2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046913 بازدید | 684566 پست
بچه ها من تازه وارد سیکل پانکچر شدم چی باید بخورم تا هایپر نشم وبرای اینکه تخمکای خوبی داشته باشم با ...

عزیزم اولا ورزش تعطیل....

چون ریسک تورشن تخمدان پیش میاد....

زولا راست مننوع....

جارو برقی ممنوع....

آب زیاد بخور.....

سفیده تخم مرغ آب پز بخور هر چند تا که میتونی.....

گوشت و مرغ و ماهیم بخور.....

تا پانکچر دوغ موغ نخور....

اگه احیانا انتقالت عقب افتاد میتونی بعد پانکچر دوغم بخوری....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم دیر خوندم پیامتو کاسپین گرفتم یعنی به درد نمیخوره؟ شما چه ساعتی میزدی معمولا؟ چون واسه من 12 ...

من هپارین فقط البرز دارو میگرفتم باقی برندها اذیتم میکردن الانم ک انوکسان دارم واسه شرکت البرز دارو هس...هپارین زمان انتقالم روزی دو بار داشتم هر ۱۲ ساعت ب شکم دور ناف میزدم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم . میگم من اون ماه از روز هفتم پریودم ال دی خوردم و دقیق سه روز بعد از قطع ال دی پریود شدم ...

عزیزم اینکه از چه روزی شروع کرده تاثیری نداره....

بستگی به پاسخ بدنت تو این ماه داره....

احتمالا همون سه روز بعد باشه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
*********** دوستان برای انجام سونوی غربالگری ، سن بارداری رو باید با توجه به سونو حساب کرد یا پریود ...

عزیزم والا برا من همخونی داشت....

تو کمترینو در نظر بگیر که زودتر نرفته باشی....

سلام انا خانم .من خوریزیم از دیروز قطع شده دیگه اصلا حتی لکه بینی هم ندارم.ایا این میتونه نشونه خوبی ...

بله عزیزم خوبه شکررررر....

سلام دوستان کسی تا حالا بعد از عمل پانکچر تجربه تیر کشیدن در قسمت زیر شکم رو داره؟ البته من ی ...

بله عزیزم تا چند ماه طبیعیه....

به مرور کمتر میشه....

بله عزیزم تا چند ماه طبیعیه.... به مرور کمتر میشه....

ممنون از پاسخت. اینکه شکمم ورم داره چی؟ اینم طبیعیه؟ می ترسم اب اورده باشه؟ 

اخه چرا بعد عمل خوب بودم ولی الان دو سه روزه اینجوری شدم؟

******** آناجون و بقیه ، یه سوال دیگه ،  زنگ زدم مرکز ابن سینا ، گفت تا ۱۲ هفته باید شیاف و آ ...

نه عزیزم تا ۱۲ هفته باید ادامه بدی چون اون موقع پروژسترون طبیعی بدن به خاطر بارداری به حدیه که کم کردن پروژسترونت پالسی به بدنت برا شروع خونریزی نمیده....

*********** دوستان برای انجام سونوی غربالگری ، سن بارداری رو باید با توجه به سونو حساب کرد یا پریود ...

سلام گلم برای منم یک هفته اختلاف داشت اما دکترم اولا از روز انتقالم حساب کرد که با تاریخ پری بیشتر همخونی داشت تا غربالگری ...الانم بقیه سونو هایی که دادم کاملا با پری و انتقالم دقیقه اما با غربالگری اولم نه 

من به دستای خدا خیره شدم معجزه کرد...
ممنون از پاسخت. اینکه شکمم ورم داره چی؟ اینم طبیعیه؟ می ترسم اب اورده باشه؟  اخه چرا بعد عمل خ ...

نگران نباش منم تا یک هفته شکمم ورم داشت کم کم خوب شد 

من به دستای خدا خیره شدم معجزه کرد...