2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047017 بازدید | 684567 پست
من زمان پانكچر هم آنتى بيوتيك نداشتم  حتى پانكچرم هم با بيهوشى نبود

بابا اونجا كه ديگه زيادي احترام قائلن به بشريت😂بيهوشش هم نميكنن حتي، هزار باريكلا، حالا بيا ببين اينجا چه خبره

بماند، خداروشكر همينم داريم

آقا اين هموروئيد زير پِيج نيني سايت ما رو كلافه كرد😕

من اين سيكل طبيعي اقدام رفتم خير سرم

٥روز مونده به موعد

هيچ خبري ني

علامت ملامتي نيس

داغونم

...
دوستان عزيزم به لطف خدا من ديروز زايمان كردم، ٣٦ هفتگي. دخترم و خودم خوبيم، براي همه منتظرا اين لحظه ...

عزیزم خدا و شکر..... 

قدم نو رسیده مبارک..... 

ایشالله عروس شدنشو ببینین..... 

همیشه زیر سایه تون شاد و سلامت باشه..... 

ایشالله مامان شدنشم ببینی..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم روشون معمولا می‌نويسن به هر دو روش میشه....  باید ببینی تجویز دکترت چیه....  بابت ...

عزیزززم مرسی از پاسخگوییت

آره پیدا کردم روش رو خوندم هم عضلانی بود هم زیرجلدی

مامای دکترم که مسئول اطلاع رسانی بابت نحوه مصرف داروهاست گفت 4 پودر و 1 آب توی تلکرام ویس میفرسته برام

دکترم دکتر رضا نصر هست واقعا عااالیه توصیه میکنم به دوستان 

گر نگهدار من آن است که من میدانم                                         شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد
مثل هميشه ممنونم خواهر جان  ان شاءالله همه چي برام ب خوبي پيش بره  جنسيت الان ك گفت ب اح ...

خوبه اتفاقا دو تا داداش رفیق و همراه هم..... 

هم جنس بودنم خیلی خوبه..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام خانوما من امروز از خواب پاشدم ديدم همه لباسام خونيه خونريزي كردم دوتيكه هم ازم افتاد چيكار كنم

عزیزم ایشالله که چیزی نیست..... 

عزیزم سونو رفته بودی؟ 

ایشالله که هماتومت دفع شده و همه چی روبراهه..... 

سلام من برا من ۹ تا جنین تشکیل شده ۴گرید a و ۵ گرید b

مبارکه عزیزم..... 

بچه ها من هنوز دلم ورم داره انگار ..تخمدان چپمم درد میکنه ..چون سطحیه و یه خورده بالاس .. لطفا بگین ...

همون رژیم پروتئین و آب و سفیده..... 

سلام دوستان  خواهرم و همسرش به بعد از کلی دکتر رفتن متوجهدشدن که اسپرم همسرش مشکل داره مورفولو ...

سلام عزیزم من نظر شخصی خودمومیگم وکمی تجربه...اول اینکه سن خواهرت ربطی ب تخمدان ها نداره مگه اینکه ذخیره تخمدان ها کم بوده باشه که نگفتی که ذخیره چقدربوده..دوم اینکه بااین وضعیت اسپرم دکتر کمی اشتباه نکرده برای آی یو آی آخه برای آی یو آی وضعیت اسپرم باید خوب باشه ،حرکت داشته باشه این وضعیتی که شما گفتی طبق چیزایی که من تا الان تجربه کردم برای آی یو آی فکرمیکنم مناسب نیست وباید آی وی اف یا میکرو بشه ولی بازم نمیدونم شاید تشخیص دکترش این بوده واینو به صلاح دونسته..

اگه مراقبت نشه ممکنه باعث سقط بشه.باید استراحت مطلق باشه.هماتوم داری شما؟

نميدونم مفهميدم خارجي ميگفتن اونقد استرس داشتم هيچي نفهميدم فقط نامنظم گفت فهميدم نميدونم چي نامنظمه

عزیزم ایشالله که چیزی نیست.....  عزیزم سونو رفته بودی؟  ایشالله که هماتومت دفع شده و همه ...

ن اناجون امروز اولين سونو رفتم گفت دوتا ساكه ولي نامنظمه ديگه نميدونم يعني چي؟خيلي لخته خون ازم ميفته 

ن اناجون امروز اولين سونو رفتم گفت دوتا ساكه ولي نامنظمه ديگه نميدونم يعني چي؟خيلي لخته خون ازم ميفت ...

ایشالله خیره خیلیامون خونریزی تجربه کردیم..... 

ایشالله خیره استراحت مطلق بکن و پروژستروناتو طبق تجویز استفاده کن..... 

انا میشه خصوصیتو چک کنی

عزیزم جواب دادم...... 

بچه ها امروز دکترم معاینه کرد گفت بعد از قطع کردن پروستروژن باید پریود بشی و اگر کیست هایی که مونده ...

عزیزم توکل کن بخدا انشاءالله همین دوتا برات دوتا نی نی ناز میشه ،خیلیا بوده جنین زیاد داشتن خیلی انتقال داشتن ولی هیچکدوم نشده ولی من دیدم کسی رو که با سن۴۵ داشتن یدونه جنین الان مامان شده با همون یدونه..پس به این چیزا فکرنکن،من خودم وضعیتم خیلی بدتره ولی نامید نشدم از رحمتش،همش میگم حتما حکمتی داشته مطمئنم ی روز مامان شدن روزی همه ی ما هم میشه.

انا یعنی شما هم یه جهش داشتین دقیقا مث مال من یا برا شما خغیف تر بود.و ب6و...رو چند ماه مصرف کردین

عزیزم من هم mthfr هم pai1 م جهش داشت..... 

من برا mthfr سه چهار ماه ب6 و 12 داشتم...... 

فولیک 5م که یکی دو سالی داشتم..... 

سلام عزیزم....  آندوتریوزو دکتر زنان تشخیص میده اما معمولا دکتری که تو این زمینه زیاد کار کرده ...

ممنون از جواب دهیتون تورک آنای مهربون.چه خوبه که هنوز شما و مامان سبحان هستین تو تاپیک.من رفتم دکتر برام سونو نوشت اما آزمایشات ایمنی و انعقادی رو با اینکه خیلی تاکید کردم ننوشت برام.فقط ۱زمایشات HIV ,cmv , Rub , Toxo , HBs , HCV رونوشته برام نمیدونم چین.گفتن هفته آینده جوابشونو میدن.هفته آینده هم دکتر شرکتمون نوبت دارم ببینم اون برام مینویسه همشون رو یا نه

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.