2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046911 بازدید | 684565 پست
گلم dfi اسپرم با مورفولوژی و بقیه فاکتورهای اسپرم فرق داره، ازمایش dfi اسپرم از لحاظ کروموزوم و ژنتی ...

اه جدی دستت درد نکنه 

ولی متاسفانه آز قبل عید موند ابن سینا 

مال این ماه هم دست نیکان تو پرونده هست 

ولی خیلی خوب شد که گفتی همه نگاه کنن 

خودمم یا فردا زنگ میزنم یا میرم میپرسم 

حالا غصه تخمک خودم کم بود اینم اضافه شد 

منم رفتم از مجدد نوشتن و روز اول مری سونو کردن روز سوم دوتا گونال ۴۵۰ هر روز ۱۵۰ و ده تا منوپیور روز ...

ایراد نداره عزیزم...باید بفهمن چی برات خوبه دیگه...کلا پروسه ای وی اف خیلی ازمونو خطا داره...ولی در نهایت نی نیت میاد توی دلت...ابن سینا هم مرکز خوبیه..اگر دوست داشتی امتحانش کن...خصوصا که الان دکتراش ثابت شدن میشه دکتری که بچه ها بیشتر قبولش دارنو انتخاب کنی و ادامه بدین...کلا استرس نگیر...اصلا نباید توی پروسه میکرو انتظار جواب سریع داشته باشیم...مطمئنم که فولی های تپلی به زودی برات پیدا میشن ... ❤🌸❤🌸😊🌸

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

گلم dfi اسپرم با مورفولوژی و بقیه فاکتورهای اسپرم فرق داره، ازمایش dfi اسپرم از لحاظ کروموزوم و ژنتی ...

ولی باران بهاری جان الان یه چیزی به ذهنم رسید اگه تو ازمایش قبل عید این فاکتورهم بررسی شده باشه و به قول شما پایین ازمایش بوده باشه مابه جز دکتر زنان اورولوژیست هم رفتیم اگه بوده که حتما ایشون دیده و چون گفت همه چی خوبه پس مشکلی نیست ازاون لحاظ هم ولی خوب شایدم اینو دکتر تو آز ننوشته باشه 

خون ریزی من تبدیل شده به خون و لخته😔 دنیا اونقدرا هم که همه میگن بد نیست.... فقط روی خوشش رو به ما ...

رویا جونم خودتو نباز ان شالله که چیزی نیس .درطول دو هفته ای که انتقال داده بودی هر روز پیگیر تو بودم .واز روحیه ات وسر زنده بودنت کیف میکردم.بازم همونطور باش و بدون که انرژی مثبت نتیجه اش هم مثبته .همونطور که بعد ۱۴روز نتیحه اش شاد شدن دلت شد عزیزم 

پس بازم قوی باش .همون خدایی که تا اینجا رسونده ،صحیح وسالم نی نی تو میذاره بغلت عزیزم .

آمیییییییییییییین🙏🙏🙏🙏🙏

اره سرچ کردم مربوط به دی ان ای اسپرمه مرسی عزیزم  فقط متوجه نشدم میشه الانم انجام بدیم خیالمون ...

اره عزیزم اصلا قبل از تخمک کشی شما باید انجام باشه تا اگر خدای نکرده مشکلی بود حل بشه و بعد از سلامتیشون میکرو انجام بشه🌸

ایراد نداره عزیزم...باید بفهمن چی برات خوبه دیگه...کلا پروسه ای وی اف خیلی ازمونو خطا داره...ولی در ...

فدات گلم مرسی 

من اول رفتم ابن سینا دکتر جوهری بودن 

البته قبلش دونفر دیگه شرح حال دیدن و ازمایشاتو نگاه کردن 

بعد رفتم پیش جوهری خیلی بی تفاوت گفت شما باید اهدایی بگیری گفتم چرا منکه صفر نیستم 

012 بود ازمایشم اون موقع گفتم کمه ولی هست گفت ارزش نداره هنگ کرده بودم اشک میریختم چطور شوهرم فقط گفت بهش واقعا که براتون متاسفم اینجوری میگن و متو برد بیرون 

اره عزیزم اصلا قبل از تخمک کشی شما باید انجام باشه تا اگر خدای نکرده مشکلی بود حل بشه و بعد از سلامت ...

