2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046906 بازدید | 684563 پست
عزیزم بسته بودن لوله هم رو ذخیره تاثیر میزاره یا فقط برداشتنش؟

نمیدونم دوستم.

ولی یک دوست آزمایشگاهی دارم اون میگفت بیشتر کسایی که  Amh شون پایین اومده یا اندومتریوز دارن یا لوله هاشون یه داستانی دارن.

ولی من به دکترم گفتم

میگفت نه ربط نداره🤔🤔🤔

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
بچه ها من آز دادم.بتام ١٠٤ زده.بالاي ٥٠ زده مثبت.بتام پايينه؟

مبارکِ مامان خانم

دیدی بی بی ها درست گفتن😉

خیلی هم خوبه بتات انشالله با دلخوشی و به راحتی این ماهها رو سپری کنی و فسقل جان رو صحیح و سالم بقل بگیری😍🌺

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم نگران نباش احتمالا هماتوم داشتی اونو داری دفع میکنی.....  استراحت مطلق و پروژسترون تنها ...

ممنونم انا جون خیلی مهربونی به خدا.من یکمی ویار هم داشتم که الان فک مکنم ویارم کم شده یا تموم شده امکان داره برای جنینم اتفاقی افتاده باشه که ویارم تموم شده؟خیلی نگرانم کمکم کنید لطفا.خیلی ممنونم از جوابدهیتون.

مرسي رويا جون از همدليت.خودمو سپردم به خدا ديگه.ميترسم ازش چيزي رو به زور بخوام.خدا اگه منو لايق ميد ...

انشالله که همه چی خوب پیش میره فعلا یک هیچ جلویی مامان خانم😉👍

پس خوشحال باش و با انرژی خوبت بقیه راه رو برو😍

عزیزم سنش چه ربطی داره....  اصلا آی یو آی با تحرک صفر بی معنیه.....  حرکت B چند بوده؟&nb ...

دکترم گفته بود امروز به بیمارستان خبر بدم که چهارشنبه ی بعد انتقال دارم آلزایمر گرفتم مهمترین مسئله ی زندگیم رو فراموش کردم فرداهم گفتند تعطیله اعصابم خورد شد امروزدرسته خیییلی سرم شلوغ بود ولی نمی دونم چه جوری فراموش کردم این مسئله رو

شنبه زنگ بزنم دیره؟

توکل یعنی اجازه دادن به خداوند که خودش تصمیم بگیرد! تو فقط بخواه و آرزو کن اما پیشاپیش شاد باش! و ایمان داشته باش که رویاهایت هم چون بارانی در حال فرو ریختنند! پیشاپیش شاد باش و شکر گذار چرا که خداوند نه به قدر رویاها بلکه به اندازه ایمان و اطمینان توست که می بخشد!
پس خوبه فکر کردم منظورت اینه کلا خشکی داری.... 

خب اين ميزان كم نيس؟ مشكلي نداره؟ فقط يه هفته ي تخمك گذاري خيس ميشه خيلي ببخشيد اونم مثل آب روان

نه تخم مرغي،، اصلا اين جنين شناسه كه گفت تخمك ضعيف بوده لامصب رف رو مُخم همش دنبال چيزاي مشكوكم

اناجون ببين فكرم چه طوره به نظرت؟ ميخوام برم يه متخصص غدد در مورد متفورمين سوال كنم، تكليفشو يه سره كنيم، بعدش ژل رويال خريدم طرف ميگه اصله حالا خدا داند، اونو روزي يه نخود، با يه داروي تقويتي ژل رويال و اورامين اف هم سوال كنم از متخصص اينا رو بخورم، البته اول انتقال بديم بعدش نتيجه رو ببينيم بعد اين كارا

نظرتون چيه؟

...
دز داروها رو کسی میدونه چقدر باید باشه دفعه اول 87.5داده3تا بار دوم 100واحد دوتا گنال اف تو آی یو ...

عزیزم دز داروها زمین تا آسمون فرق داره..... 

مثلا یکی مثل من روزی 5 تا مریونال 75 و 2 تا فوستیمون 75 داشت و ده تا تخمک به زور ازم گرفتن یکی با یه دونه گونال 75 هایپر میشه..... 

قانونی نداره دز مناسب رو دکتر تشخیص میده.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام دوستان وقت به خير من روز ١٣ انتقالم ازمايش دادم بتام ٢٣٨ بود دو روز بعد ازمايش دادم دوباره كه ...

مبارک باشه عزیزم خدا رو هزاران باااار شکر

بتا رفته بالا چرا باید نگران بشی 

به چیزای نکنه نکنه فکر نکن ، این تازه اول راهِ پس خیلی اتفاقا تو این ۸ماه برات پیش میاد اگر بخوای واسه هر کدوم یه انرژی منفی داشته باشی من خودم شخصا بهت قول میدم بچه سالم نمیمونه بدون تعارف گفتم که عمق فاجعه رو درک کنی.

خواهش میکنم ازت دوست قشنگم مامان خانم جدید  اروم باش به چیزای خوب فکر کن

اگر بخوای فکر های بد کنی خودم با دمپایی ابری خیس میزنمت😉

عزیزم ماها نازا نیستیم....... نازدارزا هستیم........

عاشقتم👍😉😂😂🙏😘😍

بچه ها من آز دادم.بتام ١٠٤ زده.بالاي ٥٠ زده مثبت.بتام پايينه؟

ای جونمممم.تبریک میگم بهت دخترررر.من میدونستم تو مامانی.خواهش میکنم انقد اون نی نیو اذیت نکن با فکرای الکی

یکم شاد باش.من اگه جات بودم بال درمیاوردممممم.انقد منفی نباش.درضمن این بتا دو روز دیگه دوبرابر میشه دیگه.اونوقت خیلیم‌خوبه.ان شاالله ۹ ماهو به سلامتی بگذرونی.ان شاالله این بتای مثبت قسمت تک تک منتظرا و انتقال داده های تاپیییک😍😘

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
یه سوال به نظرتون من روز یازدهم انتقالم از خونم 8 بود نمیخوام الکی دلخوشم کنیدتا الان مورد اینجوری د ...

اولا چرا انقدر زود رفتی

تو این دنیا هیچی بعید نیست این همه تحمل کردی دو یا سه روز دیگه هم روش

تکرار کن ازمایش ت رو

یاسی جونم ۲۲ تا فکرکنم هفتاش پوچ بوده چون جنین شناس الان تماس گرفت گفت ۱۵ تاش تا الان خیلی خوب تقس ...

عزیزدلم حالت چطوره؟بهتری؟؟_کاش اگه رفتی بیمارستان امشبو‌ بمونی اونجا تا ان شاالله حالت خوب خوب بشه

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
عزیزم اصلا میکرو یکی ازکاربرداش برا همینه.....  عزیزم خوب همون مکملا و خنک نگهداشتن ب ی ض ه ها ...

مرسی عزیزم🙏🌹

ان شاءالله که با این قرصا و این روشها طبیعی باردار شم

وگرنه حق با شماست تنها راهش میکرو هستش

جانا دلم ربوده ای فریبانه...