2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046912 بازدید | 684566 پست
اندومتریوز نمیدونم چیزی نگف سونو رنگی انجام دادگفت مشکلی نداری،کلا حتی ماههایی هم کهفقط لتروزل میخور ...

نه حتما مکمل بخور عجله نکن چون تخمک باکیفیت مهم ترین بخش سیکل هست

تو عکس رنگی برسی باز بودن لوله ها و شکل ظاهری رحم هست

اندومتریوز باید حتما با سونو واژینال باشه و متخصص این کار 

اگر لک بینی، درد شدید پریود نداشته باشی معمولا اندومتریوز نیستی یا اگر هم باشه خفیفِ

اون دردها که میگی از سمت تخمدانِ؟

تخمدان ها کیست ساز نیستن؟

اینکه دار‌و تحریک تخمک بخوری خوب قاعدتا درد تو تخمدان ها شکل میگیره چون در حال رشد کردن هستن اما انقدر شدید نیست که نشه تحمل کرد مگر هایپری ها که کلا بحث شون جداست.

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم نه همه سیکلها با ال دی نیست..... نمیدونم حالا برا شما با ال دی خوبه یا بدون ال دی..... من هر ...

اها من الان سرچ کردم فرق این دو سیکل در اینه که یکیش بدون تجویز قرص جلوگیری و هر گونه داروی هورمونی هست و یکیش با قرصه ولی در هردو گروه که بررسی کرده بودن تفاوت معناداری نبود 

وبا توجه به شرایط بیمار هر روشی رو انجام میدن چقدر برام سوال بود این قضیه ال دی 

اخه من سال ۹۵ که ازدواج کردم عروسیم افتاد به پری و من ال دی خوردم که پری نشم  که تو لباسم و جشنم راحت باشم الان یادم نیست چه روشی بودولی برای اینه که پر رو حابه جا کنی من ۷ بهمن عروسی کردم و اسفند بارداربودم که متاسفانه هفته ۸ یهو رحمم لرزید و رشدش متوقف شد  

گفتم شاید بین ال دی و اون بارداری ارتباطی بوده 

سلام خانوما .من امروز روز ۱۵ انتقالم بود ازمایش دادم عدد بتا شد ۳۶۶۲.به نظرتون لازمه دوباره ازمایش ب ...

مبارکه انشاالله بسلامتی زایمان کنی 🙏🙏🙏

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
عزیزم دکتر فاطمه توسلی نمیخای یه سر بری؟ صبح زود نوبت میده.یکی بره برات بگیره. البته نمیدونم میونش ...

وای نگو تو رو خدا.... همشهری خودمونه.... گنابادیه.... خیلی هم گنابادی ها رو تحویل میگیره ولی هم اون هم شوهرش کاسبن از اون کاسبا.... با پنبه سرتو میبرن

اتفاقا میشناسمش. هر کی میره پیشش یه عمل بهش میبنده.... یا عملی که خودش انجام بده یا عملی که شوهرش انجام بده

دخیره پایین سن بالا از نظر اونا البته  ۴۴ سالمه همسرم ۳۹  گفتن همه چیت خوبه ولی ذخیره تخ ...

ایشالله که به زودی بقل میگیرش عزیزم.

ببین دوست جان

من هم ذخیرم پایینِ( ۰/۴)

دکتر بهم گفت ما هر چی به تو امپولهای قوی تری بدیم تخمدان تو بیشتر وارد شوک میشه و نتیجه معکوس میشه چون تخمک زیادی توش نیست.

مثل غذایی که خیلی کمه و شما میخوای هرطور شده زود و سریع گرم بشه بخوری،هی گاز رو زیاد میکنی خوب اون غذابلاخره گرم میشه اما با روش فشااااار نصف همون یه ذره رو هم میسوزونی و ظرفش هم از بین میبری...

پس دو راه داریم یا اروم اروم از قبل پریودت باید دارو بدیم و واکنش تخمدان برسی بشه و همینطوری با همین فرمان جلو بریم...

یا دوز رو در حد استاندارد شروع کنیم و هی بیشترش کنیم تا تخمدان به داروها واکنش نشون بده.

هر بدن یه واکنشی داره و هیچ کس نمیدونه کدوم برات بهتره بعضی ها با دوز کم جواب میگیرن بعضی ها با روش دوم

پس اینکه هی بیمار میگه دوز دارو رو زیاد کن یا صدتا امپول بهم بده تا تخمک داشته باشم اشتباهِ

همون یکم شانس رو از دست میده

(گفتم بدونی باید اول از وضعیت بدنت خبر دار باشی و بعد دکتر مناسبی ر‌و انتخاب کنی که همه ی جوانب رو برسی کنه وهمه ی مریض ها ر‌و با یه روش روتین جلو نبره )

👍🌺

چطور عزیزم؟شما هفت هفته ای به این چیزا فکر نکن خارج رحمی خیلی زود. خودشو نشون میده دردهاش اینقدر زی ...

واقعا متاسفم که اینقدر سلامتی انسان براشون بی ارزشه.... کاش یکی پیدا بشه این اوضاع علوم پزشکی رو تغییر بده

آخه بابای من اسطوره منفی بافیه.... هی میشینه تو اینترنت میگرده واسه من درد و مرض پیدا میکنه.... جالبیش اینه به منم میگه شاید تو فلان شدی. ایندفعه میگفت شاید خارج رحمی باشه😐

دوستان یه سئوالی دارم

این مراکزی که میرد برای پانکچر و یا انتقال خودتون باید وسایل اتاق عمل ر‌و بخرید؟

دولتی ها منظورمِ

خصوصی حالا شاید خودشون رو عمل کشیده باشن

ولی باز بگید لطفا برام عجیبه اینا پول چی رو میگیرن پس...

سوزن و سرم و امپول بیهوشی و حتی دستکش...

واقعا برای همه تون اینجوری بوده ؟

سلام خانوما .من امروز روز ۱۵ انتقالم بود ازمایش دادم عدد بتا شد ۳۶۶۲.به نظرتون لازمه دوباره ازمایش ب ...

تبریک میگممممم ننه ی اینده 🥰😘😍❤️ صحیح سالم بغل بگیری برای ماهم دعاکن

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