2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046761 بازدید | 684547 پست

ماهی کوچولو، از الان روزی چهار تا اووبوست، ویتامین ایی، رویال ژل، کلسیم، کیوتن رو حتما بخور، سردیجات رو کم کن، و همیشه رحمتو گرم نگه دار، یا کیسه ی اب گرم بزار، یا چیزهای گرم بخور، البته به قول انا اول طبعتو بشناس، بعد اگه طبعت سرد بود گرمی بخور

فقط دردهاى پريودى داشتم مثل هميشه مخصوصا كمردرد و شديدا از روز دوم انتقال تا همين الان همش سردمه در ...

بسلامتی و دل خوش عزیزم . نه اینجا هم کلینیک هست تحت نظر یک دکتر نیستی مرحله به مرحله عوض میشی . ولی قبل از شروع هر سری باید نامه از دکتر زنانت بیاری . ولی آزمایش خون مثبت شدن را توی همون کلینیک انجام میدی بعدش ولی نمی دونم دیگه 

خدا با ما است ❤❤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خانمهای عزیز، ما باید این واقعیت رو بپذیریم، اگر رحم مادر کاملا سالم باشه، جنین صد در صد سالم باشه، ...

منم واقعا اینبار که منفی شد خیلی فکر کردم تصمیم گرفتم تلاش کنم ولی به نتیجه وابسته نباشم ، اینطوری دیگه اذیت نمیشم ، هر چی خداوند برامون بخواد همون میشه 

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘

ورزش، پیاده روی، حجامت، به خونرسانی بیشتز به رحم و اکسیژن رسانی به تخمک در نتیجه کیفیت تخمک بهتر میشه،طرازی گفت خون غلیظ به شدت کیفیت تخمک و میاره پایین و بهم ا اس ا داد ولی به من نساخت و متاسفانه مجبور شدم قطعش کنم 

ورزش، پیاده روی، حجامت، به خونرسانی بیشتز به رحم و اکسیژن رسانی به تخمک در نتیجه کیفیت تخمک بهتر میش ...

اگر عزیزم.آس آ نمی تونی بخوری روزی 10 تا بادام خام بخور یا کیوی این دوتا کار آسپرین را انجام میده

خدا با ما است ❤❤
جدی، ممنوووون عزیز دلم که گفتی😘😘😘

آره من توی یک مقاله خوندم . من کلینیک بهم نداد ولی دکتر زنانم گفت می تونی آسپرین بخوری اگه دوست داشتی ولی من ترسیدم نخوردم .ولی صبح تا صبح 10 تا بادام خام می خورم

خدا با ما است ❤❤
بچه ها یعنی میشه حال منم خوب بشه؟😢😢😢 دلم بغل میخاد گریه کنم زار زار‌..نمیدونم چرا انقدر درد می ک ...

عزیزم حتما خوب میشی ای کاش کاری میتونستم هرچی بگم بی فایده هست 😔دکترت چی میگه ؟ دیدیش اخر ؟

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
واقعا نمیدونم چی بگم عزیزم  فقط از خدا میخوام دلتو شاد کنه  میگن جنین پلاست درصد موفقیتش ...

ممنونم. عزیزم انشالله 

انشالله برای همه منتظرا این روزا به سر بیاد

خدایا قسم به بزرگی خودت ،امیدم به توست و بس 
ماهی کوچولو، از الان روزی چهار تا اووبوست، ویتامین ایی، رویال ژل، کلسیم، کیوتن رو حتما بخور، سردیجات ...

ممنون. عزیزم من فمیبیون و د ۳ میخورم اینارو هم بخورم؟

خدایا قسم به بزرگی خودت ،امیدم به توست و بس 
بیمارستان و جنین شناس کارش اینه، چون این برای خودم پیش اومده، دکتر وقتی میخواست  برام جنین فریز ...

طبیعی هست ؟ من فردا میخوام از دکترم بپرسم خیلی نگرانم فقط دوتا جنین دارم میترسم وقتی از فریز در بیارن از بین‌ برن 

مشکل ژنتبکی نداریم‌فقط تنبلی دارم همسرم هم‌ سالمه نمیدونم‌چی‌میخواد بشه ! این مرکزی که دارم درمان رو پیش میرم برای خیلیا پیش اومده موقع ذوب شدن از بین رفتن 😔

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
منم رفتم آز مجدد نوشتن و روز اول پری سونو کردن روز سوم دوتا گونال ۴۵۰ هر روز ۱۵۰ و ده تا منوپیور روز ...

عزیزم به نظرم دز داروت پایین بوده....

ذخیرت ۰/۱۲ هست درسته؟

من با ذخیره ۱/۱۸ روزی پنج تا مریونال و دو تا فوستیمون داشتم.....

که تونیتم ده تا تخمک عالی داشته باشم.....

سیکلم سیکل کوتاه با ال دی از نوع آنتاگونیست بود....

حالا نمیگم حتما سیکل شما این مدلی باید باشه ولی به نظر میاد که باید دز داروت بیشتر باشه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com