2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046780 بازدید | 684548 پست
عزیزم منم مث شما بودم.روز ۱۴ بتام ۲۶۶ شد و روز ۱۷ پایین اومد و شد ۱۷۷.. به من گفتن ناامید نشو و دار ...

بعد چی شد ؟واسه من که طی سه تا ازمایش متوالی اومد پایین و پایین تر تا به ۱۰رسید گفتن داروهاتو قطع کن

خدانکنه گلم 😢 نه جسمی نه روحی منتظر این جور دردها نبودم.یه جرعه اب رو هم بالا میارم... فقط برام دع ...

عزیزمم خیلی بخدا ناراحت شدم ای کاش کاری ازم برمیومد 😢انشالله بزودی جواب اینهمه سختیهایی که کشیدی رو از خدا بگیری ! 

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تی تی جونم شماهم حالت تهوع شدید داشتید؟ من خیلی حالم بده...مرگو دارم با چشمام میبینم...درد و تهوع و ...

سارا جان منم همینطور بود حالم خیلی بد بود دکتر گفت بستری ولی من بخاطر مشکلاتم نتونستم بستری شم البته اومدم خونه استراحت کامل وتا دلت بخواد دوغ وسفیده تخم مرغ ورژیم انا جون وداروها  رو رعایت کردم تا وقتی پری بشی یه کم حالت بده 

سلام .گلم خوبی .مبارکت باشه ...مامان شدنت ..انشاالله بسلامتی و سالم بیاد بغلت .. منم میکرو کردم .ال ...

عزیزم چرا ناراحت شدی؟؟؟ 

زود رفتی گلم استرس نداشته باش به تغذیه ات برس انشالله که تشکیل میشه تو این روزا جنین کوچولوت ثانیه به ثانیه داره رشد میکنه 

یه خانمی بود تو نی نی سایت امروز گفته بودن قلب بچش هنوز تشکیل نشده بود فرداش سونو شده بود دیده بود همه چی خوبه و قلبش محکم داره میزنه 

تو مطمئن باش قلب کوچولوی نی نیت داره میزنه یه هفته دیگه هم انشالله میری و میبینی که همه چی خووبه 😉

خداجونم شکرت       
اونوقت هزینه آمپولا و پانکچر اون خانوم رو هم شما میدین..؟ یعنی جدای اون سه میلیون پول تخمک؟

بله پول داروهاشو پول ازمایش پول ویزیت و سونوهاشو ،پول تزریق امپولاشو پول رفت امد شو به مطب و بیمارستان ،اگر نخوای خودت دونر رو ببری دکتر و کاراشو انجام بدی ینی در ارتباط نباشی باهاش واسطه واست انجام میده که حدود یک و نیم تا دو میلیون هم واسطه میگیره همه کارا رو تا پانکچر انجام میده 

اصلا حرف دکتره دوزار ارزش نداشته...خونریزی واسه ای وی افیا طبیعیه...اصلا اگر نباشه خطرسازه...اصلا تو ...

آره دقیقا ربطی نداره خونریزی داشته باشی یا نه 

من هیچیم نبود نه دردی نه لک بینی نه خونریزی هیچی 

ولی در آخر گفتن قلب نی نی تشکیل نشده 

ولی بودن کسایی که خونریزی شدید داشتن رفتن دیدن جنین حالش خیلی خوبه و ضربان قلبش میزنه 

به این چیزا نیست خدا بخواد هرطوریم بشه نی نی قرار باشه بمونه میمونه 

خداجونم شکرت       

سلام به همه ی  خواهرای گلم🍀😍🍃

از اونجایی که من مسافرت بودم و هستم همچنان🤗 خیلی عقب موندم از تاپیک خوبمون.. اما اینم بگم که از یک صفحه اش هم نمیگذرم...😁 نزدیک ۳۰۰صفحه عقب بودم که الان رسیدم به ۱۵۹ صفحه عقبتر از شما☺

لفطا یواش یواش تایپ کنید من برسم😆😅

گفتم این وسطا یه اعلام وجودی کنم ... میدونم که خیلی دلتون برام تنگ شده🍀😁😍

هانا،دختربندر،رویا،مادر،انشرلی،آدمک... مادرشدنتون نوش جوووونتون💛💚التماس دعا مهربونا🌹

رنگین کمون عزیزم امیدوارم که به صفحات جلوتر که رسیدم ببینم بتات دوباره رفته بالا مهربون💚

