2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046792 بازدید | 684548 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب شما مشکل انعقادی داشتی؟ من مشکل انعقادی دارم

سلام عزیزم.نه من چون یکی سقط در ۳ماهگی براثرایست قلبی جنین داشتم .دکتر این امپول بهم دادن که وقتی دومین امپولش زدم افتادم به خونریزی ولخته .خیلی اذیت شدم وامیدواربودم ولی الان کلا نامیدم .خیلی سخته خدا خودش کمک کنه به همه ما که باین همه سختی مخوایم بچه داربشیم وطعم مادرشدن رابچشیم.

32 سالمه و دخیره تخمدانم یک هستش انگار فولیام کم بود     روزی 150 واحد گونال دارم با روز ...

انشالا هر 6تاش تخمکای خوب و با کیفیت میشن، حالا من نمیدونم تعدادش ممکنه تا روز پانکچر بیشتر بشه یا نه ولی اگرم نشد 6تا هم عالیه

سلام خانوما،من امروز عکس رنگی انداختم خداروشکر مشکلی نبود،فعلا هم دارم قرص جلوگیری میخورم تا هجدهم که برم پیش دکترو بگه از کی داروهای دیگه رو واسه آی وی اف شروع‌کنم،شوهرمم داره دارو میخوره چون مشکل اصلی ایشونه،راستی آزمایش ذخیره تخمدانم دادم که هنوز جوابش نیومده

اومدم یه شرح حال از خودم بدم😉

عزیزم والا چی بگم.... احتمالا دیگه دکتر رفتی.... ایشالله بهتری عزیزم....

سلام اناجون الحمدلله بهتر از شبم ولي كامل بهبود پيدا نكرده اگر از دكتر و دارو خسته نبودم حتما ميرفتم دكتر، ولي به قدري خسته م كه به همين كمي بهتر شدن قانعم

اناجون زنگ زدم مطب دكترم، اون سگي كه به اسم منشي بسته دم درش گوشي رو ورداشت، وحشي اصلا سلامشم بي ادبانه س

گفتم من انتقالم قرار شده بدون آمپولي كه قبل از پريود ميزنن باشه دكتر گفت پريود شدي بيا حالا كي بيام

برگشته ميگه الا بلا كه ١٢ سيكلت بايد بياي و برا اون وقت داد و گفت زودتر بياي رات نميدم

حالا اين اشتباه نباشه؟؟؟؟ فردا پاشم ١٢ سيكل برم دكتره بگه بايد اول پري ميومدي؟؟؟

همونجا منشي سگشو ميكُشم اونوقت

...
عزیزم والا من برا تیروئیدم فقط رفتم و جواب همونارو بردم..... تو میخوایی همه رو ببر شاید به درد بخور ...

آناجون پشت گردنم برجسته شده گفتن برم دکتر غدد

برل همین گفتم حالا که اومدم آزمایشای ایمنی انعقادی ام بگم بنویسه

کلا هر آزی نیازه

نه دوسه ماه فاصله ندارم، منتظرم پریود شم برم تو سیکل، پس هیچی دیگه، البته از چند ماه پیش مکمل فمیبیو ...

پودر اینفولیک رو بخر بخور اون تاثیر میزاره

همینایی که هم خوردی خوبه

توکل کن به خدا 

انشالله این سیکل پر از شادی باشه برات

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی