2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046946 بازدید | 684566 پست
نمیشه مدروکسی بخورم بجای ال دی؟آخه مرکز گفتن اگه ال دی نمیخوری مدروکسی بخور.ال دی و مدروکسی کارشون م ...

عزیزم به من گفتن ال دی بخور من گفتم بهم نمی سازه اگه یاز بخورم اشکالی نداره، گفتن نه فرقی نداره، هردوشون قرص جلوگیریه و ترکیباتشون یکیه، اما مدروکسی رو نمی دونم از دوستان دیگه شاید اطلاعی داشته باشن راهنمایی کنن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه گلم نگران نباش..... هم اتاقی منم دیروز رفته بود سونو.... ۵ هفته و ۴ روزش بود. دو تا ساک حاملگی دا ...

واقعان ..خوب ...خدا رو شکر ...

انشالله منم برم ببینم خیالم راحت بشه ..💚

همچنین خودت گلم 💚

اگه سینال منظورته رو ۱۲ باید بذاری....

سلام انا جون . خوبی؟ شما پردنيزولون داشتی تو بارداری ؟ ايمونولوژيست گفت تا هفته 20 بخور الان که 22 هفته هستم دو هفته ای میشه که یک روز در میان نصف می خورم . دیروز یادم رفت از دکتر بپرسم باید کامل قطع کنم یا نه ؟ البته فردا ميپرسم ازش . 

فقط خواستم بدونم شما کی و چجوری قطع کردی ؟

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   
يهو ميبيني دستگاه ها فرق دارن يا چشم اوني كه ميبينه دقتش متفاوته يا اصلا حال و احوال جناب دكتر اون ر ...

اره کلان وقتی گفتی قرص پردنیزول خوردم .عصبانی شد ..گفتم تو مریض طرح من بودی .چرا خوردی ...طرحم رو خراب کردی.به همکارش گفت میبینی اینطوری داخل طرح ادم میرن ...واسه همین هر چی سوال میکردم بد جواب میداد..و گرنه همیشه مهربون بود نه زیاد ولی انقدر بد نبود ..

توکل بخدا ..بخدا شما دوستان فرشته اید همتون ..حالمو با حرفاتون خوب کردید ..خدا رو شکر که هستید مثل خواهر دلسوز..

انشاالله بحق این روز عزیز .تک تکتون مامان بشید به زودی و دیگه راتون به دکترا نیفته ..😚😚

سینال اف  همون گونال هست؟

عزیزم بله تقریبا یکی هستن فقط برندشون فرق داره.....

سینال ایرانیه و گونال خارجیه....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام آنا جون . از همه الطاف و محبتت ممنونم. از همه خانم های اینجا ممنونم که تو این مدت هی نق زدن های ...

وای عزززیزم مبارکت باشه خانومی💚🍃🍀

التماس دعا🌷

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
اره کلان وقتی گفتی قرص پردنیزول خوردم .عصبانی شد ..گفتم تو مریض طرح من بودی .چرا خوردی ...طرحم رو خر ...

منم ٥شنبه وقت سونو دارم ايشالا هممون دلمون به زودى زود با ديدنشون پر از آرامش شه🙏🏼🌸💕

عزيزم شما رفتين سونو سن بارداريتون همونى بود كه خودتون حساب كرده بودين؟؟؟

رو 75 میزارم دیگه اشتباهه؟    

بستگی به این داره سیناله یا گونال.....

فکر کنم واحدهای سینال و گونال متفاوتن، معادل هر ۷۵ واحد گونال ۱۲ واحد از سیناله انگاری طبق گفته دوستان....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام دوستان🙋 من دوباره اومدم با یه کاربری جدید 😍 کاربر ناامیدم

خوش اومدی عزیزم💚🍃🍀

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
گونال هست؟ آخه برای من گونال داد ولی داروخانه سینال اف داد  نمیدونم همونه؟؟؟؟؟؟  

همونه ولی شما به ازای هر ۷۵ واحد گونال تجویزی ۱۲ واحد از سینال رو میزنی....

نه من همون گونال پیدا کردم

پش شما با همون ۷۵ واحد کار کنین.....

اخه مگه موردی بوده که بتا بیاد پایین دوباره بره بالا؟؟؟

عزیزم منم مث شما بودم.روز ۱۴ بتام ۲۶۶ شد و روز ۱۷ پایین اومد و شد ۱۷۷..

به من گفتن ناامید نشو و داروهاتو استفاده کن شاید اول دوتا جنین گرفته اما الان یکی مونده..و دوباره تکرار کن آزمایشو.

پس توام صبر کن و آیت الکرسی بخون عزیزم.

مگه میشه امروز سینال زدم عوض کنم گونال بزنم؟

میشه عوض کرد ولی اینطوری سینالات هدر میرن و برا گونال دوباره نسخه لازم داری.....

سه شنبه باید برام با دکتر خودم ویزیت بشم دکتر عارفی که اصلا جواب نمی داد 5دقیقه هم وقت نذاشت  ب ...

عزیزم برا کم کردن عوارض پردنیزولون میتونی پنتاپرازول بگیری....

نیم ساعت قبل صبحونه ناشتا بخوری.....