2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046897 بازدید | 684563 پست
عزیزم شما بودی ذخیرت پایینه  منم مثل شمام البته انشالله که مال شما خیلی خیلی بیشتر باسع ازمن م ...

عزیزم خدا بزرگه نگران ذخیرت نشو

برای تقویت هم نمیدونم گفتم یا نه

ابووست و رویال ژلی و پودر اینفولیک و یک بار dhea

نه بیشتر چون زیاد بودن dhea هم مضر هست

ورزش و غذای سالم

همه اینا بهت کمک میکنه دوستم

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
قربونت برم الهام مهربونم.گوش شیطون کر،یکم بهتر شدم...❤❤❤❤

خداروهزار مرتبه شکر که بهتری بهتر هم میشی عزیزم مواظب خودتت باش 🌹😍 کی مرخص میشی یا رفتی خونه؟

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الهی آمین فدات بشم.... همه تلاشمو میکنم.... خونریزی های بدتر از این هم دیدم که بچه سالم مونده....&n ...

عزیزم خدا خودش نگهدار فرشته نازت باشه انشالله این سختیها هم تموم میشع می بینی بغلته 🤲☘️

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
الهی آمین فدات بشم.... همه تلاشمو میکنم.... خونریزی های بدتر از این هم دیدم که بچه سالم مونده....&n ...

فردا مى رى سونو مى بينيشون خيالت راحت مى شه

من از الان گفتم دو يا سه تا ساك حاملگى فردا برات مى بينن

استرس نداشته باش شك ندارم همه چى فردا عاليه و دلت پر از آرامش مى شه🙏🏼🌸💕

عزیزم خدا بزرگه نگران ذخیرت نشو برای تقویت هم نمیدونم گفتم یا نه ابووست و رویال ژلی و پودر اینفولی ...

رویال ژلی یا اووبوست میدونید الان قیمتش چنده؟ دیگه خیلی خرجمون زیاد شده، دکترم اصلا بمن نگفت مکمل ویتامین بخور😣😣

[QUOTE=75341028]بستگی داره..... اما قطعیشو با لاپرا میشه تشخیص داد....[/QUOTE

🌹🌹🌹🌹

عزیزم بنظرت منکه چند روز دیگه میرم تو سیکل مکمل ویتامین چی بگیرم،؟؟؟  ماه پیش فمیبیون میخوردم که تموم شد، ذخیره تخمدانمم تقریبا مثل شماست

اها دیدمت... سلام به روی ماهت بسلامتی و دلخوشی عزیزم انتقال بدی اولین کار و مهمترین کار آرامش داش ...

به رو خام می خورید؟

توکل یعنی اجازه دادن به خداوند که خودش تصمیم بگیرد! تو فقط بخواه و آرزو کن اما پیشاپیش شاد باش! و ایمان داشته باش که رویاهایت هم چون بارانی در حال فرو ریختنند! پیشاپیش شاد باش و شکر گذار چرا که خداوند نه به قدر رویاها بلکه به اندازه ایمان و اطمینان توست که می بخشد!
عزیزم تو کی انتقال داری؟

ان شاالله چهارشنبه ی این هفته

برام دعا کن مهربون🍃

توکل یعنی اجازه دادن به خداوند که خودش تصمیم بگیرد! تو فقط بخواه و آرزو کن اما پیشاپیش شاد باش! و ایمان داشته باش که رویاهایت هم چون بارانی در حال فرو ریختنند! پیشاپیش شاد باش و شکر گذار چرا که خداوند نه به قدر رویاها بلکه به اندازه ایمان و اطمینان توست که می بخشد!

دوستای خوبم یه راهنمایی می خواستم 

به جز من وهمسرم کسی درجریان نیست که قراره آی وی اف کنم

ولی دلم می خواد مادرم روزهای اول رو پیشم باشه وکمکم کنه 

به نظرتون چه دروغی بهش بگم که غصه هم نخوره

هفته ای  که نمیرم سر کار چی به همکارهام بگم؟

دوستای خوبم یه راهنمایی می خواستم  به جز من وهمسرم کسی درجریان نیست که قراره آی وی اف کنم ولی ...

به همكارات بگو دارم مى رم مسافرت به همين راحتى

به مامانت هم بگو پريود شدى درد دارى نمى تونى كاراتو كنى كمك مى خواى اگه باورشون مى شه

سلام مهربونا من فردا میخوام برم  پزشک غدد میشه تمام آزمایشایی که نیازه بهم بگید آزمایشای ایم ...

پزشک غدد که ازمایش ایمنی انعقادی نمینویسه، فقط تیروئید و هورمونی ها رو چک میکنه برات، ایمنی انعقادی دکتر زنان با ایمونولوژی تو تخصصشون هست