2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046824 بازدید | 684554 پست
عزیزم سنت چشه؟  من سر دخترم ۳۷ سالم بود.....  خیلی از دوستامون حتی تو سن بالاتر مامان شد ...

مرسی از دلداری دادنت مهربونم حرفات واقعا درست وبجاس😘

ولی  انا جون چون تنبلی تخمدان دارم همش میترسم به ۳۵برسم ودیگه تخمک بدرد بخور نداشته باشم😢

من همون کاربر نا امیدم اکانتمو عوض کردم😊

خانما دکتر طرازی بهم گفت خونت غلیظه، گفت باید ا اس ا بخوری، بعد قرص جلوگيري هم بهم داد، الان لکه دارم چبکار کنم،؟! 

کسی بوده آ اس آ بخوره وقتی که باردار نیست و بیفته رو لک؟ 

عادله جون اگه تجربه ای داری کمکم میکنی!!! 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرسی از دلداری دادنت مهربونم حرفات واقعا درست وبجاس😘  ولی  انا جون چون تنبلی تخمدان دارم ...

عزيزممممم.چه خوب اسم كاربريتو عوض كردي...ايشالله انرژي مثبت بگيري

چه غريبانه تو با ياد وطن مينالي،من چه گويم كه غريب است دلم در وطنم🌷🌷🌷
سلام خانما یه سوال خیلی فوری برام پیش اومده سه شنبه صبح پانکچر دارم دکتر تو آخرین سونویی که کرد گفت ...

بله عزيزم فرقي نداره همه در يك خانواده هستن براي مهار سيستم تخمك گذاري من هم ديفرلين داشتم .

سلام دوستان 

یه سوالی برام پیش اومده هرکی میتونه لطفا کمکم کنه ممنون میشم🙏❤

یادتونه چند روز پیش گفتم پرولاکتین وتیروئیدم بالاس .امروز رفتم پیش دکتر غدد بهش گفتم ممکنه این ازمایش اشتباه شده باشه .گفت شاید چون تو قبلی تروئیدت نرمال بود واز اونجایی که ۴کیلو وزن کم کردی بعید میدونم کم کاری داشته باشی .حالا من فقط TSH رو اورژانسی مینوسم برو انجام بده بیار .منم رفتم آزمایشگاه انجام دادم .گفتن ۳ساعت دیگه آماده میشه .منم یه جور خودمو تو محوطه مرکز سرگرم کردم تا سه یاعت بعد آز وگرفتم وبردم مطب دکتر .منشیش گفت دکتر رفت😑😑 ما درخواست دادیم آزمایشتو فرستادن بالا .دکتر گفت مشکلی نداره وارد سیکل میشی اینماه ،تو پروندتم نوشت

ولی آزمایش قبلی7.19بود و امروز۵.۴۷.....مگه هنوز بالا نیس ؟؟!

راستش به حرفای منشی اعتماد ندارم اخه بدتر از من عین گیجا بود 🙈حتی دستور دارو رو هم نمیدونست درست وحسابی😐 دستمم به دکتر بند نبود 

اهان یه بسته قرص لووکسین ۱/.(لووتیروکسین سدیم)هم داده هر روز ناشتا بخورم

حالا من انگار تو برزخم نمیدونم اینماه وارد سیکل میشم یا نه .تا چهارشنبه که دکتر زنان برم ببینم تو پرونده چی نوشته 

حالا بنظر شما من اشتباه میکنم یا منشی؟تو روخدا هرکی میدونه کمکم کنه .تا چهارشنبه دق میکنم😢.انگار اصلا انردز دکتر نرفتم .تمام خستگیم به تنم موند .حداقل اگه سیکل کنسل میشد میدونستم بهتر از بی خبریه

خيلى ناراحت شدم آرزو جان😞😞 بهت تسليت مى گم و ايشالا روح پدر در آرامش باشن و براى تك تكتون از خدا ...

ممنونم ازتون عزيزان

فقط دوستاي گلم ميتونم بگم بزرگ ترين درد دنياست كه هيچ درماني نداره

چندين بار تو همين تايپيك گفتم من بخاطر شاد كردن دل مامان و بابام رفتم دنبال كار ميكرو،و ميخواستم صداي قلب بچه رو شنيدم برم پيششون و حضوري عكس سونو رو بهشون نشون بدم و غير از اين فكر نميكردم اما هميشه با بهترين برنامه ريزي هم نميشه سرنوشت و تقدير رو عوض كرد،اين ماه بايد انتقال ميداشتم براي اولين بار اما...به تنها چيزي كه فك نميكردم از دست دادن بهانه زندگي كردنم بود،بابام بدون هيچ بيماري قبلي خيلي غيرمنتظره رفت و من هنوز رفتنش رو هضم نكردم،بايد بابام اذان ميگفت تو گوش بچه ام اما.....

تو رو خدا قدر باباها و مامان هاتون رو بدونين.

تو رو خدا اگه مشكل بارداري دارين و خانواده تون چشم انتظار بچه هستن زودتر درمان كنين و خوشحالشون كنين

من آرزو به دل موندم

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
بله عزيزم فرقي نداره همه در يك خانواده هستن براي مهار سيستم تخمك گذاري من هم ديفرلين داشتم .

ممنون خانمی رفتم داروخانه گفت دکا همون دیفرلینه

من یه سوال که برام پیش اومده، مگه hcg اآزاد سازی تخمک نیس؟ 

دکا مهار تخمک گذاریه، مگه میشه اینا جای هم استفاده بشه

من آمپولو زدم امیدوارم درست زده باشم توکل بر خدا

بچه ها  با نهايت تاسف و تاثر پدر ارزو جان به رحمت خدا رفتن براي ارامش روحشون فاتحه بخونين🤲🏽💔 ...

ممنونم ازتون دوستان

خدا رفتگانتون رو بيامرزه

اميدوارم به زودي همه دوستايي كه منتظرن به آرزوشون برسن

ممنون از إبراز همدردي همه 

التماس دعا

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️

[QUOTE=74791514]ممنونم ازتون عزيزان فقط دوستاي گلم ميتونم بگم بزرگ ترين درد دنياست كه هيچ درماني نداره چندين بار ت ...[/QUOTEچقد سخت عزیزم خدا بهتون صبر بده ان شاالله ، واقعا هیچی نمیتونم بگم خیلی داغ بزرگیه ، خدا بهتون صبر بده ان شاالله ، روح پدرتون ان شاالله شاهد خوشبختیتون هست 

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
ممنونم ازتون عزيزان فقط دوستاي گلم ميتونم بگم بزرگ ترين درد دنياست كه هيچ درماني نداره چندين بار ت ...

عزیزم تسلیت میگم خدا بهتون صبر بده...درکت میکنم منم پدر عزیزمو 11 ساله از دست دادم هنوز غمش رو سینمه...

کاربر جدید نیستم از سال93خواننده خاموش بودم