2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046792 بازدید | 684548 پست
گلم اگر تهرانی ابن سینا انجام بده شرایط ازمایشش مثل همون انالیز اسپرم هست، قبلش باید زنگ بزنی برای د ...

مگه مارکولوژی و ساختار اسپرمو تو همون آنالیز اسپرم بررسی نمیکنن ؟

ویا اینکه این با ساختار تفاوت داره و بیشتر از نظر ژنتیکیه ؟

من نیکان رفتم واسه ای وی اف وحالا بماند که گونال زدم ولی اصلا فولی نداستم ولی اولش کلی ازمایش برای خودنو همسرم نوشتن با اینکه همه چی رو داشتیم قبول نکردن وگفتن مجدد 

حالا گفتن بهم که پری شدی بیا دوباره تو سیکل ازشون میپرسم که اینو گرفتن یانه البته یه بار نمونه گرفتن فقط 

سلام خوبی عزیزم  من یه سوال دارم  یه خانمی که تو اون مرکزی که من رفتم ایشونم اومده بودسه ...

ببین اینجا همه میگن همسرهاشون رفتن آزمایشگاه نازایی آزمایش دادن و درست هم هست

اما من خودم ازمایش همسرم از سرکوچه مون بود و اصلا مشکلی نداشت حتی خیلی همه چی عالی بود دکتر گفت لازم نیست تکرار بشه (چون اصل مطلب مشکل من بودم و تو ای وی اف اول هم ازمایشگاه تاکید کرد که جنین صورت نگرفت به دلیل ضعف اسپرم یا مشکل اسپرم نبوده،تخمک نارس بوده)

اما درباره این خانم طفلی...

بعد چند بار ای وی اف ناموفق باید به اسپرم هم شک میکردن به نظرم کم کاری کادر پزشکی بوده

مخصوصا ریسک رحم اجاره ایی که خودش کلی خرج داره...

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام خوبی عزیزم  من یه سوال دارم  یه خانمی که تو اون مرکزی که من رفتم ایشونم اومده بودسه ...

بعد میگی خانم ۴۲سال آقا معمولا بیشتر هم هست

معمولا اگر اسپرم یکم مشکل هم داشته باشه اون ازمایش اجباری میشه

نمیدونم چی بگم والا...

آخه خود مردم هم مقصرن نه سئوالی نه رفع تردیدی هیچی ...

نه از دکتر نه از تحقیق کردن هیچی...

چی بگم خواهر🤔

خون ریزی من تبدیل شده به خون و لخته😔 دنیا اونقدرا هم که همه میگن بد نیست.... فقط روی خوشش رو به ما ...

رویا نترس...هیچی نیست...طبیعیه دختر...الکی این روزای حساس رو با استرس نگذرون...اون روحیه قویت کو؟؟؟زود باش همون روحیه رو برای نی نی بیار...هیچی نیست نترس...طبیعیه خواهر

چی هست اون  وای فکر کنم اونو همسرم نداده  بعدشم منم همینو میگم هر مرکزی میری حتی ازمایشا ...

دوستم الان تو چه مرحله ای هستی؟

همسر تون ازمایش اسپرم ر‌و ازمایشگاه معمولی دادن؟

اوضاع ش چجوری بود؟

عالی.متوسط.ضعیف؟

الان اولین باره ای وی اف میکنید؟

یه مختصر از خودت بهم بگو یادم نیست

نترس دختر خیلی احتمال اون اتفاقی که برای اون خانم به وجود اومده کمِ 

منتظرم...

بعد میگی خانم ۴۲سال آقا معمولا بیشتر هم هست معمولا اگر اسپرم یکم مشکل هم داشته باشه اون ازمایش اجبا ...

وایی بخدا سردرد گرفتم انقدرکه برای اون خانم ناراحت شدم 

حالا منکه حتما فردا زنگ میزنم آزمایشگاه نیکان میپرسم که با اون نمونه این آزمایش رو هم گرفتن یانه 

ولی چون که اولین بارکه ما ازمایس دادیم قبل عید دکتر مهدی زاده که دکتر بدی هم نیست دید و گفت خیلی خوبه ولی من اصرارکردم که واریکوسل یا چیزی نباشه گفت برو پیش دکتر اولولوژی ایشونم دید و حتی معاینه هم کرد که داستانشم تو نی نی سایت گفتم که داشت ازمایشو میخوندو گفت این خوبه واون خوبه کمربندتو باز کن همسرم باز کرد یهو جلوی من که داخل اتاق بودم تا زانو شلوارو شورتو کشید پایین🤣😂😁 که من پاشدم گفتم وای من برم گفت مگه زنش نیستی 

منو شوشو دوتایی هنگ کردیم منکه رفتم بیرون 

خلاصه منظورم اینه که حتی ارولوژیست هم انالیز اسپرمو دید شاید طبق فرمایش شما چون مشکلی نبوده دیگه اون ازمایش و نگفتن 

مثلا همین نیکان هم گفت ازمایش مجدد و نگاه کردگفت خیلی خوبه گفتیم ماکه گفتیم مشکلی نیست 

البته همسرم از من ۵ سال کوچیکترو ۳۹ سالشه 

همسر اون خانم هم دوسال بزرگتر و ۴۴ هستن 

بچه ها وز ۱۲ پریمه این وضعیت کیت تخمکه یعنی چی؟!اینکه دو خط نشده هیچ ولی چرا خط اولش کمرنگه پریروزم ...

