنل نسبت به جاهای دیگه بیشتر به مراجعین احترام میزارن البته گرونتر هم هست پانکچر  رو گفت ۴ که در رویان و ابن سینا سه تا سه و نیمه 

دکترم هم که خانم تهرانی نژاد ولی خانم صالحپور هم سونو کردن یه بار که هردو از نظر معروفیت در یه حدن 

یه مزیتی هم که داره اینه که ارامش بیشتری نسبت به جاهای دیگه دراون جا وجود داره 

من از یه منشی هم پرسیدم که چه فرقی اینجا با رویان داره گفت دستگاهها جدیدتره 

ایشالله که به زودی بقل میگیرش عزیزم. ببین دوست جان من هم ذخیرم پایینِ( ۰/۴) دکتر بهم گفت ما هر چی ...

بله ممنون از توضیحات جامعت 

عزیز دلم چه دکتر خوبی داشتی خیلی قانع کننده توجیه کرده ایشون تهران هستن ؟ اسمشون چیه؟ 

در ضمن فکر کنم واسه من روش دومو انجام دادن که از روز سوم پری گفتن دوتا گونال ۴۵۰ و ده تا منوپیوربعد روز هشت دیدن هیچی فولی نیست دوباره دوتا گونال و ۹ تا منوپیور که بازم هیچی نبود

عزیزم با چه دارویی مورفو به ۱ رسید؟!یعنی درواقع برای مورفو چه دارویی میدن؟تحرکش چند بود؟شوهر من تحرک ...

عزیزم نزدیک دوماه پنتوکسیفیل ویتامین ای و زینک پلاس خورد...بعد 50روزم که دیگه من توی سیکل بودمو تا روز پانکچر. فرتیل پلاس خورد...من 25تا تخمک داشتم که 12تاش جنین شد.

فرتیل پلاس خیلی داروی خوبیه...من خیلی در موردش توی سایتای خارجی مطلب خوب خوندم

مورفو 0ولی به 1 رسید که بازم خیلی کم بود ولی از توش چیزی پیدا شد برای جنین شدن

به همسر منم فرتیل پلاس داده دکتر جنتی،تعدادش و تحرکش چقدر بود برای شما؟

خدا روشکر تعداد جنین هاتون خیلی خوبه،دکترتون کیه؟

نه هيچ چي نداده همين اعصابمو خورد كرده منشي احمق اصلا ب آدم جواب درست حسابي نميده نميدونم چيكار كن ...

محیا جونم مرکز میری؟دکترت کیه؟فردا برو مطب بگو حتما میخوام از دکتر یه سوال بپرسم

بله ممنون از توضیحات جامعت  عزیز دلم چه دکتر خوبی داشتی خیلی قانع کننده توجیه کرده ایشون تهران ...

خواهش میکنم عزیزم.

اتفاقا دکتر صالحپور رو خوب میشناسم با دکتر من (شهرزاد زاده مدرس) برای اولین بار در مورد سقط های مکرر یه راه جدید پیدا کردن

مقاله ش جهانی شد، هست تو اینترنت 

انشالله که اینسری جواب میگیری ما هم از خوشحالی شما دلشاد میشیم

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
به همسر منم فرتیل پلاس داده دکتر جنتی،تعدادش و تحرکش چقدر بود برای شما؟ خدا روشکر تعداد جنین هات ...

ابن سینا میرم عزیزم...یهدباره با خانم دکتر طاهری ویزیت شدم اون انگار برام ثابت شده...نمیشناسمش

وای نگو تو رو خدا.... همشهری خودمونه.... گنابادیه.... خیلی هم گنابادی ها رو تحویل میگیره ولی هم اون ...

جدا؟

من برای بارداری رفتم فقط پیشش ، جز زایمان البته .

خواهرشوهرم و همکاراش که پزشکن و از دانشگاه میشناسنش، از نظر علمی خیلی تائیدش میکنن.

شنیدمم برای زایمان با اینکه خودش سزارین میکنه ، اصلا اصرار به سزارین نداره.

من تا دو ماه آخر رفتم پیشش ، بعد چون طبیعی میخواستم با مشورت خودش دکترمو عوض کردم.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار