2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047024 بازدید | 684569 پست
تقویتی هم تا دلت بخواد خوردم من ذخیرم پایینه شاید دلیلش اون بوده.داروهام گونال و منوتروپین بود.یعنی ...

عزیزم شما بودی ذخیرت پایینه 

منم مثل شمام البته انشالله که مال شما خیلی خیلی بیشتر باسع ازمن مال من با از جدید گفتن 0.01 

ولی من دارم تقویت میکنم 

من خیلی سرچ کردم چیزی که خیلی تاکید شده بود hdea بود که من گرفتم مکمله ورزشگارهاست ولی گفتن که خیلی خوبه عکسشو میزارم 

عزیزم اینطوری که من فهمیدم باید ما خودمون پیگیر دکترا باشیم...دکترا خسته ان خیلی😀😀والا اینجا بچه ه ...

وای فکر کن 

یعنی آنالیز اسپرم واسه شوهرت ننوشت 

من حرصم گرفته که با توجه به سنم و دخیره ام چرا به من نمیگفتن برو ای وی اف کن ومیگفتن یه بار شدی بازم میشی انقدر بیخیالن یعنی اینا 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اها دیدمت... سلام به روی ماهت بسلامتی و دلخوشی عزیزم انتقال بدی اولین کار و مهمترین کار آرامش داش ...

بله عزیزم ممنونتم که وقت گذاشتی ، بار اولمه ، ان شاالله به آبروی پیامبر جواب بگیریم همگی

عزیزم...واقعا درک میکنم...حق داشتی ناراحت بشی...اونم معلوم نیس چه فکری با خودش کرده اینو گفته...مهم ...

درسته انگار خسته بودهمشم خمیازه میکشید وبا بی تفاوتی کامل اینارو گفت 

تقویتی هم تا دلت بخواد خوردم من ذخیرم پایینه شاید دلیلش اون بوده.داروهام گونال و منوتروپین بود.یعنی ...

عزیزم عکس اپلود نمیشه 

حالا واسه شما و بقیه بچه هابفیشو بگم فعلا 

من رفتنم یه عطاری که قبلا ازش واسه ابروهام راضی بودم اون گفت شما سفیدو تپلی 😉😂 بلغمی و مزاج سردو تری و کلی دارو داد که شاید به درد بلغمی ها بخوره ولی گفت رطوبت بدنتو باید کم کنیم 

جنسینگ و کرده نخل نرو فراسیون که داد واسه تقویت رحم و تخمدان همه خوبه البته 

تو نیکلن خانمها پروکسید خورده بودن که مثل اوابست هست ولی جدید اومده و ارزونتره ۲۲۵ تومن بود ولی اوا بست شده ۴۴۰ 

ولی اینم بگم ها خیلی ها میگن سه دوره پشت سرهم اوابست بخوریم ذخیره بالا میره 

تخم دوزرده محلی اگه بود اگرم نبودتخم مرغ معمولی با ارد نخودچی خاگینه کنید

سویق هم خیلی خوبه که من به عطاریه گفتم گفت خودت درست کن بهتره 

که ارد سبوس دار مثلا سنگگ رو دوسه دقیقه گرم کنیم همون سویقه 

یا عدس رو پودر کنیم گرم کنیم سویق عدسه 

پیازدرمانی هم که همه بلدیم 

دارچین و زنجبیل و تو همه غذاها بریزیم و چایی کنیم 

راستی چایی ماسالا هم بهم داد که میخورم خیلی احساس قدرت میکنم 

خدایا به همه خانمهایی که تو این تایپیک هستن و اونایی هم که نیستن ولی در انتظار فرزند هستن در هر کجای دنیا عنایت فرما 

مارو با غم نداشتن فرزند امتحان نکن که غیر قابل تحمله 

بله عزیزم ممنونتم که وقت گذاشتی ، بار اولمه ، ان شاالله به آبروی پیامبر جواب بگیریم همگی

عزیزم ایشالله مامانی...فقط توروخدا استرس نداشته باش...اناناسو 5 قسمت کن و هر روز یه قسمتشو بخور...حموم هم تا 7روز نرو و اگر رفتی زودی دوش بگیر بیا بیرون

عزیزم اینطوری که من فهمیدم باید ما خودمون پیگیر دکترا باشیم...دکترا خسته ان خیلی😀😀والا اینجا بچه ه ...

راستی شما باید چکار کنی واسه مورفولوژی همسرت یعنی چی صفره ؟ 

راستی شما باید چکار کنی واسه مورفولوژی همسرت یعنی چی صفره ؟ 

یعنی شکلاشون غیرطبیعی بودن...دارو خورد دوماه بعد من پانکجر شدم و الان هم چون هایپرم باید صبر کنم تا زمان انتقالم برسه...برام دعا کن خواهر جون....

مشکل مورفولوژی 0 یعنی هیچ کدوم از اسپرما شکل درست نداشتن...با دارو به 1 رسید...بعد ای وی افو شروع کردیم

یعنی شکلاشون غیرطبیعی بودن...دارو خورد دوماه بعد من پانکجر شدم و الان هم چون هایپرم باید صبر کنم تا ...

خدارو شکر که درست شد 

خوب الان که دیگه مشکلی نیست به جز اینکه صبر کنی الان جنین فربز داری ؟ چندتا 😍

انشالله عزیزم

آروم باشی از همه چی مهمتره 

فکرهای خوب کن و اصلا یه لحظه هم منفی بافی نکن

انشالله ۱۴روز دیگه خبر بتا تپلت رو بهمون بگی❤

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
مگه بعد پانکچر نباید حموم رفت؟؟ منهمون غروب بعد عمل اومدم خونه؛ رفتم یه ساعت نشستم تو حموم؛خودمو سا ...

خو ننه بدنو میشارونیی 😂 

منم بعد پانکچر رفتم چند دقیقه ای طاقت نداشتم 😆

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
رویا جونم خودتو نباز ان شالله که چیزی نیس .درطول دو هفته ای که انتقال داده بودی هر روز پیگیر تو بودم ...

الهی آمین

فدات بشم.... همه تلاشمو میکنم.... خونریزی های بدتر از این هم دیدم که بچه سالم مونده.... 

من که کاره ای نیستم. خالق یکی دیگه است.... حافظ یکی دیگه است... قدرت دست خودشه