2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046947 بازدید | 684566 پست
ممنون عزیز.من به خاطر سقط بلیم در ۳ماهگی دکتر بهم امپول هپارین داد که به خوریزی افتادم و امپولو قطع ...

بحق پنج تن که همه چیز برات عالی پیش بره گلم ...درکت میکنم سخته ..انشاالله ما هم این روزای سختمون تموم میشه .به شادی میرسیم ...

عزیزم دکتری ک بیمارش که چند وقته منتظربچس و حالا بارداره رو اینجوری شوکه و مضطرب میکنه باید مدرک پزش ...

فدااات بشم ..عزیزم ..خیلی با حرفات بهم آرامش دادی ..از خدا بهترین ها رو برات میخوام .گلم ..انشاالله حاجت دلت رو بگیری هر چه زودتر ...🌻🌻🌻

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها عید همگی مبارک باشه انشالله ک پیغمبر خدا خودش دستتونو بگیره هر کی حاجتی داره هر کی دلش شکسته هر کی مشکلی داره هر کی مریض  داره حضرت محمد پارتیش بشه پیش خدا.

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین

بچه ها من دیروز زنگ زدم مرکز گفتن روز چهار پری نمیشه بیای دارو بگیری ک وارد سیکل شی.گفت ال دی بخور بعدش پری بعدیت بیا منم گفتم ال دی بهم نمیسازه نمیشه نخورم؟ گفت خب بجاش از 15 تا 25 پری مدروکسی بخور بعدش پری شدی بیا.الان بنظرتون برا شروع سیکل میکرو ال دی خوبه قبلش بخورم یا مدروکسی؟من هم با ال دی هم با مدروکسی یه هفته بعد از اتمام پری شدم ولی با ال دی خونریزی کم بود با مدروکسی زیاد بود.تو سیکلی ک ال دی خورده بودم سیکل بعدیش ک قرار بود میکرو باشه فقط ی فولی داشتم.

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
تی تی جونم شماهم حالت تهوع شدید داشتید؟ من خیلی حالم بده...مرگو دارم با چشمام میبینم...درد و تهوع و ...

والا من دو سه روز بعد پانکچر و دوروز قبل پانکچر تهوع شدید داشتم ولی بعد سه روز بهتر شدم اخه قرص ضدتهوع روزی 4تا میخوردم....نگران نباش خوشگلم...بیمارستانی حواسشون بهت هست...هایپری همیناش خیلی بده دیگه....بهت قرص یا امپول ضد تهوع نمیدن؟

ممنون عزیزم .فدات بشم ... چون به دکتر گفتم به مامانم بگم ....گفت خونریزی داری احتمالا سقط بشه ... ...

اصلا حرف دکتره دوزار ارزش نداشته...خونریزی واسه ای وی افیا طبیعیه...اصلا اگر نباشه خطرسازه...اصلا توجه نکن خواهر...نی نی داره میرقصه اون تو واسه چی با ناراحتی شادیشو خراب میکنی؟❤🌸❤🌸

والا من دو سه روز بعد پانکچر و دوروز قبل پانکچر تهوع شدید داشتم ولی بعد سه روز بهتر شدم اخه قرص ضدته ...

پس مثل من بودی دیگه

به منم هم امپولشو تزریق کردن هم قرصشو دادن.ولی انگار نه انگار

قرص و آمپول  رانیتیدین.دمیترون.متوکلوپرامید.شربت معده هم میخورم.

چند روز بعد پریود شدی؟ببخشید میپرسم عزیزم؛چندتا تخمک داشتی؟

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
اصلا حرف دکتره دوزار ارزش نداشته...خونریزی واسه ای وی افیا طبیعیه...اصلا اگر نباشه خطرسازه...اصلا تو ...

عزیز دلم ..فدای تو  خواهر بشم که اینقدر دلسوزی...بحق ای دوز عزیز که حضرت محمد مصطفی عیدیتو بده ❤❤💙💙 

بچه ها من دیروز زنگ زدم مرکز گفتن روز چهار پری نمیشه بیای دارو بگیری ک وارد سیکل شی.گفت ال د ...

نیوا جان من با ال دی سیکلمو شروع کردم.سه ماه ال دی خوردم.تخمکام بد نبود خداروشکر..داروهات چی بود مگه که فقط یه فولی داشتی؟با امپولات تقویتی نمیخوردی؟

بچه ها من دیروز زنگ زدم مرکز گفتن روز چهار پری نمیشه بیای دارو بگیری ک وارد سیکل شی.گفت ال د ...

ال دی به منم نمیسازه، ولی اگه میتونی یاز یا یاسمین رو امتحان کن، من اصن باهاش مشکلی نداشتم

سلام .گلم خوبی .مبارکت باشه ...مامان شدنت ..انشاالله بسلامتی و سالم بیاد بغلت .. منم میکرو کردم .ال ...

عزیزم به صورت نرمال سونوی قلب بین هفته ۸ تا ۱۰ باید انجام بشه.... من این هفته برم سونو تازه وارد هفته ۸ میشم ولی دکتر گفت منتظر قلب نباش هنوز زوده... پس بدون زود بوده و سر وقتش که بری حتما تشکیل شده

نیوا جان من با ال دی سیکلمو شروع کردم.سه ماه ال دی خوردم.تخمکام بد نبود خداروشکر..داروهات چی بود مگه ...

تقویتی هم تا دلت بخواد خوردم من ذخیرم پایینه شاید دلیلش اون بوده.داروهام گونال و منوتروپین بود.یعنی مدروکسی خوب نیس؟

ال دی به منم نمیسازه، ولی اگه میتونی یاز یا یاسمین رو امتحان کن، من اصن باهاش مشکلی نداشتم

نمیشه مدروکسی بخورم بجای ال دی؟آخه مرکز گفتن اگه ال دی نمیخوری مدروکسی بخور.ال دی و مدروکسی کارشون مثل هم نیس؟

تقویتی هم تا دلت بخواد خوردم من ذخیرم پایینه شاید دلیلش اون بوده.داروهام گونال و منوتروپین بود.یعنی ...

فکرکنم ال دی بهتره.تخمکا یه دست رشد میکنند.

این سیکل داروهاتو بگو عوض کنه.من سینال و منوگون زدم.ولی یادمه که با یه دونه فوستیمون تو ای یو ای ۵ تا فولی خوب داشتم.ولی تو یه سیکل ای یو ای دیگه م با ۶ تا اچ ام جی فقط یه فولی داشتم.از نظر خودم اگه فوستیمون میدادن بهم بهتر بود برام...به نظرم بدنت به گونال نساخته.. ولی درکل بیخیال باش.خوب رشد میکنه این سری.نیوا جان من قرص رویال ۳ روزی دوتا و زنجبیل تازه دم کرده صبحها ناشتا و شبها خابیدنی میخوردم...خداروهزارمرتبه شکر ۱۵ تا جنین گرید ای درست شد برام.این قرصه رو تهیه کن و امتحان کن.