2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047030 بازدید | 684569 پست
عزیزم به صورت نرمال سونوی قلب بین هفته ۸ تا ۱۰ باید انجام بشه.... من این هفته برم سونو تازه وارد هفت ...

عزیزم .ممنون ...

اره زود بود ..اکثران هشت هفته معلوم میشه ..خوب کاری میکنی دیر میری .یعنی سر موقع میری ..

انشاالله که بری و با خبرای خوب بیای 💛💜💚..برای منم دعا کن ..

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تقویتی هم تا دلت بخواد خوردم من ذخیرم پایینه شاید دلیلش اون بوده.داروهام گونال و منوتروپین بود.یعنی ...

عزیزم بزن تو اینترت ذخیره پایین میاره برات .تو نی نی سایت برای دوستم میگشتم ...دیدم ..ولی بخدا یادم نیست دقیفان ..

حتی اونا که ذخیره صفر داشتن با یه سری داروها باردار شده بودن ..

لاز برو سرچ کن .انشاالله پیداش کنی و تجربه هاشون به دردت بخوره عزیزم ..

بحق محمد مصطفی که به مرادت برسی گلم ...

فکرکنم ال دی بهتره.تخمکا یه دست رشد میکنند. این سیکل داروهاتو بگو عوض کنه.من سینال و منوگون زدم.ولی ...

ممنون عزیزم آره گفت داروهاتو عوض میکنم بهت پرگو میدم.فقط مشکلم الان ال دی هست متنفرم ازش.کیوتن و اووبوست و ویتامین ای و دی و...خورده بودم با روزی سیصد واحد گونال

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
عزیزم بزن تو اینترت ذخیره پایین میاره برات .تو نی نی سایت برای دوستم میگشتم ...دیدم ..ولی بخدا یادم ...

چشم عزیزم ممنون انشالله شما هم نی نی رو سلامت بگیری تو بغلت

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
عزیزم به صورت نرمال سونوی قلب بین هفته ۸ تا ۱۰ باید انجام بشه.... من این هفته برم سونو تازه وارد هفت ...

عزيزم مباركه 

من براي اينكه بدونم خارج از رحمه يا ن در  ٥ هفته و ٤ روز رفتم هم قلب داشت هم ضربان 

ان شاءالله ك سالم و صالح بياد بغلت 

سلام انا خانم من بعد خون ریزی که داستم سونو شدم وکتر گفت ساک حاملگی زیاد جالب نیست ولی گفت داروهام ر ...

عزيزم حق داري ناراحت باشي 

اما بايد صبر كني 

و تا زمان مجدد سونو سعي كن آروم باشي و ب چيزاي خوب فكر كني داروهات رو هم ادامه بده 

ان شاءالله ك هيچي نميشه 

ب منم گفتن احتمالا خارج از رحمي هست 

توكل كردم ب خدا و منتظر روز سونو بودم 

و الحمدالله رفتم ك همه چي خوب بود حتي قلب با ضربان هم داشت 

فقط سعي كن آرووووم باشي استرست رو كم كن 

توكل بر خدا ان شاءالله بهترينها در انتظارت باشه❤️

عزيزم مباركه  من براي اينكه بدونم خارج از رحمه يا ن در  ٥ هفته و ٤ روز رفتم هم قلب داشت ه ...

منم پنج هفته شش روزم بود فقط ساک دید و گفت خوبه ..

دوستم هم پنج هفته  شش روز رفت هم ساک و قلب تشکیل شده بود.

ولسه همین نگران شدم من ...

ممنون عزیزم .فدات بشم ... چون به دکتر گفتم به مامانم بگم ....گفت خونریزی داری احتمالا سقط بشه ... ...

واقعا نميدونم چرا دكترا بد حرف ميزنن، متاسفم براشون كه فكر كردن واقعا كاره اي هستن درمحضر خدا

خودمم روح و روانم اخيرا يه دكتر احمقي خط خطي كرده

...
منم پنج هفته شش روزم بود فقط ساک دید و گفت خوبه .. دوستم هم پنج هفته  شش روز رفت هم ساک و قلب ...

يهو ميبيني دستگاه ها فرق دارن يا چشم اوني كه ميبينه دقتش متفاوته يا اصلا حال و احوال جناب دكتر اون روز متفاوته، خلاصه اونقدرام بهشون اعتباري نيس، البته خيلي سخته هم قرار باشه ادم به دكتري اعتماد بكنه و از طرفي حواسش باشه زيادم جدي نگيرتش، انصافا رسيدن به اين حالت سخته

...
منم پنج هفته شش روزم بود فقط ساک دید و گفت خوبه .. دوستم هم پنج هفته  شش روز رفت هم ساک و قلب ...

نه گلم نگران نباش..... هم اتاقی منم دیروز رفته بود سونو.... ۵ هفته و ۴ روزش بود. دو تا ساک حاملگی داشت. برای قلب بهش گفتن دو هفته دیگه بیاد

سلام بچه ها امروزو بهتون تبريك ميگم

من كيك نذري دادم فقط و فقط به نيت شما دوستان عزيزم

اونايي كه امروز انتقال دارن و يا در اينده و كسايي كه ني ني تو راهي دارن خدا همشونو سلامت كنه و همه به ارزوهاشون برسه منم به ارزوم برسم