نیکی اخه مگه ماها که پلی کیستیکیم کیت برامون درست نشون میده؟من هیچ وقت کیتم خطم نمینداخت

دوستم الان تو چه مرحله ای هستی؟ همسر تون ازمایش اسپرم ر‌و ازمایشگاه معمولی دادن؟ اوضاع ش چجوری بود ...

اون دقعه لطف کردی وباهم حرف زدیم 

من ۴۴سالمه 

همسر ۳۹ 

دخیره تخمدان قبل عید 012 که گفتن کمه ولی چون سال ۹۵یه ماه بعد ازدواجت باردارشدی  که البته هفته ۷ رشد نکرد پس بازم میشی 

با همین استدلال احمقاته وقت مارو کشتن 

خلاصه که ازسه ماه پیش تازه بهم لتروزول دادن که هر بار دوسه تا بالغ و نا بالغ داشتم به خاطر یکی بالغه آمپول hcg میزدم و اقدام میکردم که نشد این سه بار 

دوستم الان تو چه مرحله ای هستی؟ همسر تون ازمایش اسپرم ر‌و ازمایشگاه معمولی دادن؟ اوضاع ش چجوری بود ...

حالا نمیدونم باید hmg هم میدادن که مثلا اون دوتا ۱۰ و ۱۵ هم بزرگ بشن یا نه که ندادن 

اخرش ماه پیش گفتم بریم ای وی اف رفتیم ابن سینا گفت فقط اهدایی تا سه روزافتادم تو جا بعد پاشدم یه لیست ازدکترهای معروف درست کردم رفتم امید اولش با کلی منت وقت داد واسه دوهفته بعدکه وقتی سنو مرسبد گفت وای نمیشه گه من فکرکردم شما سیو دو اینا باشی خانم دکتر اقاحسینی بالای ۴۰ سال انحام نمیده 

رفتم سراغ تهرانی نژاد هر طور بود وقت گرفتم تا شرح حالو خوندگفت دخترم میخوای ای وی اف کنی گفتم بله گفت مری شدی برو نیکان 

عزیزم یه سری ازمایش هست که مربوط به دی ان ای آقاس...اگر شکستگی داشته باشه یا مشکلی داشته باشه خوب طبیعتا جنین مشکل پیدا میکنه...این شکستگی فقط با یه ازمایش مخصوص ژنتیکی معلوم میشه که باید درخواست بدن قبل از تشکیل جنین انجام بشه

رویا دوستم هماتوم داره اونم ازش لخته میره گفت یه نوار بهداشتی تو چند ساعت تموم کرده رفته سونو گفته ب ...

انشالله همینطوری که میگی باشه

فردا میرم سونو

دلم خیلی گرفته

خدا خودش خبر داره این سال ها چه غصه هایی رو‌پشت سر گذاشتم.... شبایی رو داشتم که با خودم میگفتم دختر چقدر پوستت کلفته چرا از غصه نمیمیری

باز هم هر چی بشه راضی ام به رضای خودش

منم رفتم آز مجدد نوشتن و روز اول پری سونو کردن روز سوم دوتا گونال ۴۵۰ هر روز ۱۵۰ و ده تا منوپیور روزی دوتا 

روز هشتم رفتم گفت هیچی فولی نداری دوباره گونال دوتا و منپیور ۹ تا 

که روز ۱۱ گفت پایان سیکل حالا همه میگن باید پرگورریس میدادن رفتم بهشون گفتم گفتن اخه شما گفتی که سه دوره با لتروزل سه تا فولی داشتی حالا این ماه بهت پرگوریس میدیم 😳انگار که وقت و اعصاب و پولمونو از سر راه اوردیم خواهر

عزیزم یه سری ازمایش هست که مربوط به دی ان ای آقاس...اگر شکستگی داشته باشه یا مشکلی داشته باشه خوب طب ...

اره سرچ کردم مربوط به دی ان ای اسپرمه مرسی عزیزم 

فقط متوجه نشدم میشه الانم انجام بدیم خیالمون راحت بشه یاباید اول از من تخمک کشی بشه 

مگه مارکولوژی و ساختار اسپرمو تو همون آنالیز اسپرم بررسی نمیکنن ؟ ویا اینکه این با ساختار تفاوت دار ...

گلم dfi اسپرم با مورفولوژی و بقیه فاکتورهای اسپرم فرق داره، ازمایش dfi اسپرم از لحاظ کروموزوم و ژنتیکی بررسی میشه، خودت الان ازمایش شوهرتو نگاه کن اگه داده باشه پایین ازمایش اسپرمش نوشته مثلا dfi  10  یا بعصی ازمایشگاه ها به جای دی اف ای فکر کنم مینویسن sdf یه همیچین چیزی

عزیزم من قبل انتقال اولم آزهای هورمونی که دادم تیروئید بالا بود .. رنج آزمایشگاه تا ۴ونیم بود از من ...

سلام عزیزم .زیارتت قبول و امیدوارم بهت خوش گذشته باشه

اره گلم دکتر غدد هم حرفای شمارو زد گفت تا داروهاتو بگیری میاد پایین خیلیم مطمعن بود .اناجونم گفتن که خودشون هم یبار با خوردن این قرص ترویید زود نرمال شده .مرسی که گفتی دلم قرص کردی دوست مهربونم❤

فقط خدا بدادمون برسه با این ازمایشگاها و دکترای که اخلاقشون مثل هوای بهاری هر روز یه جوره