2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047030 بازدید | 684569 پست
آهان از این نظر گفته مهمه؟  من فکر کردم منظورش اینه بسته بودن مانع میکرو میشه یا نه.....  ...

الهی دورت بگردم با این وضعیت میای اینجا جواب ماهارو میدی

بچه ها برای سلامتی خودش و خانوادش صلوات بفرستید

به نکات زیر توجه شود: منو که یادتونه؟😍 👈  ۱-به زودی در این مکان تیکر بارداری به مدت ۹ ماه نصب میشود.تیکرم واقعی شد. برای سلامتی و پر خیر و برکت بودن و سالم و صالح بودن  نی نی م دعا کنید.اجرکم عندالله ۲-بعد از آن تیکر تولد بچه هام تا یکسالگی نصب میشود.۳-ان شالله خداوند بهم دوقلو خواهد داد شاید هم ۳ قلو.هر تعداد فرزند قابل قبول است.حتی یکی.از دریافت نوزادان قبل از موعد تولد یا دچار خط و خش خوردگی یا هرگونه آسیب دیدگی معذوریم ۴-از شوخی های بیجا پرهیز شود نصب تیکر جدی است. ۵-عدم باور شما به این مساله تاثیری در نصب تیکر ندارد.۶-نصب تیکر با توسل به سرورم امام حسین ع انجام می شود.درصورت تمایل می توانید با ایشان تماس بگیرید و درخواست تیکر نمایید.همچنین می توانید از شعبه های دیگر نصب تیکر مانند شعبه علی اصغر ع و شعبه ابالفضل ع و ... درخواست نصب تیکر نمایید.۸-نامبرده بسیار سختی کشیده و داغ فرزند دیده است.از چشم داشت به بارداری و فرزند دار شدن وی به شدت پرهیز شود.حتی شما دوست گرامی.۹-تنها در صورتی مجاز به کپی امضای بنده می باشید که صرفا از موسسه امام حسین ع و یارانش و خانواده و پدرومادر و جد و فرزندانش درخواست نصب تیکر کرده باشید.در غیر اینصورت طبق قوانین کپی رایت با شما برخورد خواهد شد۱۰-خواندن هر روزه زیارت عاشورا تا ۴۰ روز از شرایط دریافت تیکر می باشد.۱۱-فرزند یا فرزندانی که  به واسطه ی این موسسه و سایر شعب دریافت شوند دارای گارانتی بی قید و شرط مادام العمر خواهد بود.و من الله التوفیق 🌹    https://www.ninisite.com/discussion/topic/2788625/ختم-و-دعاهایی-مجرب-برای-بارداری?postId=90945812
سلام دوستان  خواهرم و همسرش به بعد از کلی دکتر رفتن متوجهدشدن که اسپرم همسرش مشکل داره مورفولو ...

عزیزم سنش چه ربطی داره.... 

اصلا آی یو آی با تحرک صفر بی معنیه..... 

حرکت B چند بوده؟ 

عزیزم تست ذخیره تخمدان داده؟ 

تست amh منظورمه..... 

اگه دز دارو مناسب شرایط باشه باید تخمک های خوبی بگیره.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

انا جون انگار دارم میمیرم..دیگه نمیتونم تحمل کنم.زنگ زدم شوهرم بیاد بریم بیمارستان.کاش نمیومدم خونه ...

عزیزم برو بی خبر نذار..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
هماتوم چيه عزيزم ميشه توضيح بدي؟؟؟؟

لخته خونه پشت جفت و اطرافش..... 

ایشالله به خیر و خوشی این مرحله رو میگذرونی..... 

قبل انتقال و پانکچر فکر کنم موردی نداره..... 

ممنون آناجون یه سوال دیگه هم دارم دکترم بهم ۲۱ دونه قرص ال دی داده ۷ تاش مونده که تموم شه ولی من تقریبا از روزای اول یه درد پریودی خیلی کم داشتم ولی امروز یه کوچولو دردم بیشتر بود طوری که فک کردم دارم پریود میشم 

میگم این درد پریودی که تو دلم احساسش میکنم غیر عادی نیست؟؟؟؟

من تا حالا کیست نزدم فقط سری پیش بعد از پانکچر بین دو سیکل قاعدگی یه کم درد پریودی داشتم که بعدش پریود شدم فهمیدم کیست دارم 

میگم نکنه کیست دارم ؟؟؟؟ اصلا میشه در حین خوردن ال دی کیست بزنم ؟؟؟؟

خداجونم شکرت       
عزیزم من هم mthfr هم pai1 م جهش داشت.....  من برا mthfr سه چهار ماه ب6 و 12 داشتم......  ...

انا میدونم فقط خواستم بدونم جهش شما هم مث مال من بود یا خفیف تر بود 

خدایا معجزه کن.....کافیه که خدا بخواد سلطان سلیمان خ ر کیه
والا ازمايش روز سوم پري استراديول نرمال بود استروژن رو بايد جدا بدم؟ نه نگفتم نگاه ميكنم ترشحات ه ...

پس خوبه فکر کردم منظورت اینه کلا خشکی داری.... 

يعني باعث سقط نميشه

اگه استراحت کنیو مراقب باشی به خیر میگذره.... 

ساراجون منم بيست و دوتا داشتم ولي در اون خد كه شما ميگي نشدم هايپر شدم ولي نه اونجوري، چاق نشدم، حال ...

آخه سارا فکر کنم فولی ریزم زیاد داشته..... 

سلام دوستان خوبم ی سوالی دارم نمیدونم اینجا پرسیدنش درسته یا نه من لبهام ب شدت خشکه و باید مرتب چر ...

من داشتم دکترم گفت آد نزنم فکر کنم روغن زیتون زدم بهتر شدم..... 

مرسي انا😘😭 دلم يه جوريه، ابري شده مرسي مامان سبحان اناجون ديگه نمياد ايشون؟ باهاش صحبت كنم؟

نه عزیزم خیلی وقته نیومده.....