2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046739 بازدید | 684543 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام به همه دوستان و تبریک به همه مامانای جدید

آنا جون یه سوال داشتم 

من شدیدا رفلاکس دارم و احساس ترش کردن و سوزش شدید معده.به شدت هم هضم غذا و تخلیه معده ام کند شده طوریکه مدام احساس سنگینی معده دارم و اصلا نمیتونم غذا بخورم.امروز یه دکتر برام پتتوپرازول تجویز کرد میخواستم بپرسم شما تجربه ای تو مصرف این دارو در بارداری دارین؟چون فکر میکنم گروه c هست.و دیگه اینکه من چون لووتیروکسین هم ناشتا مصرف میکنم و این قرص رو هم باید ناشتا مصرف کنم،چطوری زمانشون رو تنظیم کنم.ممنونم عزیزم.

دوستان دیگه هم اگه تجربه ای دارن ممنون میشم راهنمایی کنید

اول

همون چیزهایی که خدای مهربون گفتن . نشاسته اگر یبوست داری نخور . من یک قاشق چایخوری هرروز پودر جوانه گندم توی آب حل میکنم می خورم . مربای به صبحهها می خورم . روزی ده تا بادام خام. 

خدا با ما است ❤❤

سلام خانم های عزیز.من چند روز خوریزی شدید داشتم که با امپول پروژسترون کم کم قطع شد ولی از امروز عصری دوباره لکه بینی قهو ه ای دارم.اخ که داغونم خواهش میکنم اگر کسی تجربه ای داره بهم کمک کنه.دادم دیونه میشم بخدا.درد چیزی هم ندارم .هفته۶ هستم.

عزیزم من زیر نظر مرکز یزد ای وی اف کردم دکترم دکتر افلاطونیان بود ۲۶ سالمه.مشکل پلی کیستیک  داش ...

عزیزم خیلی خیلی مبارک باشه❤️❤️❤️. ایشالا این دوران رو به سلامت طی کنی و نی نی تو (یا نی نی هاتو) صحیح و سالم بغل بگیری😍😍😍

عزیزم هویج و جگر چه زمان بعد انتقال و چه توی بارداری اصلا خوب نیست به دلیل ویتامین آ زیاد ...نشاسته ...

ممنونم عزیزم ان شاالله که به سلامت گلت روبغل بگیری🤗

توی آب قلم چی بریزیم پس🤔هویج وجعفری نریزیم

می مونه جو فقط؟

توکل یعنی اجازه دادن به خداوند که خودش تصمیم بگیرد! تو فقط بخواه و آرزو کن اما پیشاپیش شاد باش! و ایمان داشته باش که رویاهایت هم چون بارانی در حال فرو ریختنند! پیشاپیش شاد باش و شکر گذار چرا که خداوند نه به قدر رویاها بلکه به اندازه ایمان و اطمینان توست که می بخشد!
بچه ها سوالای من همش بی جوابه اخه چرا 😔😔 من که جایی جز اینجا ندارم برای انرژی گرفتن😔 میشه کلا & ...

گلم نیازی نیست نشاسته بخوری، نشاسته تاثیری تو لانه گزینی نداره، انا هم که مامان شد هیچ سری نشاسته نخورد، تغذیه طبیعی فقط زعفرون و زنجفیل و چیزهای خیلی گرم نخور