پس چطور اون خانم که گفتم پیش دکتر مینو نمیدونم فامیلیش چی بودسه بار انجام داده تازه دوبارش با رحم اجاره ای واین ازمایشو نکردن تازه تو نیکان جنین شناس اینبار گفته شوهرت مشکل اساسی داره 

واقعا تعجب اوره 

قربونت برم الهام مهربونم.گوش شیطون کر،یکم بهتر شدم...❤❤❤❤

سارا جون خیلی برات ناراحت شدم .خیلی اذیت شدی 😔ان شالله زودتر خوب بشی وروزهای خوب بیاد برات 

به جنینای خوجلت😍فک کن که منتظرن تا مامانیشون حالش خوب شه و نه ماه بیان مهمون دلت ویه عمر مهمون خونه ات بشن👶👼

بعد از هر سختی یه آسانی هست

فکرکنم ال دی بهتره.تخمکا یه دست رشد میکنند. این سیکل داروهاتو بگو عوض کنه.من سینال و منوگون زدم.ولی ...

من یه سوال دارم چرا ماه پیش که من وارد سیکل ای وی اف شدم بهم ال دی ندادیا هیچ امادگی فقط گفت پری شدی بیا 

رفتم که گونال و بقیه ماجرا وهیچی فولی نداشتم گفتن پری شدی بیا دوباره از اول بازم هیجی ندادن ولی همش میخونم که اولش ال دی خوردن یا مدوکسی 

البته دخیره من افتضاح و ۰.۰۱ هست 

والا جوهریو نمیشناسم ولی دکتر بی ادبی بوده با این طرز برخورد!!!

والا 

فکر کن نگفت این الان شاید سکته کنه در واقع این حرف اون برای من در حد شنیدن ناگهانی مرگ یه عزیز بود تمام بدنم از تو میلرزید درحالیکه من ادم فوق العاده خونسردی هستم 

پس چطور اون خانم که گفتم پیش دکتر مینو نمیدونم فامیلیش چی بودسه بار انجام داده تازه دوبارش با رحم اج ...

عزیزم اینطوری که من فهمیدم باید ما خودمون پیگیر دکترا باشیم...دکترا خسته ان خیلی😀😀والا اینجا بچه ها خودشون میگن براشون ازمایش ایمنی و انعقادی بنویسن یا کارای دیگه کنن...خودت باید حواست باشه وگرنه باید دنبال نخودسیاه بگردی...من چهارسال پیش اولین بار رفتم پیش یه دکتر معروف و گفت تا دوسال اقدام کن چون همه چیزت طبیعیه و باید باردار بشی....دو سال هرماه با ذوق بی بی چک گذاشتم و بعدش گریه کردم...اخرشم اومدم مرکز ناباروری که گفتن پلی کیستیکم و کلا مورفوی همسرم 0 هست و باید ای وی اف کنم....یعنی دوسال الکی داروهای تقویتی میخوردم و منتظر بودم...هر 6ماهم میرفتم پیش دکترم و میگفت عالیه وضعیتت این ماه اوکی میشی...فقط میخوام بهت بگم واقعااااااا نمیشه به حرف دکترا صددرصد گوش بدی

عزیزم بزن تو اینترت ذخیره پایین میاره برات .تو نی نی سایت برای دوستم میگشتم ...دیدم ..ولی بخدا یادم ...

کاشکی تایپیکشو میدونستی 

ولی من یه چی هایی بلدم که خودم دارم میخورم الان به اون دوستمون میگم‌

والا  فکر کن نگفت این الان شاید سکته کنه در واقع این حرف اون برای من در حد شنیدن ناگهانی مرگ ی ...

عزیزم...واقعا درک میکنم...حق داشتی ناراحت بشی...اونم معلوم نیس چه فکری با خودش کرده اینو گفته...مهم نیس به هرحال...کلا دکترای ابن سینا حال ندارن وقت بذارن ...ولی بخش جنین شناسی و ازمایشگاهیش خیلی قویه