و دوستای گلم که انتقال دادن sm_paعزیزم و میو و فرشته آسمونی ایشالا جشن مامان شدنتون🍃🍀😚

و ایشالا قسمت خودم و نی نی تپل و هلوساراجون که ایشالا نزدیک انتقالیم😇😊😋

اگه کسی رو جا گذاشتم به بزرگی خودتون ببخشید عززززیزان🙈

آنای عزززیزم امیدوارم شما و وروجکا هم صحیح و سلامت باشین🤗

دعاگوی همتون تو حرم امام رضا بوووودم⚘🌱🌷

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
سلام به همه ی  خواهرای گلم🍀😍🍃 از اونجایی که من مسافرت بودم و هستم همچنان🤗 خیلی عقب موندم ا ...

اوههه خسته نباشی مادر   حرکتهای لاکپشتی میری   

امیدوارم برات خوش بگذره گلممم زیارتت هم قبول حق باشه 🌹❤️

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
بعد چی شد ؟واسه من که طی سه تا ازمایش متوالی اومد پایین و پایین تر تا به ۱۰رسید گفتن داروهاتو قطع کن

ای جان عزیزم🍀 امیدوارم به زودی معجزه خدا شامل حالت بشه..

منم از ۱۷۷ رسید به شش و ختم بارداری.

آزمایش های ایمنی انعقادی دادم که انعقادی مشکل داشتم عزیزم.

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
بله پول داروهاشو پول ازمایش پول ویزیت و سونوهاشو ،پول تزریق امپولاشو پول رفت امد شو به مطب و بیمارست ...

آها. عزیزم بنظرم یه دکتر خوب برو کار نشد نداره .. ایشالا با تخمک خودت مامان میشی 🍀 ایمان داشته باش 🌱

اوههه خسته نباشی مادر   حرکتهای لاکپشتی میری     امیدوارم برات خوش بگذره گلممم زی ...

فدات شم عزززیزم... ساعت بندی کردم بیست صفحه بیست صفحه میخونم😁😁

ایشالا بهتون میرسم🍀

خانما دکتر طرازی بهم گفت خونت غلیظه، گفت باید ا اس ا بخوری، بعد قرص جلوگيري هم بهم داد، الان لکه دار ...

عزیزم منم با آسپرین به لک افتادم،قطع کردم.بعد که پاک شدم دوباره مصرف کردم.

سلام خانما یه سوال خیلی فوری برام پیش اومده سه شنبه صبح پانکچر دارم دکتر تو آخرین سونویی که کرد گفت ...

عزیزم نمیدونم جوابم الان بدردت میخوره یا نه.. اما منم دیفرلین تزریق کردم یا همون میکرولین.. سیکل قبل انتقال.

سلام دوستان  یه سوالی برام پیش اومده هرکی میتونه لطفا کمکم کنه ممنون میشم🙏❤ یادتونه چند روز ...

عزیزم من قبل انتقال اولم آزهای هورمونی که دادم تیروئید بالا بود .. رنج آزمایشگاه تا ۴ونیم بود از من ۵و هشتادو خوردی بود.. حدود یه واحدو نیم بیشتر.

طرازی که دید گفت باید دکتر غدد بری اگه اجازه بده وارد سیکل شی.منم رفتم و بهم همین قرص رو داد گفت یدونه و نصف هرروز صبح ناشتا بخور.تا ده روزم بخوری کافیه.ولی ماه اول بارداری آز بده بیا پیشم.

یادمه قبل عید بود من حدود ۱۵ روزی خوردم بعد که بهارشد و مسافرت و گشت گذار دیگه نخوردم.

برای انتقال دومم ک ایشالا اوایل دی باشه خودم از دکتر خواستم دوباره تیروئید و پرولاکتین رو بنویسه. تیروئیدم شده بود ۰.۷۵ اینا... به طور چشم گیری کم شده بود. که دکتر میگفت درسته ۱۵روز قرص خوردی و رعایت کردی ... اما این همه کاهشم جای تعجبه.. کلا میگفت آزمایشگاه ها الان خطاشون زیاد شده و چون سابقه تیروئید نداشتی نگران نباش.

حالا توام بنظرم همون قرص رو مصرف کن و ببین دکتر زنان چی میگه.ایشالا وارد سیکل میشی و مامان میشی.... ماه اول بارداری ک دوباره آزهارو تکرار کنی اگه مشکلی باشه، باز دز داروها تغییر میکنه.🍀