2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047017 بازدید | 684567 پست
سلام انا خانم .من انتقال جنین دادم والان ۵ هفته باردارم.۳ روز قبل رفتم برای سونو براریدن ساک دکتر گف ...

عزیزم نگران نباش احتمالا هماتوم داشتی اونو داری دفع میکنی..... 

استراحت مطلق و پروژسترون تنها کاریه ازت بر میاد.... 

منم خونریزی داشتم و به خیر گذشت..... 

دو ماهم طول کشید لک بینیم کامل رفع بشه..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
نميدونم مفهميدم خارجي ميگفتن اونقد استرس داشتم هيچي نفهميدم فقط نامنظم گفت فهميدم نميدونم چي نامنظمه

آدمک جان ریپورت سونو مگه بهت ندادن؟ چی توش نوشته؟

واژینال انجام دادن؟

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اناجون براي انتخاب نوع سيكل تو مَنگنه نزاشتم كه فقط گفتم اگر كه ميشه ميخوام بمباراني اقدام كنم و وقف ...

عزیزم نگفتم تو منگنه گذاشتی منظورم اینه به دکترت اعتماد کن..... 

تو پیشنهادت رو دادی دکتر اگه صلاحت نبود قبول نمی‌کرد..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
دوستان کی زایمان کرده بش تبریک میگین؟من همش تو فکر لاله و روشا هستم خبری ازشون نشد؟

عزیزم سوگلی جون به سلامتی زایمان کرد.... 

روشانیلو جون هم خبر زایمان موفق و سلامت دردونشو داد..... 

از لاله جون خبری نیست..... 

ایشالله خودش و گل پسرش خوب خوبن..... 

عزیزم نگفتم تو منگنه گذاشتی منظورم اینه به دکترت اعتماد کن.....  تو پیشنهادت رو دادی دکتر اگه ...

😘😘😘😘😘😘😘دوستت دارم

خدا اجرتو داده بيشتر از اينا بده الهي امين

انا توي يه تاپيكي طرف نوشته گريد سي از فريز دربياد از بين ميره😳😳😳

...

سلام دوستان 

کسی می دونه چند روز قبل از انتقال جنین فریز باید به بیمارستان اطلاع بدیم تا جنین رو از فریز دربیارند؟

توکل یعنی اجازه دادن به خداوند که خودش تصمیم بگیرد! تو فقط بخواه و آرزو کن اما پیشاپیش شاد باش! و ایمان داشته باش که رویاهایت هم چون بارانی در حال فرو ریختنند! پیشاپیش شاد باش و شکر گذار چرا که خداوند نه به قدر رویاها بلکه به اندازه ایمان و اطمینان توست که می بخشد!
آنا جون من چه بررسی های باید انجام بدم؟! البته میدونم دکترم قبول نمیکنه که من بررسی بشم.شما چیکارکرد ...

اینارو داشته باش..... 

ما همه اینارو بعد دومین منفی انجام دادیم..... 

البته دکترم خودش نوشت..... 

معلوم شد هم نقص ایمنی دارم هم ژن غلظت خون..... 

آندومتریوزمم درمان کردم.... 

صفحه اولو نگاه کنیم مراحل درمانی هست.... 

نسخ آزهای تکمیلی!!!!!

نسخه اول: برای همسرتون!!!
لطفا کاریوتایپ انجام شود.

نسخه دوم: برای خودتون!!!!
لطفا کاریوتایپ انجام شود.

نسخه سوم: برای خودتون جهت بررسی ژن غلظت خون!!!!
MTHFR
PAI1

نسخه چهارم: برای خودتون!!!!
این از آزمایشهای ایمنی و انعقادی:
Protein c
Protein s
Anti thrombin III
APCR
Homocystein
Beta 2 Glycoprotein (IgG)
Beta 2 Glycoprotein (IgM)
Igm
IgA
CD4
CD8
CD4/CD8
CD16
CD56
CD16+CD56
CD5
CD19
CD5+CD19
CD69

نسخه پنجم:
dfi
یا همون آز شکست دی ان ای اسپرم.

البته شاید اولیم باید با ناباروری باشه.....  نمیدونم من پیگیرش نبودم فکر میکردم هزینه ناباروری ...

ب نظرم تکمیلی چون آدم کلی هزینه میکنه ، باید برای هر کدوم بچه لازمه، هزینه ناباروری بدن.

چه خوب که ده تومن میداد.

ما موقع عقد خودمون رو بیمه ناباروری البرز کردیم.

با ۲۰۰ تومن

بعد ۵۰۰ تومن خرج چکاپ و مراحل اولیه کردیم.که خداروشکر طبیعی باردار شدم.همسرمم گفت ولش کن ۵۰۰ ارزش نداره بریم بگیریم.

ولی برای فقط بچه اول. ب محض بارداری ، بیمه غیر فعال شد.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
این داروها برای قبل از سیکل پانکچر هست برای تقویت تخمک..یعنی کسی نبوده تا حالا ازاین داروها استفاده ...

کدوم داروها؟؟؟؟ 

خب عزیزم پاسخ تخمدان تو هر سیکل متفاوته.من خودم تو سیکل آی یو آی سه تا فولی خوب داشتم تو سیکل آی وی ...

میگم یعنی ممکنه دز دارو ها کم باشه

وقتی از خدا چیزی می خوای و بهت نمیده، یعنی می خواد بهترش روبده.وقتی این بار اصرار می کنی و نمیده ،یعنی می خواد بهترینش رو بده.خدایا همیشه منتظر بهترینها از طرفت هستم
تو برگه ازمایش شوهرم نیست میشه بفرستم عکسشو لطفا بهم بگین کدومه ؟ ممنونم

عزیزم من یه آز دیگه تو ذهنمه..... 

احتمالا با آز یکی دیگه اشتباه گرفتم.... 

اینجام روند سل یک الی دو هست.... 

سطر آخره فکر کنم..... 

قاعدتا باید صفر یا زیر یک باشه..... 

عزيزم اين آزمايش فقط نتايج آزمايش اسپرم هست  گلبول سفيد اصلا تو اين آزمايش نيست

هانا جون فکر کنم من آز دوستمونو با یکی دیگه اشتباه گرفتم..... 

خوب گلبول سفید تو خون که وجودش طبیعیه اگه تو نمونه اسپرم دیده بشه مورد داره.... 

یا مثلا تو ادرار.....